Blog Fitnessmama.ro

Cum poți slăbi într-o săptămână?

Ai o săptămână pentru a pierde ultimele kilograme în plus înainte de vacanță sau înainte de nuntă? Cum poți slăbi într-o săptămână și mai ales într-un mod sănătos? Aici îți prezentăm sfaturile noastre pentru a putea obține rezultatele dorite.

Câte kilograme poți pierde într-o săptămână?

Poți pierde kilograme într-o săptămână? Da este posibil. Corpul poate slăbi între 2 și 5 kg într-o săptămână! Dar asta nu este grăsime: corpul tău pierde în mare parte apă în primele zile. Dietele care îți promit scăderea în greutate într-o perioadă foarte scurtă de timp pot da rezultate în scăderea în greutate, dar după un timp corpul tău va stoca și mai mult și vei câștiga mai mult în greutate decât ai pierdut. Acesta este ceea ce numim efectul yo-yo. De aceea trebuie să știi cum pot să slăbesc într-o săptămână fără a-ți pune în pericol sănătatea.

Cum să eviți asta? Pur și simplu acordându-ți suficient timp pentru a-ți atinge obiectivul de slăbire și schimbând regimul alimentar pe unul sănătos pe termen lung.

Cum să slăbești ?

Pentru a slăbi, trebuie mai întâi să ai un deficit caloric. Aceasta înseamnă că aportul zilnic de calorii (ceea ce mănânci în timpul zilei) trebuie să fie mai mic decât cheltuielile zilnice de energie. Ai două opțiuni pentru a obține un deficit caloric:

  1. Poți arde caloriile acumulate în timpul zilei făcând sport.
  2. Te poți asigura că mănânci sănătos. Deficitul de calorii ar trebui să medieze între 300 și 500 kcal pe zi, nu mai mult.

Habar n-ai cum să începi și ce să faci pentru a slăbi? Poți slăbi eficient într-o săptămână datorită antrenamentelor regulate. Dacă ești activă în timpul zilei și practici sport, vei slăbi mai ușor. Încearcă să mergi mai des, preferă scările în loc de ascensor. Dar noi te putem ajuta să slăbești mai rapid! Înscrie-te la sprintul GRATUIT de 5 zile!

Această Provocare este pentru tine, dacă:

  • Vrei să scapi de celulita inestetică
  • Ai surplus de grăsime
  • Nu ai mai mult de 10kg în plus
  • Ești gata să respecți recomandările Antrenoarei și Nutriționistei

Importanța alimentației

În general, ceea ce este important în planul tău alimentar este echilibrul tău caloric, fie pentru pierderea în greutate, fie pentru dezvoltarea musculară. Iată câteva sfaturi pentru a pierde rapid în greutate. Vei vedea cum poți slăbi la burtă datorită unor reguli simple.

  1. Bea mai multă apă

Rămâi hidratată pe tot parcursul zilei (aproximativ de la 2 până la 3 litri de apă pe zi). De multe ori confundăm foamea cu pofta de mâncare. Apa nu conține calorii și este sățioasă: pe lângă hidratarea corpului, eviți și gustările nedorite.

  1. Crește aportul de proteine

O dietă bogată în proteine ​​nu este utilă doar pentru câștigul de masă. Consumul de mai multe proteine ​​te menține sătulă pentru mai mult timp, ceea ce este minunat atunci când vrei să slăbești. De asemenea, să știi că proteinele au grijă de mușchii tăi – iar mușchii puternici ard automat mai multe calorii.

  1. Nu te înfometa

Aceasta este una dintre regulile principale: nu sări peste mese și nu mânca mai puțin! Dimpotrivă, asigură-te că mănânci suficient și până când te vei sătura. Alegând ingredientele potrivite, te poți răsfăța în cantitate, fără a te simți frustrată.

Făcând antrenamente regulate și având un regim alimentar echilibrat poți observa cum poți slăbi la față, nu doar tot corpul.

Concluzii

  • Pierderea rapidă în greutate este posibilă
  • Poți slăbi între 2-5 kg ​​într-o săptămână, dar va fi în mare parte apă
  • Nu sări peste mese și nu mânca mai puțin
  • Asigură-te că obții suficiente proteine
  • Profită de orice ocazie pentru a te mișca
  • Antrenează-te de 2-3 ori pe săptămână

Acum știi cum poți slăbi într-o săptămână! Urmărește-ne pe Youtube pentru a descoperi mai multe!

Dacă ți-a plăcut acest articol distribuie să vadă și prietenii tăi!