Blog Fitnessmama.ro

Exerciții pentru celulită fese – scapă de celulită!

Exerciții pentru celulită fese te vor ajuta să ai o piele catifelată și netedă. Bine, este nevoie de muncă, însă, o dată depistată, celulita nu trebuie lăsată să treacă de la sine. Nu, nu se va întâmpla asta peste noapte, însă cu pași mici vei obține ceea ce îți dorești.

Pentru o piele netedă este nevoie să faci mai multe schimbări. Este vorba de adoptarea unui mod sănătos de viață, pe lângă exerciții, este nevoie să faci ședințe de masaj, dar și să te dezici de anumite alimente bogate în carbohidrați, care sunt propice pentru apariția celulitei.

Exerciții pentru celulită picioare și fese

Fă antrenamente de forță. Începe să practici yoga sau să ridici greutăți în mod regulat. Acest tip de exerciții întărește și tonifică mușchii, permițându-ți să îți îmbunătățești tonusul pielii șoldurilor și coapselor. În comparație cu alte tipuri de țesuturi, mușchii ajută la arderea mai multor calorii în repaus. Permițându-ți să reduci cantitatea totală de grăsime stocată în organism.

Încearcă să faci acest tip de antrenament pentru un total de 3-4 ore pe săptămână. Poți alege două zile la sală și două zile de yoga. Exercițiile la sală pentru fese sunt anume pentru evidențierea mușchilor, căpătarea tonusului muscular. Yoga sau pilates te va ajuta să fii mai flexibilă.

Concentrează-te pe mișcări precum genuflexiunile, fandări în lateral sau fandări în față care vizează mușchii coapsei.

Exercițiile pentru tonifierea feselor sunt eficiente și ușor de efectuat când știi că scopul tău este să atenuezi stratul de celulită.

Exerciții pentru talie și fese

exerciții talie și fese

Rezervă-ți câteva ore de antrenament cardiovascular în fiecare săptămână. În plus față de antrenamentul cu greutăți, antrenează-te pe banda de alergat sau pe o bicicletă staționară. Atunci când sunt practicate la intensitate moderată și stabilă, exercițiile aerobice la starea de echilibru ard o mulțime de calorii prin micșorarea grăsimilor localizate. Care tind să facă pielea vizibil încrețită. Activitatea fizică este una dintre cele mai bune măsuri de luat pentru a începe imediat combaterea celulitei.

Începe de la mic și crește treptat intensitatea antrenamentelor. În primele zile, chiar și o plimbare lungă este suficientă pentru a face diferența. Încearcă să faci exerciții cardiovasculare o dată sau 2 ori pe săptămână (fă-le pe stomacul gol sau după o gustare mică). Deoarece nu este stocat glicogen în mușchi, corpul va elimina direct grăsimea pentru energie.

Exerciții pentru burtă și fese te vor ajuta să scapi de celulita de pe aceste suprafețe. Dacă nu în totalitate, cu siguranță, circulația sângelui o vei îmbunătăți.

Exerciții fizice pentru abdomen fese și coapse

Dacă nu ai timp să mergi la sală, rezervă o jumătate de oră în fiecare zi și fă câteva exerciții pentru abdomen, fese și coapse.

Ai putea începe cu bicicleta, pentru un abdomen tonifiat, genuflexiuni cu extinderea mâinilor în tavan având și greutăți. Iar pentru coapse alege genuflexiunile cu săritură, atingând concomitent o mână de podea.

Aceste exerciții sunt benefice în orice situație și sunt extrem de important de realizat.

Găsești și aici un set de exerciții numai bune de realizat acasă, care îți vor îmbunătăți starea de bine, dar și aspectul fizic.