Blog Fitnessmama.ro

Vreau să slăbesc rapid 15 Kg

Vreau să slăbesc rapid 15 kg…ce să fac? Există multe programe de antrenamente care promit să slăbească un număr mare de kilograme într-o perioadă scurtă de timp. Să slăbești rapid 15 kg, adică în 5-6 luni este un lucru foarte greu dar destul de realizabil.

Este important să fii bine înfrumată și bine susținută pentru a începe acest calvar. Acest lucru va necesita regularitate în practica sportivă și o alimentație sănătoasă, potrivită pentru o slăbire eficientă.

Va trebui să adopți o alimentație sănătoasă și o practică sportivă regulată după aceea pentru a rămâne în stare bună de sănătate și pentru a nu recupera cele 15 kilograme greu de pierdut. Un somn bun, în jur de 7 până la 8 ore pe noapte, va fi, de asemenea, esențial pentru a promova pierderea în greutate.

Elementele de bază ale programului pentru a pierde rapid 15 kg și a te menține

Vreau să slăbesc 10 kg rapid, cum să o fac?

Important: Inainte de a te lansa intr-un program sportiv pentru a slabi 15 kg rapid, este esential sa ceri sfatul medicului tau.

Va trebui să urmezi următoarele 3 reguli de bază:

– Adopta o alimentatie bogata in proteine ​​si grasimi bune, saraca in carbohidrati.

– Exersează 2, 3 până la 4 sesiuni de antrenamente pe săptămână

– Sau mai multe sesiuni ale unui sport de care te bucuri pentru a-ti creste consumul de calorii si a-ti mentine masa musculara.

– Dormi cel puțin 7 până la 8 ore pe noapte.

Este adevărat că pierderea în greutate necesită un deficit caloric. Ceea ce înseamnă că cantitatea zilnică de calorii consumată trebuie să fie mai mică decât cantitatea de calorii cheltuită.

Există 2 moduri de a crește deficitul de calorii: redu cantitatea de calorii absorbite și crește consumul de energie prin exerciții fizice regulate.

O alimentație sănătoasă

Caloriile pot fi ingerate sub formă de proteine, grăsimi și carbohidrați, aceștia sunt macronutrienții.

Pentru a limita aportul de calorii, este important să cântărești alimentele pentru a controla caloriile consumate la fiecare masă.

Chiar dacă spui că vreau să slăbesc rapid 3 kg sau 15 kg, alimentația are o importanță majoră în ambele cazuri.

Proteinele

Principalul rol al proteinelor este formarea mușchilor. Aportul mediu necesar de proteine ​​este de aproximativ 1,2 g per kg de greutate corporală. Este foarte posibil să câștigi până la 2g pe kg de greutate corporală fără a pune în pericol organismul. Nu va mai fi de folos deoarece proteinele vor fi degradate de organism.

Trebuie să știi că 1 g de proteine ​​oferă 4 kcal. Ele pot fi de origine animală sau vegetală.

Proteinele se găsesc în ouă, carne albă, produse lactate, tofu, linte sau năut de exemplu.

Lipidele

Lipidele au un rol de stocare a energiei și un rol important în membranele celulelor corpului nostru. Aceștia sunt macronutrienții care oferă organismului cea mai mare energie, de fapt 1g de grăsime furnizează 9 kcal.

Aportul mediu necesar este de aproximativ 0,8 g de grăsime per kg de greutate corporală.

Vom distinge între „grăsimile bune” care sunt acizi grași nesaturați și „grăsimi rele” care sunt acizi grași saturați.

„Grăsimile bune” de consumat se găsesc în avocado, somon, ulei de măsline și migdale, de exemplu.

Dacă spui – vreau să slăbesc rapid 5 kg te ajutăm cu un antrenament eficient.

Practică un sport care îți place dacă spui – Vreau să slăbesc rapid 15 Kg

Dacă preferi să alegi o activitate sportivă mai puțin intensă, te poți concentra pe antrenament cu greutăți, alergare, mers nordic, ciclism montan, box sau chiar înot care sunt sporturi care îți vor permite să consumi un număr mare de calorii.

Ti-am dat cheile pentru a reusi sa slabesti 15 kg rapid, in 5-6 luni si fara a le recupera. Stai in ritm, fii regulată în sportul tău și adoptă o dietă sănătoasă săracă în carbohidrați pentru a-ți atinge obiectivul.

Pierderea in greutate nu se face niciodata in mod liniar, nu te descuraja la cea mai mica capcana si ne vom intalni peste 5 luni cand ti-ai recapatat silueta.

Dacă vrei să fii însoțit de un profesionist pentru a reuși să slăbești 15 kg rapid și sustenabil, contactează-ne aici.

TE INTERESEAZĂ SPORTUL? ATUNCI CITEȘTE ȘI ACEST ARTICOL:

Cura de slăbire Dukan

Pentru a fi la curent cu toate sfaturile noastre și dacă VREI SĂ SLĂBEȘTI, urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook, contul de Instagram și Youtube și nu uita să te abonezi la ele.

Dacă ați găsit acest articol util, nu ezita să-l distribui pe rețelele tale de socializare sau să discuți despre el cu prietenii!