Blog Fitnessmama.ro

Merele slăbesc sau îngrașă – care este răspunsul?

Merele slăbesc sau îngrașă? Asta se întreabă mute femei mai ales atunci când vor să slăbească. Care este răspunsul, vei afla în acest articol.

De fapt, Mărul este bogat în pectină, o fibră naturală care ne ajută să ne reglăm nivelul zahărului din sânge și să eliminăm grăsimile.

Merele slăbesc sau îngrașă?

În zilele noastre, dorința de a slăbi nu este cauzată doar de o chestiune de estetică. Știm cu toții că a avea o greutate sănătoasă este important pentru o sănătate bună și un stil de viață activ.

Scopul de a pierde în greutate depinde foarte mult de dieta pe care o urmăm.

Din fericire, multe produse naturale au proprietăți care ne pot oferi un mic impuls în atingerea obiectivelor noastre.

Mulți se întreabă dacă merele îngrașă sau slăbesc.

Pe lângă faptul că este delicios, mărul aduce numeroase beneficii corpului nostru pentru a ne permite să slăbim cu ușurință.

Mărul este un fruct foarte popular și foarte recomandat pentru toate tipurile de diete. Este ușor de integrat în multe rețete și oferă diverse beneficii pentru sănătate.

Acest fruct este bogat în vitamine, minerale, antioxidanți și alți nutrienți esențiali, care sunt de mare ajutor pentru a pierde în greutate.

Merele slăbesc

În ultimii ani, s-a descoperit că consumul regulat de mere facilitează slăbirea.

Într-adevăr, mărul este un aliment care conține puțin sodiu, calorii și grăsimi.

În schimb, ne oferă doze bune de fibre, vitamine, minerale, antioxidanți și alți nutrienți esențiali. Ceea ce ne ajută să ne accelerăm metabolismul pentru a arde mai ușor grăsimile.

Includerea acestui fruct în alimentație, va ajuta corpul să ofere mai multă vitalitate și energie. Performanța fizică va fi mult mai bună și va arde mai multe calorii.

Acest fruct conține, de asemenea, enzime care îmbunătățesc semnificativ capacitatea corpului nostru de a absorbi nutrienții.

Datorită conținutului său de pectină, mărul ne ajută să ne reglăm nivelul zahărului din sânge și ajută la eliminarea excesului de grăsime.

Toate aceste beneficii pot fi obținute numai printr-o dietă echilibrată și exerciții fizice regulate.

Care sunt cele mai bune mere pentru slăbit?

Merele slăbesc sau îngrașă

Există diferite tipuri de mere în întreaga lume. Potrivit Școlii de Științe Alimentare de la Universitatea de Stat din Washington din Statele Unite, efectele biochimice care contribuie la pierderea în greutate variază în funcție de speciile consumate.

Mulți cercetători au decis să studieze efectele a 7 soiuri diferite de mere, pentru a afla care a fost cel mai eficient pentru pierderea în greutate.

Au putut observa, la șobolanii care suferă de obezitate, că componentele biochimice ale mărului acționează eficient împotriva bacteriilor intestinale.

Rezultatul acestui studiu este că merele verzi slăbesc cel mai mult.

Oamenii de știință au dezvăluit că mărul verde poate reduce foarte mult dezechilibrul florei intestinale. Adesea responsabil pentru inflamația cronică care poate duce la patologii precum diabetul.

100 de grame de mere furnizează doar 53 de kcal organismului, dar și o cantitate mare de fibre care îți ține foamea mult timp.

Cu sigurnță merele slăbesc dacă sunt consumate în paralel cu o alimentație echilibrată și sport regulat.

Citește și articolul: Alimente cu puține calorii pentru o alimentație sănătoasă

Dacă ți-a plăcut acest articol distribuie să vadă și prietenii tăi!