Blog Fitnessmama.ro

Metode de slăbit la burtă

A avea abdomenul plat este, fără îndoială, un ideal de frumusețe, fie pentru femei, fie pentru bărbați. Din păcate, grăsimea este un prieten lipicios care ne împiedică adesea să avem abs și șolduri grațioase. Dar există multe metode de slăbit la burtă eficiente.

Pentru a avea abdomenul plat, există mai multe soluții: consumați puține calorii prin dietă, faceți sport pentru a vă întări mușchii abdominali, adoptați o dietă sănătoasă adaptată pierderii de grăsime sau faceți exerciții de respirație, la fel de bune.pentru cardio decât pentru pierderea grăsimii din burtă.

Te invit să descoperi sfaturile care îți vor permite să ai un abdomen plat rapid și ușor, schimbându-ți obiceiurile alimentare și făcând exerciții fizice.

Metode de slăbit la burtă: băuturi recomandate

Una dintre cele mai bune metode de slabit la burta si solduri este consumul de băuturi care vor avea ca scop eliminarea toxinelor și au un efect de ardere a grăsimilor. Aceste băuturi ar trebui consumate cu o rată de 2 litri pe zi. Așa că poți să-ți iei rămas bun de la o burtă umflată, precum și de la balonare.

Desigur, este de asemenea esențial să adaptezi acest consum la un stil de viață sănătos, dar și la programul tău. Dacă ai în față o zi plină, nu trebuie să bei doi litri de apă în aceeași jumătate de oră când te trezești dimineața.

Într-adevăr, interesul este de a oferi corpului tău o doză treptată de hidratare, în funcție de nevoile sale. Având în vedere acest lucru, nu ezita să iei cu tine o sticlă sau un termos, pentru a te bucura de beneficiile băuturilor recomandate pe tot parcursul zilei. Aceasta este una dintre cele câteva metode de slabit acasa rapid și eficient.

Aceste băuturi sunt numeroase și principalul lor avantaj este că pot fi obținute cu ușurință:

  • Apă, care trebuie consumată fără moderație
  • Apă caldă, pentru a bea dimineața, pentru a hidrata corpul și a-l trezi ușor
  • Suc de lămâie, inhibitor al apetitului, detoxifiant și pentru arderea grăsimilor
  • Cafeaua, un inhibitor al apetitului și diuretic
  • Ceaiul verde, care ajută digestia, drenează corpul și este un arzător de grăsimi
  • Infuzia (apă sau lapte) cu scorțișoară, ghimbir pentru a elimina masa grasă.

SPRINT DE 5 ZILE pentru un Abdomen Plat!

Reduce zahărul, mai ales în băuturi

Mulți dintre cei care se plâng că au o burtă mare sau că sunt supraponderali au un regim mult prea bogat în produse zaharoase precum băuturi răcoritoare, bomboane, ciocolată sau fast-food care conține mult zahăr. Pentru a obține un abdomen plat, nu există niciun secret: trebuie să consumi mai puține zaharuri. Sunt multe metode de slabit rapid acasa dar reducerea zahărului este una dintre cele mai esențiale.

În plus, zahărul (sau carbohidrații) nu se cuibărește doar în produsele despre care se știe că sunt prea dulci. Și da, chiar și în pâine, zahărul este prezent. Este un zahăr lent, util organismului (spre deosebire de zaharurile rafinate din bomboane, inutile cu excepția plăcerii), dar este important să-i limitezi consumul, mai ales atunci când vrei să pierzi burta.

Mănâncă în farfurii mai mici și mai încet

Pentru a avea o digestie bună și, prin urmare, în cele din urmă pentru a evita creșterea grăsimii abdominale, este recomandabil să adopți câteva obiceiuri atunci când mănânci. În primul rând, ia în considerare mestecarea mai lentă. Aceasta este o metodă foarte eficientă pentru a obține satietatea mai repede și, prin urmare, pentru a evita grăsimea abdominală.

Cu aceste metode de slabit acasa, este un pariu sigur că te vei bucura să mănânci mai mult sau mai puțin dar mai bine!. Dacă vrei cu adevărat, pierderea în greutate înseamnă control, evitând pe cât posibil un inamic jurat: frustrarea.

Utilizarea plăcilor mici este, de asemenea, o idee bună pentru a reduce porțiunile, care sunt adesea prea mari. Așa că mănânci mai puțin fără să vorbești despre un deficit caloric. Amintește-ți că greutatea ta depinde de ceea ce mănânci. Mâncând mai încet, permite să-ți controlezi pofta de mâncare fără a pierde energie! Acum că ai descoperit metode de slăbit burta încearcă să le pui în aplicare!

Dacă ți-a plăcut articolul distribuie să vadă și prietenii tăi!