Blog Fitnessmama.ro

Slăbire abdomen rapidă

Cele mai frumoase zone a corpului – sunt cele mai problematice!

Atunci când dorești un corp frumos și sănătos, îți dorești și slăbire abdomen rapidă. Deoarece acolo cel mai des se adună kg în plus.

Una din cele mai problematice zonă pentru ambele genuri. Femeile mereu visează la un abdomen plat. Tot el este locul care se îngrasă în primul rând la bărbații care au exces de consum a berii ce provoacă creșterea nivelului de hormon feminim în organism. La fel sunt barbații care au și fără bere hormonul feminin crescut iar burtica e prima ce crește…(

Și atunci când dieta este aleasă corect și constant kg pleacă, zona abdominală oricum trebuie antrenată. Grăsimile suplimentare dispar din acest loc cel mai greu. Iar pentru o figură impresionantă un regim alimentar corect nu este destul. Implicarea un fitness instructor(link fitness mama), sau prezența unui regim zilnic sportiv este necesară la suta de procente.

Slăbire abdomen rapidă – soluții există acolo unde este dorință!

Abdomenul și pentru mulți sportivi este problematic, necătând la multă activitate fizică. Scopul poate fi îndeplinit dar necesită o abordare disciplinară și corectă. Viața e mai interesant cu formule, teorii sau secrete pe care nu le-am cunoscut până acum. Dacă unul din cele mai focusate scopuri pe care le ai este slăbirea rapidă a abdomenului – atunci poftim o formulă, o teorie și un secret despre…

Te-am intrigat? Ne-am pornit!

Formula – una din cele mai eficiente formule psihologice, care ne ajută nu doar în slăbire, dar și în multe alte chestii este formula 3A. Ajutor! Acțiune! Aplauze. Oamenii care cer corect ajutorul mereu ating mai repede scopul. Iar blocajele de genul nu vreau să par jertvă, nu vreau să arăt ridicol sau în genere refuzarea problemei prezente încetinesc procesul la maxim. Acțiunea este diferită în funcție de contextul situații, dar mereu trebuie concepută atent. Aplauzele sunt partea savurării – de care o să aveți parte!

Teorie – o legendă din Africa a unui trib ne spune că – ei credeau că demonii lenii se adună în zona abdominală a membrilor tribului și făceau totul posibil să nu aibă kg în plus acolo.

Secret – pentru slăbire abdomen – cheița succesului este în contractarea corectă a mușchilor abdominali! Mai jos vei vedea un maraton bun pentru prima etapă necesare de slăbire a burticii.

Am pregătit o supriză pentru slăbire abdomen rapidă

O cură de slăbire pentru abdomen. O cură corectă și sunteți gata pentru coperta magazinelor și jurnalelor. Dacă fiecare corp e un stat aparte, cei mai buni ambasadori sunt desigur că fitness antrenorii(link). Doar ei vor putea după examinarea și cunoașterea statului tău să îți spună ce strategie de dezvoltare (exerciții) îți este bună. Totuși pentru acei începători oferim un sistem perfect care se numește 555. 5 exerciții, 5 minute, 5 zile pentru slăbire rapidă abdomen. Ea este megaeficientă și pentru partea frumoasă a omenirii cât și pentru slăbire abdomen bărbați. Idea este extrem de simplă, 5 exerciții, fiecare care în durată totală este executat câte 1 minut, ce ne dă în sumă 5 minute fără pauze. Care repetat 5 zile la rând, o dată sau 2 ori pe zi, nu 5 ). Ne va deschide cheița principală – vei începe a simți muchii abdominali, iar dupa va fi mai ușor.

Maratonul 555

 

Abdomene complete – pe spate, cu spatele rotund ne culcăm, ne ridicăm să atingem vârful degetelor și revenim. Un minut este perfect!

Foarfeca – întinși pe spate, punem brașele de-a lungul zonei lombare (a bazinului), ridicăm picioarele puțin flexate și la fel un minut le mișcăm așa ca ele mereu fie în extreme dinferite.

Cărțulia – pe fund, stăm cu spatele rotund, cu sprijin pe palme ridicăm picioarele și aducem genunchii către umeri și umerii către genunchi.

Încruțișările – pe spate ridicăm omoplații și genunchiul stâng îl atragem la umărul drept și invers, la fel un minut de activitate.

Planșa – ne stabilim cu fața spre podea, coatele le punem direct cu umerii și ne fixăm picioarele pe vârful degetelor în așa fel ca zona abdominală să execute o plansă dreaptă, a câte 30 de secunde, 2 repetări.

Dacă ți-a plăcut acest articol, distribuie să-l vadă și un prieten!