Blog Fitnessmama.ro

A slăbit 12 kilograme în 60 de zile! Află cum a reușit Violeta

”Fitness Mama este o fabrică de femei fericite și mulțumite”

Acestea sunt cuvintele Violetei Hazaparu, o tânără de 33 de ani, originară din România, care a reușit să slăbească 12 kilograme prin intermediul Maratoanelor din Fitness Mama și a programului Body and Mind Design. Povestea Violetei este atât de fascinantă, iar noi tare ne bucurăm că avem posibilitatea să împărtășim cu tine această experiență.

Dacă vrei să știi ce înseamnă putere, muncă și determinare, atunci acest articol este special pentru tine!

 

Istoria Violetei

Violeta a aflat despre proiectul Fitness Mama de pe o rețea de socializare și a decis să încerce un Sprint gratuit de 5 zile. Rezultatele au fost atât de vizibile, încât a decis să înceapă primul ei program care urma să-i aducă succese fascinante. S-a înscris la programul Fund Bombat X60, iar de atunci viața ei s-a schimbat radical. A reușit să ajungă de la 71 kg la 59 de kilograme. Dar pentru ea, aceasta a fost doar începutul.

Din octombrie și până acum am aproape 12 kilograme slăbite și foarte mulți centimetri. Am pornit de la vreo 71 de kilograme, cam așa aveam, eram supraponderală și am ajuns acum la vreo 59 de kilograme. Sunt sigură că încă voi mai da jos”

 

Programul Body and Mind Design

A continuat să-și îmbunătățească starea de sănătate și să-și atingă noi obiective prin intermediul programului Body and Mind Design, care include antrenamente și meditație. Alegerea programului a fost una importantă pentru Violeta. Ea trecuse printr-o perioadă dificilă, o depresie care o făcea să se simtă prinsă într-un cerc vicios. Meditațiile i-au dat puterea de a se concentra asupra obiectivelor sale și de a-și crea propria viziune asupra vieții. Aceasta a fost cheia succesului pentru Violeta.

 ”Eu în ianuarie am trecut printr-o depresie. Am zis că vreau să încerc și chestia asta de Body Mind, pentru că eram foarte descumpănită, săream antrenamente și când a venit programul ăsta Body and Mind, mie mi-a venit mănușă”

Cu fiecare zi care trecea, Violeta își regăsea încrederea și forța de a merge mai departe. Antrenamentele și meditațiile i-au oferit un sentiment de disciplină și autocontrol, care aveau să îi fie utile nu doar în proiectul Fitness Mama, ci și în viața de zi cu zi.  Pentru Violeta, meditația a fost un instrument valoros în procesul de transformare. Au ajutat-o să înțeleagă că viața are ups and downs, dar că ea are puterea de a decide cum să se comporte în fața lor. Această conștientizare i-a dat puterea de a-și urma visul și de a-și construi o viață mai bună.

 

Schimbările produse în viața Violetei

Bucuria cea mare a venit atunci când Violeta a observat și schimbările din oglindă. A întinerit cu câțiva ani vizibil și a revenit la hainele care credea că vor fi donate sau uite pe un raft din dulap. Rezultatele sunt atât de vizibile, încât puteți observat și singuri ce figură frumoasă are acum Violeta și cât de mulțumită este de faptul cum arată.

 

”De curând mi-am cumpărat haine de vară noi, pentru că am nevoie de haine, chiar cu aproape 2 mărimi mai mici. Avem o salopetă în care nu mai încăpeam de prin luna de miere și am probat-o de curând, iar șocul a fost mare. Am putut să mă închei la ea!”

 

Proiectul Fitness Mama este mai mult decât doar un program de fitness și nutriție. Este o comunitate de femei care se susțin reciproc și încurajează să-și atingă obiectivele. Violeta a găsit susținerea și motivația de care avea nevoie în cadrul comunității Fitness Mama. Împărtășind experiențele și încurajându-se reciproc, ea a reușit să-și depășească propriile limite și să-și transforme viața.

Astăzi, Violeta este o femeie puternică și inspirațională, care își împărtășește experiența și cunoștințele cu alte femei din comunitatea Fitness Mama. Ea este un exemplu al faptului că atunci când îți stabilești obiective și ești dispus să depui efortul necesar, poți obține rezultate incredibile.