Blog Fitnessmama.ro

A slăbit cu 7 kilograme și se declară o femeie fericită. Află istoria Oxanei Vicol!

Sportul nu înseamnă doar să-ți accentuezi formele frumoase, sportul te face să-ți recapeți energia pe care simți că nu o mai ai! O spune Oxana Vicol – o campioană adevărată a proiectului Fitness Mama. Este de peste 2 ani în marea familie Fitness Mama și nu regretă nicio secundă decizia luată. A slăbit cu 7 kilograme și se declară o femeie cu adevărat fericită

Dorința de a face o schimbare a apărut după ce a născut primul ei copil. A încercat un Sprint Gratuit de 5 zile și a înțeles că rezultate sunt și că trebuie de continuat. Mai mult ca atât, Oxana a participat la un concurs organizat și a obținut locul 1 pentru cel mai bun rezultat în 21 de zile. Citește articolul și vezi ce transformare frumoasă a obținut Oxana și ce premiu mare a câștigat. 

Istoria Oxanei Vicol

Oxana Vicol are 37 de ani și este stabilită deja de 5 ani în Canada împreună cu soțul și fetița. Cu 2 ani în urmă a văzut pe Facebook o postare despre un Sprint Gratuit de 5 zile și a decis că acum este momentul să încerce. Deși a parcurs doar 2 zile, Oxana ne-a povestit că anume acele zile au făcut-o să înțeleagă că proiectul Fitness Mama este pentru ea.

După ce a născut fetița, Oxana a înțeles că trebuie să facă o schimbare. Nu-și dorea doar o schimbare fizică, dar îți făcea griji și de felul cum ea se simte. Nu se simțea bine, iar oboseala își spunea cuvântul zi de zi. Atunci Oxana și-a amintit de Fitness Mama și a decis că trebuie să înceapă un program pentru slăbit.

”Nu mă simțeam bine din punct de vedere al sănătății, nu aveam energie, eram obosită, mă simțeam foarte mare, umflată. Într-un final, am zis că trebuie să fac ceva. Timpul nu-mi permitea să merg la sală și voiam ce ca să pot face acasă. Exact atunci și o prietenă mi-a spus de Fitness Mama și am înțeles că este un semn!”, a povestit Oxana

Pentru a fi extrem de motivată, Oxana și-a achiziționat un abonament pentru an, pentru că doar așa poate obține rezultat.

Rezultatele pe care le-a obținut Oxana

Oxana nu este adepta dietelor drastice și spune că Ina Kishlaru i-a arătat cât de ușor și sănătos poți slăbi. Primul maraton parcurs a fost Abdomen Plat – hitul proiectului Fitness Mama. A ales acest maraton, întrucât voia foarte tare să scape de burtică și a reușit acest lucru.

Deși spune că în 21 de zile nu a scăpat de multe kilograme, silueta a prins un alt contur și a rămas extrem de mulțumită. A fost surprinsă când a văzut câți centimetri din fese, coapse și talie au scăzut.

”M-am dus după 2 săptămâni la lucru și colegii îmi spuneau că arăt atât de bine. Mă întrebau unde mă antrenez și le-am spus că fac doar antrenamente acasă. Le-am recomandat tuturor să încerce, pentru că doar așa vor obține un rezultat fantastic”, spune Oxana

După cele 21 de zile, Oxana a continuat cu programul Summer Bikini Body și a obținut și acolo rezultate frumoase. În 60 de zile de program a văzut pe cântar un minus de 5 kilograme și mulți centimetri în talie.

Antrenamentele alături de Ina Kishlaru

Oxana nu credea în antrenamentele online până nu a întâlnit-o pe Ina Kishlaru. Deși își face exercițiile în fața unui ecran, Oxana spune că o simte pe Ina Fitness Mama alături de ea. Energia și buna dispoziție a Inei o face să fie mândră de rezultate și să nu se lase bătută niciodată.

”Deși sunt în fața unui ecran, nu simt că privesc un video. La exercițiile mai complicate parcă îmi vine să mă las, dar nu o fac. Ina este mereu acolo și ne motivează să ne ținem tari și să rezistăm până la capăt. O ador și o iubesc foarte mult. Îi sunt recunoscătoare pentru șansa de-a mă schimba!”, a povestit Oxana

Ce cadou a primit în urma concursului

În primul maraton la care a participat, Oxana a fost premiată pentru cel mai bun rezultat. Toate participantele au votat cele mai fantastice schimbări, iar Oxana a fost o adevărată norocoasă. Aceasta a câștigat un uscător pentru păr de la Dyson. 

”Au fost atât de multe fete cu rezultate foarte bune și nici nu m-am așteptat că o să câștig. Eram atât de fericită, eram la muncă și când am văzut că mă sună cineva nu mi-am dat seama că e despre concurs. Eram mega fericită că am fost premiată, chiar îmi doream așa uscător”, spune Oxana

A rămas uimită că rezultatul ei a fost atât de frumos și este sigură că fiecare femeie poate face la fel. Mă bucur pentru aprecierea fetelor din Fitness Mama Club, acolo unde zilnic vorbim. Pentru mine înseamnă foarte mult.

Primește un Sprint Gratuit

Dacă și tu ai un scop, însă nu-l poți îndeplini încă, atunci te așteptăm în marea familie Fitness Mama. Apasă pe butonul de mai jos și treci un test rapid, care te va redirecționa spre un sprint GRATUIT de 5 zile.

Apasă aici