Blog Fitnessmama.ro

Exerciții pentru abdomen plat. Video pentru femei

Te uiți în oglindă și primul lucru care îți vine în minte e că tebuie să dai jos câte ceva din zona abdomenului? Te înțeleg perfect. Ultimele tale căutări pe google sunt ,,exerciții pentru abdomen plat femei video”? Da. Știu cum te simți. Dar uite, este demonstrat că nu poți avea un abdomen perfect atâta timp cât nu-ți antrenezi mușchii abdominali. Și eu știu sigur că nu ești o fană a abdomenelor. Pentru foarte multe femei, acestea sunt un adevărat chin. Nimeni de fapt nici nu a zis că sunt mega ușoare. Cred că mai mult îți lipsește niște motivație. Dar nu te îngrijora, astăzi este ziua ta norocoasă. Acest articol poate fi cheia frumuseții tale.

Poți oricând accesa  niște exerciții pentru abdomen și șolduri video, pe youtube. Însă este destul de evident că mai ales după naștere, este mult mai complicat să obții ce dorești în timp record. De aceea, ai nevoie de răbdare.
Uite aici!

Top exerciții video pentru abdomen de invidiat!

Știu că este ușor să găsești exerciții video pentru abdomen dar poate așa te mai motivez un pic. Deeeeci…

1. Abdomene Complete
Ne culcăm cu spatele rotund. Ne ridicăm și atungem cu degetele, vârfurile picioarelor. În așa mod lucrezi un minut. Nu uita să expiri de fiecare dată când te ridici.
Spatele trebuie să fie mereu rotund, și te ridici doar din contul mușchilor abdominali.

2.Foarfeca
Este cel de-al doilea exercițiu în top.
Te întinzi pe covoraș. Partea de sus trebuie să fie relaxată. Mâinile trebuie să fie fixate sub zona bazinului. Ridică picioarele, puțin flexate. Acum, faci renumita mișcare, foarfeca. Expirăm de fiecare dată și repetăm un minut.

Până acum sper că ai înțeles exercițiile deci trecem mai departe.

3. Cărțulia
Cu sprijin pe palme, ridicăm genunghii. Ideea acestui exercițiu este să aducem genunchii către umeri și umerii către genunchi. Din nou, nu uita să expiri și repetă un minut. Spatele trebuie să fie rotund. După 30 secunde, poți mări durata, pentru ca exercițiul să fie mai intens.

4.Încrucișări
Te întinzi pe covoraș, ridicăm umerii și genunchii. Deci, ai înțeles, încrucișări umăr-genunchi. În nici un caz nu trebuie să culci omoplații. Repeți un minunut. Expiră!

Mai avem un exercițiu, unul la fel de eficient și ultimul în topul de astăzi.

5.Planșa
Corect! Vei sta 30 de secunde în planșă. Cu sprijin pe antebrațe, coatele sub umeri, și pe vârfuri. Am zis, stai 30 de secunde iar cu fiecare dată poți mări durata timpului cu 10 secunde.

Mai jos o să-ți las aceste exerciții pentru abdomen, video. La sigur o să ai nevoie de ele pe
parcurs.

Din câte ai observat, ai nevoie de doar 5 minute în zi pentru a face niște exerciții de mare intensitate. Doar 5 minute! Aceste cinci minute investite corect în zi, îți pot schimba viața. O idee bună ar fi să găsești și niște exerciții pentru abdomen bărbați acasă video, și poți face mișcare împreună cu persoana iubită.
Dar, dacă dorești să nu te simți singură, să fii de sute de ori mai motivată, te poți înscrie la sprintul gratuit Abdomen Plat. Vei avea ocazia să faci parte dintr-o colectivitate motivată și motiațională! Sau, de ce nu, să te abonezi la canaul nostru de youtube, unde beneficiezi de clipuri video super folositoare.

Până atunci, să știi că felul cum arăți este cartea ta de vizită, prima impresie. Trebuie să fii așa cum simți, cea mai bună versiune a ta.
Mai sus ai video exerciții pentru abdomen, un sprint gratuit și acces la un super canal de youtube. Spor la treabă.

Dacă ți-a plăcut acest articol, distribuie să-l vadă și un prieten!