Blog Fitnessmama.ro

A slăbit cu 8 kilograme în 60 de zile! Află secretul Svetlanei Prigala!

”Am dat jos 8 kilograme în 60 de zile și nici nu m-am chinuit!”

Acestea sunt cuvintele Svetlanei Prigala, o proaspătă eroină a proiectului Fitness Mama. Avea nevoie de schimbări radicale în viața ei, iar sportul a ajutat-o perfect în acest sens. Eroina noastră s-a înscris în luna octombrie la cursul revoluționar de 60 de zile Fund Bombat  și a scăpat de 8 kilograme și mulți centimetri de peste tot. Spune că a savurat fiecare zi de antrenament, iar acum nu-și imaginează viața fără sport. 

Citește articolul și vezi toate schimbările prin care a trecut Svetlana. Ce a motivat-o să meargă până la final și cum se simte acum. 

 

Istoria Svetlanei

 

Svetlana Prigala este originară din Republica Moldova, dar deja de mai bine de câțiva ani este stabilită cu traiul în Germania. Fiind într-o țară nouă, un anturaj necunoscut, Svetlana spune că starea ei emoțională nu era cea mai bună, iar din acest motiv simțea că trebuie să facă ceva pentru ea. 

 

Despre Fitness Mama a aflat de pe Facebook și a decis să încerce un Sprint Gratuit de 5 zile. A observat schimbări și a continuat cu alte câteva sprinturi, după care a achiziționat Maratonul Abdomen Plat. De la 66 de kilograme, Svetlana a ajuns la 62 și era cea mai fericită. Mușchii au prins contur, pielea arăta extrem de bine, iar starea emoțională se schimbase radical.

 

”După ce am făcut acest Maraton am decis să fac o pauză, pentru că aflasem de Revelion că sunt însărcinată. Nu m-am antrenat în sarcină, așa cum a făcut Ina, dar am revenit imediat după ce medicul mi-a permis”, a povestit Svetlana

 

Cum a slăbit după naștere

 

Orice femeie dorește să revină la formele ei de altădată, iar Svetlana știa deja secretul. A început antrenamentele când copilașul avea 9 luni, iar motivația ei era extrem de mare. Și-a schimbat scopul, nu-ți mai dorea cu ardoare să slăbească, dar să-și introducă antrenamentele în rutina ei zilnică. 

 

”Eu nu eram în exces cu kilogramele, dar eu nu mă simțeam bine. Așa am început eu cursul de 60 de zile Fund Bombat! A fost cel mai tare curs, sunt foarte mulțumită. Am ținut și regimul alimentar și am fost disciplinată și pe partea de sport”, a spus eroina.

 

A început programul cu 64 de kilograme și a ajuns la 56 în doar 60 de zile! Svetlana  a savurat atât de mult fiecare zi din curs, încât nu-i venea să creadă că este ea în pozele de start și de final Maraton. Rezultatele ei au fost atât de frumoase, încât a obținut locul 4 în concursul rezultatelor.

 

”Eu nu m-am gândit niciodată că o să pot obține așa un rezultat. Am ajuns la kilogramele dorite și sunt tare mulțumită. Mi-am luat deja meniul de menținere, pentru că vreau să-mi tonifiez corpul, să-mi sculptez mușchii și sunt sigură că voi obține tot ce-mi doresc”, spus Svetlana.

 

Alte schimbări obținute

 

S-a regăsit în totalitate în proiectul Fitness Mama și mai ales, în motivația pe care o primea zilnic de la Ina Kishlaru. Toate antrenamentele și live-urile cu informație adăugătoare i s-au părut fantastice și foarte benefice. Mai mult ca atât, Svetlana ne-a spus că și-a legat prietenii frumoase cu alte fete din program și se bucură că se pot motiva reciproc.

 

”Mă simt fericită, motivată și asta observă și cei din jur. Iată ce poate face Fitness Mama dintr-o femeie și eu tare mă bucur că există un asemenea proiect. Trebuie să încerce toate fetele, pentru că noi investim în noi și e tare bine când vedem schimbări atât de rapid”, a spus Svetlana.

 

Ce-și mai poate dori o femeie? Svetlana a ajuns la cea mai bună versiune a ei, și-a schimbat toată garderoba, este motivată, fericită și gata să continue cu Fitness Mama de azi înainte. Fiecare femeie poate obține orice rezultat își dorește, trebuie doar să creadă în forțele proprii și să meargă până își atinge acel vis.