Blog Fitnessmama.ro

Alimente care slăbesc – care e preferatul tău?

Arderea grăsimilor, detoxifiere, foame … pentru a pierde câțiva centimetri din talie. Dar ține minte că nu este nevoie de o dietă strictă pentru a slăbi. Dacă vei mânca echilibrat și alimente care slăbesc vei putea pierde eficient în greutate. Unele dintre ele au o eficiență formidabilă pentru a stimula metabolismul nostru! Descoperă în acest articol ce alimente slăbesc.

Pentru a pierde câteva kilograme, fără a renunța la ceva gustos, unele fructe și legume sunt aliații valoroși. Mijloacele lor de acțiune? Ei înșeală foamea, accelerează metabolismul și permit astfel să ardă grăsimile și să le elimine. Un alt avantaj: aceste alimente ce slăbesc sunt bogate în fibre, minerale și vitamine.

Alimente care slăbesc – legumele

1 / Dovlecei. Conținutul caloric (aproximativ 13 kcal la 100 g), este bogat în potasiu. Conținutul său scăzut de sodiu îl face un aliment diuretic excelent. Un alt beneficiu: pentru a fi digerat, dovleceii necesită o cheltuială semnificativă a energiei. Poate fi consumat crud, fiert, cât de des dorești. Este unul din alimente care slăbesc rapid și este foarte ușor de gătit, dar și gustos.

2 / Vinete. Ai observat vreodată capacitatea sa rapidă de a absorbi grăsimea când a fost gătită în tigaie? Ei bine, dăți seama că acționează în același mod în corpul nostru. Bogat în pectină, aceasta captează grăsimea și ne ajută să o eliminăm …, cu condiția de gătit fără grăsime. Se consumă fără moderare.

3 / Varză. Dacă este alimentul de bază a multor supe de slăbire, este pentru un motiv bun: varza este un aliment cu „calorii negative”. Cu alte cuvinte, cheltui mai multe calorii consumând-o decât cele pe care le conține! Un alt avantaj: arde grăsimea și acționează ca diuretic. Se mănâncă în fiecare zi, la prânz sau cină.

4 / Țelină. Rar folosită la gătit, dar are multe beneficii de slăbire. Este scăzută în calorii și permite combaterea retenției de apă, a pielii portocalii și a celulitei. Antioxidant puternic, promovează eliminarea toxinelor, captează grăsimea și îmbunătățește tranzitul intestinal. Se consumă crudă, de la trei până la patru ori pe săptămână. Deci nu e complicat să știi ce alimente slăbesc rapid.

Deschide video-ul pentru a descoperi un smoothie tropical delicios.

Fructe care slăbesc

5 / Ananas. Bogat în fibră, conține bromelină, o enzimă cu efect diuretic și anti-celulitic, care promovează eliminarea grăsimilor. Se consumă de la patru până la cinci ori pe săptămână.

6 / Lămâie. Plină de fibre și vitamina C, este la fel de bine prevăzută în pectine, și prelungește sentimentul de sațietate. Notă: stimulează digestia, detoxifierea și arde grăsimea. Se consumă în suc/apă, în fiecare dimineață. Face parte din acele alimente care slăbesc burta dacă știi cum să o utilizezi.

7 / Căpșunile. Suculente și dulci, sunt, de asemenea, unele dintre cele mai eficiente fructe de slăbit, deoarece acționează ca un diuretic. Promovează eliminarea grăsimilor și, prin urmare, promovează pierderea în greutate. Se consumă fără moderare.

Cele mai bune plante medicinale, condimente și cereale de slăbire

8 / Pătrunjel. Numeroase cocktailuri de detoxifiere sunt realizate din patrunjel. De ce ? Deoarece această plantă promovează eliminarea. În plus, reglează apetitul, limitând astfel aportul de grăsime. La fel este unul din alimente care slăbesc abdomenul fiind folosit în diverse salate sau smoothie pentru slăbit.

9 / Scorțișoară. A fost subiectul studiilor științifice care demonstrează eficacitatea acesteia asupra reducerii nivelului de zahăr din sânge. Deoarfece zahărul consumat în cantități prea mari se transformă în grăsimi. Dar scorțișoara captează grăsimile. Notează că scorțișoara înlocuiește și zahărul din deserturi. Gândește-te la asta!

10 / Fulgi de ovăz. Este cel mai eficient din cereale. Fibrele pe care le conține au o acțiune dublă: îmbunătățește tranzitul și elimină grăsimile. De consumat fără moderare la micul dejun sau la gustare, într-un iaurt, de exemplu.

Acestea sunt cele 10 alimente care slăbesc repede cu condiția că ai o alimentație echilibrată și practici sport regulat.

Citește și articolul: Avocado calorii și valoare nutrițională

Dacă ți-a plăcut acest articol distribuie să vadă și prietenii tăi!