Blog Fitnessmama.ro

Avocado în cura de slăbire: contraindicații

Avocado în cura de slăbire nu înseamnă consumarea doar acestui fruct zilnic. Dar se consumă ca parte a unui regim sănătos și variat. Și, de asemenea, ajută la pierderea în greutate. Acest fapt urmărește rezultatele mai multor studii științifice care au demonstrat beneficiile fructului avocado.

Când ne gândim la avocado cura de slăbire, ne gândim imediat la țări exotice. Deci credem că este neapărat un produs care parcurge câțiva kilometri înainte de a ajunge pe mesele noastre. Prin urmare acest fapt nu face ca el să-și piardă din proprietăți. Dar ar trebui să obținem aceste beneficii mai des consumând avocado în fiecare zi sau la câteva zile, alternându-l cu alte alimente la fel de sănătoase.

Cum funcționează avocado în cura de slăbire?

Contrar credinței populare, consumul regulat de avocado în cantități moderate favorizează pierderea în greutate.

Prin urmare, recomandăm persoanelor care doresc să slăbească câteva kilograme să consume porții mici din acest fruct în fiecare zi. De fapt, avocado este un aliment miraculos. Împreună cu alte alimente și condimente, poate fi un aliat bun pentru persoanele care doresc să slăbească.

Consumat zilnic, acest fruct promovează aportul de substanțe nutritive și îmbunătățește metabolismul zaharurilor. De asemenea, este capabil să sature și astfel scade senzația de foame care poate apărea între mese. De aceea cura slăbire cu avocado a devenit destul de cunoscută.

Virtuțile acestui fruct sunt numeroase: conține grăsimi bune, ajută la menținerea colesterolului rău la distanță, reduce riscul de a suferi de sindrom metabolic. În plus, cu un conținut ridicat de vitamina D, avocado poate fi, de asemenea, de ajutor în prevenirea osteoporozei. În cele din urmă, este bogat în antioxidanți, astfel încât încetinește îmbătrânirea celulară și este antitumorală.

Ce să mănânci cu avocado?

Avocado în cura de slăbire

Dacă dorești să încerci să slăbești folosind avocado, ar trebui să introduci acest fruct în fiecare zi la o doză de aproximativ 70 de grame.

Există multe modalități de a-l încorpora în cura de slăbire cu avocado:

– Salată pe care ar trebui să o consumi de preferință la începutul mesei

– Poți pregăti celebrul sos de avocado cu legume

– Sushi, de exemplu cu orez și ghimbir și multe altele

Amintește-ți că, avocado are deja un conținut ridicat de grăsimi, deci nu îl combina cu alte alimente grase. În cazul salatei, de exemplu, evită să adaugi ulei de măsline extravirgin ca condiment.

Așa cum am spus deja, avocado poate ajuta, deci este necesar să mănânci alimente echilibrate cu acesta.

De exemplu, poți urma o dietă de slăbire cu avocado dar nu înainte de a te consulta cu un nutriționist.

Desigur, este întotdeauna cel mai bine, mai ales dacă trebuie să slăbești o grămadă de kilograme, să te bazezi pe un nutriționist expert care te va sfătui pe o cale concepută pentru nevoile tale specifice.

Celelalte beneficii ale avocado

Fibrele din avocado ajută digestia și previn constipația. Aceste fibre sunt, de asemenea, baza senzației de plenitudine și care fac din avocado un regulator natural al apetitului.

Acest fruct foarte remarcabil este o sursă de vitamine B5, B6 și vitamina K care reglează nivelul zahărului din sânge. De asemenea, este bogat în vitamina B9 (acid folic), vitamina E, vitamina B1, magneziu și antioxidanți. Acesta este motivul pentru care avocado are atât de multe efecte benefice asupra sănătății inimii, a sistemului nervos și a îngrijirii părului și a pielii.

În cele din urmă, nu numai că avocado în sine nu te face să te îngrași, dar acest fruct este aliatul tău de slăbire. În general, îți îmbunătățește, de asemenea, sănătatea generală și chiar cea a ochilor!

Avocado în cura de slăbire – contraindicații

Nu există contraindicații majore pentru utilizarea zilnică a avocado, cu excepția cazului în care ai alergie la acesta. În unele cazuri, pot apărea probleme digestive, formarea excesivă de gaze. În acest caz, este mai bine să eviți utilizarea acestui fruct.

Deschide canalul nostru de Youtube pentru mai multe informații utile și antrenamente gratuite.

Citește și articolul: Merele slăbesc sau îngrașă – care este răspunsul?

Dacă ți-a plăcut acest articol distribuie să vadă și prietenii tăi!