Blog Fitnessmama.ro

Care sunt cele mai eficiente metode de slăbit?

Vrei să slăbești, dar dietele testate până acum nu au funcționat? Deci, poate este timpul să schimbi metoda! Te întrebi care sunt cele mai eficiente metode de slăbit? Fitness Mama este împotriva dietelor excesiv de restrictive și încurajează clienții să își schimbe obiceiurile alimentare și să facă exerciții fizice deoarece aceasta sunt unicele metode cu care vei avea rezultate de durată. Ce ar fi dacă ți-aș spune că este posibil să slăbești rapid și eficient datorită unui program individual?

Cantitatea de grăsime corporală care poate fi pierdută depinde de obiectivele stabilite. Să aruncăm o privire asupra celor mai eficiente metode pentru persoanele supraponderale sau care doresc să slăbească.

Deci, care sunt cele mai eficiente metode de slăbit rapid acasă?

  1. Regim alimentar sănătos

Cel mai eficient mod de a slăbi pe termen lung este schimbarea obiceiurilor alimentare. Deci, va depinde de unde începi și ce mănânci acum. Dacă bei în mod regulat alcool și mânânci fast-food, îți poți imagina că acestea sunt lucrurile Nr. 1 de evitat atunci când vrei să pierzi în greutate.

În general, prima sarcină de făcut este să reduci aportul de zaharuri și grăsimi și să consumi mai multe fructe și legume. Este necesar să știi cum să alegi alimentele cel mai puțin eficiente din punct de vedere energetic, te sfătuim să înveți să citești etichetele și să cunoști astfel valoarea nutrițională aproximativă a alimentelor obișnuite.

  1. Sport zilnic

Pentru a slăbi rapid și eficient trebuie să începi prin a fi atent/ă la ceea ce mănânci, dar regimul alimentar nu este suficient. Vei pierde puțin în greutate la început și apoi va deveni mai dificil, deoarece corpul se va obișnui cu acest regim. Pentru a reporni aparatul, este necesar să introduci exerciții de fitness. Un mix de antrenament cardio și de greutate va oferi cele mai bune rezultate.

Cauți exerciții pentru a slăbi rapid și eficient, cu antrenament acasă, ușor și fără echipament? De fapt, ca parte a unui regim alimentar, iată câteva exerciții de făcut acasă. Sunt ușor de realizat, nu necesită echipamente complexe. Și, mai presus de toate, sunt geniale pentru slăbit!

Nu este nevoie să petreci ore la sală pentru a avea o siluetă fermă și tonifiată. Cu siguranță este POSIBIL, datorită antrenamentelor de acasă, să slăbești 5 kilograme din greutate și 5 cm în talie în doar 21 de zile.

  1. Hidratare suficientă

Printre cele mai ușoare metode de slăbit se enumeră și hidratarea suficientă a corpului. O hidratare bună merge mână în mână cu o masă corporală normală și o sănătate bună.

Apa este necesară la toate nivelurile funcționării corpului: transportă substanțele nutritive, susține detoxifierea prin eliminarea deșeurilor din corp prin urină, transpirație, respirație, ajută la digestia alimentelor, lubrifiază articulațiile, reglează temperatura corpului, etc.

Consumul regulat de apă pe tot parcursul zilei face, de asemenea, parte dintr-un regim alimentar sănătos. Hidratarea te va ajuta să slăbești, să reduci edemul, durerile articulare, durerile de cap.

  1. Cere ajutor de la un antrenor calificat

Un antrenor bun te poate ajuta să te motiveze și chiar să te inspire să slăbești. A avea pe cineva care să aibă grijă de tine, îți poate oferi sprijin, expertiză și poate face cu adevărat o diferență pentru cei care se luptă să slăbească singuri. Cel mai bun antrenor personal este cel care are multe cunoștințe și știe să planifice un program pentru nevoile specifice ție. Fitness Mama te poate ajuta deoarece are o experiență de peste 10 ani în domeniu.

Totodată, vrem să îți vorbim despre 3 elemente fundamentale pentru a slăbi cu succes, pe lângă cele mai eficiente metode de slăbit sănătos:

1 – Motivație

Prima condiție prealabilă pentru a pierde în greutate este să fii motivat. Fie că este vorba de regimul alimetar sau de sport, vei dori de multe ori să renunți. În astfel de momente, amintește-ți de ce faci toate acestea și care este scopul tău. Prima săptămână poate fi uneori dificilă, dar vei vedea că primul kilogram pierdut este încurajator!

2 – Obiective realiste

Stabilește-ți obiective și respectă-le, DAR nu-ți propune obiective prea mari – este cel mai bun mod de a pierde motivația. Un obiectiv de a pierde 1 kilogram pe săptămână deja este grozav!

3 – Realizare treptată

Ia-o încetul cu încetul, nu te grăbi. Corpul tău este sensibil și are nevoie de timp pentru a se adapta, nu-i plac schimbările bruște. Acest sfat se aplică atât exercițiilor fizice, cât și regimului alimentar.

Dacă vrei să slăbești rapid și sănătos, înscrie-te pe https://blog.fitnessmama.ro

Ți-a fost util articolul? Distribuie prietenilor tăi!