Blog Fitnessmama.ro

Cât de repede văd rezultate cu exerciții pentru fund?

Aceasta este întrebarea la care toate fetele vor să știe răspunsul: Cât timp va dura până voi vedea beneficiile exercițiilor pentru fund?

Aceasta este o întrebare foarte bună! Din păcate, la fel ca pentru majoritatea antrenamentelor, nu există un răspuns rapid și ușor.

Deci, cât de repede vei vedea rezultatele?

Depinde de lucrurile pe care le voi discuta mai jos:

Dificultatea exercițiilor și greutăților utilizate

După ce ai însușit tehnica corectă de exerciții fizice, greutatea corporală, următorul pas către succes este creșterea intensității și a greutăților cu care te antrenezi.

Tipul de antrenament și intensitatea acestuia vor determina cât de repede vei reuși să vezi o schimbare.

De ce?

Deoarece sistemele cardiovasculare, nervoase, respiratorii și musculare răspund la antrenament și se adaptează la exerciții. Prin urmare, intensitatea și durata efortului musculare trebuie crescute.

Stabilește corect obiectivele

Majoritatea fetelor au obiective pe termen scurt. Lucrul amuzant este că, atunci când începi să lucrezi pentru perspectivă, obții rezultate mai bune.

  • Obiectivul tău nu trebuie să fie să slăbești 5 kilograme în primele 10 săptămâni. Obiectivul tău trebuie să fie să-ți restabilești sănătatea pentru tot restul vieții.
  • Obiectivul tău nu trebuie să fie să te deprinzi să ridici gantere grele. Obiectivul tău trebuie să fie să fii o atletă care nu renunță niciodată la antrenament.
  • Obiectivul tău nu trebuie să fie să sacrifici totul pentru a îmbunătăți performanța înainte de sosirea verii. Obiectivul tău trebuie să fie să obții un fund frumos și tonifiat într-un an, doi, trei etc.

Ignoră obiectivele pe termen scurt. Dacă decizi să te dedici acestui proces pe o perioadă îndelungată, rezultatele vor veni neapărat.

Regularitatea exercițiilor pentru un fund bombat

Sunt conștientă de faptul că majoritatea oamenilor nu se antrenează la nesfârșit. Cu toții avem preocupări, un loc de muncă, o familie și probleme.

Totuși, trebuie să-ți stabilești un program de antrenament.

Să îți antrenezi fundul numai atunci când te simți inspirată să faci aceasta nu este cea mai bună opțiune.

O decizie mult mai bună va fi să:

  • încetezi să tratezi antrenamentul ca o activitate pe care o faci atunci când îți este comod.
  • stabilești un program pe care trebuie să-l urmezi.

De exemplu, decizi că vei face exerciții pentru un fund plat luni, miercuri și vineri. Fixează aceasta într-un program și apoi organizează-ți viața în jurul acestuia. Astfel nu vei ajunge să speri să găsești timp pentru antrenament astăzi. Te vei antrena la o anumită oră, chiar dacă nu există motivație.

Cele mai bune exerciții, echipamente și aparate fitness

Este mai bine să faci 5 exerciții folosind tehnica corectă decât 10 exerciții doar de dragul numărului de crescut de exerciții. Acest lucru întărește conexiunea dintre creier și mușchi.

În prima etapă, poți să-ți îmbunătăți rezultatele tale chiar și fără a folosi greutăți suplimentare.

Prea multe fete pierd timpul în sală, deoarece fac exerciții fizice fără un scop real. Trec de la un de la aparat la altul, fără un program concret.

Regula ce spune că cu cât exercițiul te face să te miști mai mult, cu atât mai bine, nu funcționează numaidecât eficient atunci când faci exerciții pentru pomparea fundului.

Contractarea unui mușchi individual sau a unui grup muscular produce rezultate incredibile.

Alimentație corectă

Indiferent dacă dorești să slăbești sau să-ți îmbunătățești forma fundului, trebuie să practici o nutriție adecvată.

De exemplu, cei care dezvoltă rezistența și forța trebuie să consume carbohidrați și grăsimi polinesaturate complexe. Cei care construiesc în mod activ mușchii este necesar să mănânce alimente bogate în proteine.

Este important ca organismul tău să nu sufere din cauza lipsei de nutrienți, iar tu trebuie să fii plină de energie! Dacă slăbești, este evident că trebuie să fii atentă cu caloriile.

Cu cât te alimentezi mai bine, cu atât vei vedea mai rapid rezultatele exercițiilor pentru fund și picioare.

Unul dintre motivele pentru care fetele încetează să mai exerseze este că se frustrează atunci când nu văd rezultatele suficient de repede.

Fii răbdătoare.

Poate dura 2 luni până vei vedea rezultatele pe care le aștepți, sau poate dura jumătate de an.

Corpul tău nu e capabil să se schimbe peste noapte. Este necesar să fii consecventă dacă dorești să realizezi rezultate durabile.

DAR, te asigur că, dacă urmezi sfaturile și folosești chibzuit exercițiile pentru fund bombat, vei obține forma pe care ți-o dorești cu adevărat.