Blog Fitnessmama.ro

Cum să slăbesc mult și repede

Dacă ar fi să alegi câte kilograme să dispară acum din greutatea ta, ar fi minim 5 kilograme, nu? Dar dacă te învățăm noi cum să slăbești 5 kg într-un mod sănătos și rapid? Fiecare a doua persoană își dorește să slăbească rapid și mult însă răbdarea și munca sunt mult mai importante în aceste situații. Pentru că nimeni nu-și dorește să slăbească pe o perioadă nedeterminată de timp și apoi să adauge la loc.
Trebuie să fii gata de muncă grea, după cum se spune. Aruncă-ți orice idee despre a mai cumpăra mâncare nesănătoasă. Ar mai trebui să nu mai mănânci când apuci, înțelegem cu toții că ești o persoană mega ocupată dar nu e vina nimănui. O persoană cu un regim echilibrat are mult mai mari șanse să devină de succes. Deci, ia în calcul.

Elimină alimentele care îți fac rău

Da, ai auzit bine. Nu tot ce mânânci de obicei este okay pentru sănătatea ta. Cum să slăbești ușor, dacă mai bei ceai îndulcit? Sau te mai trezești dimineața gândindu-te la prăjiturile de pe rafturi. Eu zic că dacă ești genul ăla care e super dependent de zahăr, și ai nevoie de timp să renunți, înlocuiește-l. Zahărul poate fi ușor înlocuit cu o linguriță de miere dar oricum scapă de îndulcitori pe parcurs. Dacă vorbim despre prăjituri, încearcă să le faci acasă. Mai ales că în loc de zahăr poți să folosești o mulțime de nuci și semințe.
În rest, optează pentru mese sănătose. Dimineața la micul dejun mănâncă cereale integrale, sau ouă. La prânz poți să te bucuri de o supă de legume. Seara, la cină, care e cea mai importantă masă a zilei apropo, niște pește în rolă cu legume.
Despre importanța fructelor și legumelor la sigur cunoști doar că nu le mânca haotic. Mai ales fructele, evită-le în cea dea doua jumătate a zilei.

Arde caloriile consumate

Dacă te întrebi cum să slăbești mult și repede, e simplu, arde cât mai multe calorii. De obicei, cei mai disperați oameni, aleg să meargă la sală, optează pentru programe de slăbit super complicate. Nu uita că dacă nu ai destule resurse financiare pentru a merge la sală poți să o faci foarte simplu și acasă, mai ales dacă ești mamă. Știm cât de puțin timp ai la dispoziție și cât de greu poate fi cu cei mici.
Nici măcar nu e nevoie de echipamente speciale. Poți folosi orice tip de greutăți improvizate dorești, chiar și sticle cu apă.

Ceai detoxifiant

Este foarte clar că poți să bei tone de ceai și nu vei slăbi, pentru că slăbitul este mult mai mult decât atât. Dar, odată ce ai un regim sănătos de alimentație și faci sport, poți să te bucuri de bonusurile pe care ți le oferă un ceai de ghimbir și lămâie spre exemplu.
Ghimbirul este cunoscut pentru gustul său puțin mai iute, care accelerează metabolismul și ajută la procesul de slăbire. Lămâia este populară pentru că oferă sațietate dar și elimină toxinele din organism.

De fiecare dată când îți apare ideea de ,,vreau să slăbesc”, gândește-te câte oportunități minunate ai. Probabil că nimic nu este mai presus decât dorința. Să știi că dacă ajungi la o greutate mai potrivită pentru tine, ai mai multe șanse să nu cazi în plasa stresului, să ai un somn mai calitativ și mai puține șanse de diabet și boli cardiovasculare.

Beneficiile înotului

Înotul este un sport multifuncțional. Persoanele care se luptă cu kilogramele în plus, practică înotul pentru că acesta lucrează o mulțime de grupuri de mușchi. Înafara faptului că slăbești, îți modelezi corpul, ai o ținută mai perfectă, scapi de problemele de spate. Devino adept al înotului și ai mai multe șanse să ajungi la silueta mult dorită.

Dacă ți-a plăcut acest articol, distribuie să-l vadă și un prieten!