Blog Fitnessmama.ro

Cel mai cunoscut mit despre antrenarea abdomenului!

Există oare exercițiul ”minune” care vă poate ajuta să ardeți grăsimea din zona abdomenului și doar de acolo?🤔 V-ați pus vreodată această întrebare?

Dacă da, atunci haideți să aflăm răspunsul.

Efectul exercițiilor fizice asupra arderii grăsimilor locale este foarte mic. Cu alte cuvinte, este imposibil prin exerciții să arzi grăsimea anume la abdomen, doar la fese sau umeri?

Grăsimea se topește PESTE TOT puțin câte puțin, la fel cum gheața se topește dacă o punem la soare. Începe să se dezghețe încet, până nu mai este nimic🤷‍♀️

📍Pentru a ajuta organismul să elimine excesul de grăsime, trebuie să fiți atente la alimentație. Prin urmare, dacă doriți un abdomen tonifiat și o talie de viespe, primul lucru pe care trebuie să-l faceți – în loc să creșteți numărul de seturi în antrenamente, mai bine să reduceți numărul de vizite în bucătărie după dulciuri și “gustoșenii”.

antrenamente

Și ce facem cu exercițiile? Nu are nicio importanță oare?

Nici chiar așa. Exercițiile ne ajută mult să ajungem la deficitul caloric necesar pentru arderea grăsimii, dar și să îmbunătățim overall calitatea și sănătatea corpului.  Pentru aceasta, trebuie în primul rând să combinați sportul cu o alimentație adecvată și, în al doilea rând, să-l combinați cu exerciții pentru postură.  Despre această combinație – abdomen/postură o să vă povestesc în alte articole.