Blog Fitnessmama.ro

Cum să slăbești sănătos? Sfaturi care te vor ajuta să ajungi la cea mai bună versiune a ta

Te-ai săturat de diete drastice și fără rezultate? Ești mereu obosită și vrei să slăbești, însă nu știi cum să faci acest lucru? Suntem aici ca să te ajutăm și să-ți dezvăluim câteva trucuri minunate pe care le poți folosi și tu. Ți-am pregătit o listă cu sfaturi care chiar funcționează și care o să-ți schimbe total percepția despre diete. Citește articolul până la final, acolo vei găsi un cadou minunat din partea noastră.

Uită de cuvântul dietă

Ne dorim să te învățăm să slăbești sănătos și fără diete drastice. Este important ca acele kilograme care dispar să nu mai revină, iar pentru acest lucru, trebuie să uiți de cuvântul dietă. Este un cuvânt care te stresează mai mult. Sunt mulți care laudă dietele, însă acestea au rezultat pe termen scurt, imediat cum o să revii la regimul tău obișnuit, kilogramele pierdute o să revină și ele. De ce? Pentru că în timpul dietelor, noi avem foarte multe restricții, iar ulterior revenim la ele. 

Care este soluția? Să nu renunțați brusc la toate produsele pe care le consumați anterior. Procesul de slăbire trebuie să fie unul sănătos și absolut normal. Dacă dorești o bucățică de ciocolată, atunci mănânci un pătrățel, dar să fie cu un procent de cafea mai mare. Rețete cu calorii puține

Nu aștepta să fii lihnită de foame

Dacă vrei să slăbești sănătos, atunci uite un truc foarte bun. Mănâncă atunci când îți este mai puțin foame sau chiar deloc. Nu este sănătos să aștepți să fii lihnit de foame și abia atunci să te așezi la masă. Dacă faci așa, știi ce rezultat vei avea? Vei mânca mult mai mult la masă și cu siguranță nu te vei simți bine după. 

Regândește cantitatea și calitatea meselor

Nu există pastile magice pentru a slăbi, există multă dorință și putere de caracter. Uite, dacă îți dorești să slăbești sănătos, atunci trebuie să te gândești la cât mănânci și ce mănânci. Dacă vorbim de calitatea meselor tale, atunci trebuie să-ți gătești mâncare sănătoasă. Nu uita, mâncăm sănătos nu doar pentru corpul nostru, dar și pentru sănătatea acestuia. De exemplu, legumele, fructele, peștele, carnea de pui, fasole, linte, nuci, uleiurile sănătoase – sunt produsele care nu trebuie să lipsească din regimul tău alimentar.

Cât privește cantitatea, atunci trebuie să știi cât mănânci. Nu trebuie să faceți exces de alimente, ci doar să mâncați atât cât cere organismul vostru. Dacă există o armonie în regimul vostru alimentar, atunci cu siguranță rezultatele nu se vor lăsa mult așteptate. Ceai verde efecte slăbire

Mănâncă mai încet

Poate că știai sau poate că nu, dar este recomandat să mănânci mai încet. Este un truc simplu, dar cu rezultate garantate. Creierul nostru are nevoie de mai mult timp pentru a înțelege că a mâncat destul. Astfel, mănâncă încet și oferă-i posibilitatea să înțeleagă că ești sătulă și că nu mai ai nevoie de mâncare.  

Fă mișcare în fiecare zi

Pentru a slăbi sănătos nu este nevoie doar să ții cont de felul cum mănânci, aici este important să faci mișcare zilnic. Dacă îți dorești rezultate frumoase, noi îți recomandăm să faci și sport. Poți merge la sală, te poți antrena acasă, poți alwrga de dimineață sau seara, orice metodă îți găsești este binevenită. Nu uita, o minte sănătoasă într-un corp sănătos. 

Odihnește-te 

Nu uita de odihnă și somn. Dacă nu-i oferi organismului tău timp pentru somn, atunci acesta va fi obosit și nu va avea energie pentru toată ziua. Încearcă să dormi opt ore în fiecare noapte. Îți promitem, dimineața te vei simți odihnit și gata să cucerești o lume întreagă. baie fierbinte

Fii calmă dacă rezultatele nu se văd rapid

Procesul de slăbire poate dura mult la unii și rapid la alții. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să te descurajezi. Trebuie să ai multă răbdare și putere de caracter pentru a conștientiza că lupta cu kilogramele în plus va dura ceva timp. Încearcă să nu ții cont doar de cifra de pe cântar, vezi schimbările vizibile din oglindă, felul în care îți stau unele haine și cum te simți tu în acest moment. 

Tu câte dintre aceste trucuri le folosești și care ți se pare cel mai benefic pentru tine?

Pentru că ai ajuns până la finalul articolului, Ina Fitness Mama are un cadou minunat pentru tine. Știm că îți dorești să slăbești sănătos, iar pentru acest lucru îți punem la dispoziție un test rapid care te va îndrepta spre un Sprint gratuit de 5 zile. Îți garantăm, la finalul acestui sprint vei avea deja rezultatele mult dorite. Hai, apasă pe link-ul de mai jos și vezi ce Sprint ți se potrivește!