Blog Fitnessmama.ro

Cum slăbesc urgent –obiceirui pe care să le eviți

Vine o zi când cauți răspuns la îngtrebarea Cum slăbesc urgent? Dorind să te descuri prea bine, faci multe greșeli. Și pe tărâmul nutriției, aceste greșeli repetate pot avea un impact asupra cântarului. În acest articol îți oferim explicații și sfaturi pentru a vedea în cele din urmă eforturile recompensate.

Introducere despre: cum slăbesc urgent

Multe femei ajung la o anumită etapă și își spun zi de zi: vreau să slăbesc urgent 5 kg sau vreau să slăbesc 10 kg urgent. Și din cauza lipsei de informație veridică, multe din ele cad în diverse capcane. Astfel nu reușesc nicidecum să slăbească.

Auzim multe despre mâncare. Sfaturile bune ale prietenei, reclamele, dietele pe care le urmează oamenii … toată lumea intră în acest cerc vicios și uneori răspândește informații false și idei proaste. Oamenii nu se simt în largul lor cu ceea ce mănâncă. În loc să-și asculte corpul, urmează convingeri adânc înrădăcinate în inconștientul lor, care duc la creșterea în greutate.

Ceea ce funcționează pentru o persoană nu funcționează neapărat pentru alta. Pentru a pierde în greutate, ai nevoie de bun simț și plăcere, asigură dieteticianul. Privarea de duce la un dezechilibru fiziologic și psihologic, care te face să flămânzești, te va face și să te îngrași, deoarece corpul intră în modul de stocare.

Pe scurt, dacă vrei să slăbești, începe prin a pune la îndoială tot ce crezi că știi prin „auzite” și nu prin experiență, apoi schimbă-ți ușor obiceiurile, ținând cont de gusturile și stilul tău de viață. Nu există mâncare interzisă, nici un ingredient miraculos! Este vorba despre echilibru și doza potrivită.

Vreau să slăbesc urgent… dacă îți spui asta zi de zi, să știi că nu este nimic imposibil. Pe lângă sfaturile care urmeazză să ți le oferim acum, ocupă-te regulat cu sportul și vei vedea rezultatele.

Micul dejun – cea mai importantă masă a zilei

Cum slăbesc urgent

Cine nu a auzit niciodată această expresie: „Trebuie să mănânci ca un rege dimineața, ca un prinț la prânz și ca un cerșetor seara”? Avem nevoie de mai multă energie la începutul zilei decât înainte de culcare. Dar acesta nu este un adevăr universal. Unora le este foame când se trezesc, iar altora nu. Forțându-ne să mâncăm, ingerăm mai multe calorii, fără asigurarea de a mânca mai puțin seara, dacă nu este în natura noastră.

Atnci când o femeie se întreabă – ce sa fac să slăbesc urgent – de multe ori crede că a slăbi înseamnă a nu mânca. Însă după cum ai înțeles nu e adevărat.

SFATUL NOSTRU

Ascultă-te. Dacă ți-e foame dimineața, nu sări peste această masă care te va împiedica să compensezi în timpul zilei, la prânz sau chiar la cină! În caz contrar, nu te forța, ci planifică o gustare sănătoasă pe care să o iei (de exemplu: banană + migdale, măr + brânză de vaci) pentru a fi luată dimineața când apare foamea, pentru a evita barierele și mai ales ronțăiturile!

Multe persoane spun că trebuie să slăbesc urgent dar continuă să mănânce tot felul de alimente care nu fac altceva decât să contribuie la kilogramele în plus.

Cum slăbesc urgent? – desertul trebuie evitat

Evident, deserturile sunt deseori capcane: prăjituri de la brutărie, cafea gourmet de la restaurant, creme ultra-bogate de la supermarket … Aceste produse sunt foarte tentante, dar nu adaugă altceva decât zahăr și calorii. Cu toate acestea, unii „dinți dulci” au nevoie de puțin desert pentru a se simți bine. A te priva de acesta ar însemna să creezi o frustrare dăunătoare care riscă să se termine cu constrângeri, surse de vinovăție, ducând la alte restricții, frustrări etc. Pe scurt, nimic benefic.

SFATUL NOSTRU

Este întotdeauna interesant să omiți desertul (producția de insulină este mai mică, iar depozitarea este limitată). Dacă să te descurci fără desert ți se pare prea dificil, preferă fructele ca o atingere dulce: întregi să le mănânci, coapte la cuptor, fierte mai degrabă cu scorțișoară decât zahăr … Poți lua și un iaurt cu puțin compot sau o cafea cu un pătrat (am spus un pătrat) de ciocolată. Și, pentru orice fel de felie de plăcintă, tort de ciocolată sau alt aluat de patiserie, limitează-te la o dată sau chiar de două ori pe săptămână.

Cum să mănânci cantitatea potrivită?

Înainte de a te așeza la cină, ia 2 minute pentru a face bilanțul stării tale (stres, oboseală etc.) și a nivelului de foame. Planifică dozele de alimente în consecință.

În timpul mesei, mănâncă încet, mestecă bine, pune tacâmurile pe masă în timp ce mesteci.

Evaluează-ți sațietatea înainte de a mânca din nou.

Fă o pauză de cel puțin 10 minute înainte de desert, pentru a analiza dacă îți este încă foame.

Deci nu există nici un secret la întrebarea cum să slabesc urgent… este nevoie doar de dorință și un mod de viață sănătos.

Citeș-te și articolul: Calorii struguri – valoare nutritivă și beneficii

Pentru a nu rata toate sfaturile și noutățile cele mai importante și interesante, abonează-te la noi pe rețelele de socializare: YoutubeInstagramFacebook.

Dacă ți-a plăcut acest articol distribuie să vadă și prietenii tăi!