Blog Fitnessmama.ro

Exerciții cardio pentru abdomen acasă

Exerciții cardio pentru abdomen acasă pot fi realizate oricând îți dorești și cu ce ai la îndemână. Exercițiile efectuate acasă îți dau libertatea de a alege ora la care le faci și cu ce îți dorești tu. Dacă simți că ai nevoie de ajutor noi suntem mereu aproape să te ghidăm.

Abdomenul întotdeauna a fost o zonă problematică pentru orice femeie. De aceea exerciții cardio pentru abdomen sunt o alegere excelentă din mai multe puncte de vedere.

Exercițiile cardio pentru abdomen sunt o parte importantă a unui program de fitness bine pus la punct. Cu toate acestea, în afară de genuflexiuni și flotări ocazionale, exercițiile pentru abdome sunt adesea neglijate. Este bine să antrenezi mușchii din jurul trunchiului și pelvisului – pentru ai aduce într-o formă mai bună.

Motive pentru care ar trebui să te apuci de exerciții cardio pentru abdomen acasă

Îmbunătățesc echilibrul și stabilitatea

Exercițiile pentru core antrenează mușchii din bazin, spate, șolduri și abdomen pentru a lucra în armonie. Acest lucru duce la un echilibru și stabilitate mai bune, fie pe terenul de joc, fie în activitățile zilnice. De fapt, majoritatea sporturilor și a altor activități fizice depind de mușchii nucleului stabili.

Tonifiere

Vrei mușchi abdominali mai definiți? Exercițiile abdominale sunt importante. Deși este nevoie de activitate aerobă pentru a arde grăsimea abdominală, exercițiile core pot întări și tonifica mușchii subiacenți.

Mușchii puternici ai nucleului facilitează practicarea majorității activităților fizice

Mușchii puternici ai abdomenului îți permit să faci mai ușor multe activități, cum ar fi luarea unui pahar de pe raftul de sus și aplecarea pentru a-ți lega pantofii. Mușchii puternici ai abdomenului sunt, de asemenea, importanți pentru sportivi, cum ar fi alergătorii, deoarece mușchii abdominali slabi pot duce la mai multă oboseală, mai puțină rezistență și leziuni.

Mușchii slabi ai abdomenului te pot lăsa, de asemenea, susceptibilă la o anumită postură slabă, la dureri de spate și leziuni musculare. Întărirea mușchilor abdominali pot ajuta la îmbunătățirea durerilor de spate.

Exerciții cardio pentru abdomen acasă

Un exercițiu pe care îl poți face acasă și care este încordat pe deplin abdomenul, este climbing-ul. Din poziția plank, vei duce un picior pe diagonală spre cot după care vei schimba piciorul. Exersează un minut, după care faci o pauză de un minut. Este un exercițiu intens la care lucrează grupele mari de mușchi. Nu uita înainte să începi exercițiul să încordezi abdomenul.

climbing

 

Exerciții pentru abdomen și spate

Poți alege să faci într-o zi exerciții pentru abdomen și spate, în altă zi exerciții pentru abdomen și piept, altă zi să lucrezi picioarele și pieptul. Pentru spate ai putea lua greutăți sau sticle cu apă. Pieptul îl poți antrena cu ajutorul unui elastic.

Ți-am pregătit aici top 5 exerciții pentru abdomen, pe care le poți face acasă, oricând dorești.

De asemenea, înscrie-te la unul dintre Maratoanele noastre și noi împreună cu sute de femei îți vom fi alături și te vom ajuta să ajungi la scopul mult dorit, cel de a avea o siluetă de invidiat. Acest scop poate fi atins chiar și cu exerciții cardio pentru abdomen acasă.

Citește și – Exerciții de slăbit pentru un abdomen plat

Dacă ți-a fost util materialul distruie să-l vadă și prietenele tale.