Blog Fitnessmama.ro

Exerciții de respirație pentru slăbit

Vrei să slăbești câteva kilograme, dar îți este complicat să combini sportul cu un regim alimentar echilibrat? Să știi că este posibil să arzi grăsimile făcând câteva exerciții de respirație pentru slăbit. O modalitate simplă și eficientă de a tonifia corpul, de a te asocia pur și simplu cu un regim echilibrat.

De la două până la cinci minute de respirație profundă pe zi sunt suficiente pentru a slăbi! În orice caz, asta ar fi permis actorului japonez Miki Ryosuke să slăbească 13 kilograme în urmă cu câțiva ani. De fapt, respirația pe burtă consumă multă energie și îți permite să arzi grăsimi. Și mai mult, ajută la întărirea centurii abdominale. În acest articol, îți dezvăluim exerciții de slăbit pentru spate pe care să le adopți zilnic pentru a tonifia corpul.

Respirația profundă ajută la arderea grăsimilor

Medicul lui Miki Ryosuke l-a sfătuit să facă exerciții de respirație pentru a-și ameliora problemele de spate. Timp de 2 minute, a trebuit să inspire 3 secunde și să expire 7 secunde, adoptând o poziție adecvată. Practicându-le, actorul și-a dat seama că nu numai că sunt benefice pentru durerea lui. I-au permis, ca bonus, să slăbească!

În doar șase săptămâni, cântarul său arăta cu 13 kilograme mai puțin și pierduse din talie 12 cm. Potrivit specialiștilor, aceasta are o explicație perfect științifică. Acest lucru se datorează faptului că grăsimea este alcătuită din oxigen, hidrogen și carbon. Când oxigenul pe care îl respirăm ajunge la celulele adipoase, acestea sunt descompuse în apă și carbon. Cu alte cuvinte, cu cât corpul absoarbe mai mult oxigen, cu atât este mai capabil să ardă grăsimi. Exercițiile de respirație pot fi combinate de minune cu exercitii de yoga pentru slabit pentru a obține rezultate și mai bune.

CUM SĂ FACI CORECT VACUUM ȘI PLANȘA

Regim alimentar cu respirație lungă: Ce este?

Având în vedere acest lucru, actorul japonez a dezvoltat o nouă metodă de slăbire, numită pur și simplu „Dieta cu respirație lungă”. Este un plan de exercitii pentru slabit care vizează respirația. Acest lucru poate fi adoptat de aproape oricine, dar trebuie evitat de persoanele cu astm sau boli de inimă.

Deși această metodă nu se bazează pe lipsa de alimente, este totuși necesar să ai un regim alimentar echilibrat pentru a obține rezultate. O chestiune simplă de bun simț: dacă exersezi respirația profundă, dar mănânci toată ziua, este puțin probabil ca rezultatele să fie la înălțimea așteptărilor tale.

Pierderea în greutate: legătura dintre exercițiile de respirație și pierderea în greutate

Mai multe studii susțin că exercițiile de respirație pot stimula pierderea în greutate și pot reduce masa corporală. Poți începe cu exercitii de dimineata pentru slabit ca să vezi rezultatele.

Un studiu al Bibliotecii Naționale de Medicină a persoanelor care suferă de obezitate a arătat că exercițiile regulate de respirație au redus semnificativ grăsimea corporală.

Alte cercetări de la Centrul Național pentru Informații despre Biotehnologie au descoperit, de asemenea, că exercițiile de respirație pot ajuta la reducerea foametei și, prin urmare, la scăderea aportului zilnic de calorii.

Pierderea în greutate: cum să efectuezi exerciții de respirație în viața de zi cu zi?

Adăugarea de exerciții de respirație la rutina zilnică nu trebuie să fie plictisitoare. Începe prin a dedica câteva minute pe zi exercițiilor fizice, în mod ideal de trei până la patru ori pe zi. Chiar și 10 minute de exercitii pentru slabit este suficient pentru a obține rezulatul dorit. Poți alege stilul de exercițiu potrivit pentru tine, fie că este vorba de respirație diafragmatică sau doar de respirație profundă. Asigură-te că stai într-o poziție confortabilă și reduce la minimum distracțiile externe, astfel încât să te poți concentra pe deplin.

Nu trebuie să faci niciodată exercițiile de respirație pe stomacul plin. Dacă ești diagnosticat cu probleme cardiace, cel mai bine este să consulți medicul sau să eviți exercițiile fizice. Exercițiile de respirație pot fi efectuate de minune împreună cu exercitii de slabit pentru brate ca să atingi două obiective în același timp.

Pentru cele mai bune rezultate, asigură-te că combini aceste exerciții de respirație cu un regim alimentar echilibrat și alte obiceiuri sănătoase, inclusiv activitate fizică regulată.

Citește și articolul: Exerciții pentru durerile de spate

Dacă ți-a fost util articolul distrubuie să vadă și prietenii tăi!