Blog Fitnessmama.ro

Exerciții de slăbit picioare

Cauți niște execiții de slăbit picioare? Care ar fi motivul? Des se întâmplă să nu ne placă cum stau hainele pe noi. Cineva e frustrat din cauza gleznelor groase, iar altcineva nu poate purta blugii preferați din alte motive. Se pare că trebuie de făcut ceva cu asta. Astăzi o să-ți las un video cu exerciții foarte benefice pentru picioarele tale. Fi-i gata să întorci priviri! Însă mai întâi de toate, știai că există și slte metode să-ți modelezi picioarele? Cum? Ei bine, se pare că o să te bucur. Pe lângă exerciții de slăbit la picioare, poți practica și alte sporturi, despre care o să-ți vorbesc neapărat.
Apropo, înainte să te apuci de un complex de exerciții, trebuie să înțelegi ce scop ai. Nu toți fac mușchi spre exemplu. La fel cum nu toți slăbesc rapid. Sunt ceva factori care pot influența. În cele mai multe cazuri aceștia sunt:tipul de corp, metabolismul dar și tipul de exerciții pe care le alegi. Cea mai optimă variantă în multe dintre cazuri este să te consulți cu un specialist care te va ajuta să obții rezultatul dorit. Până atunci, poți face genuflexiuni. Tipurile de genuflexiuni sunt diferite, fiecare îți lucrează părți diferite.

Exerciții de slăbit picioare

Mersul pe bicicletă

Nu știu cum tu, însă eu în copilărie adoram să merg cu bicicleta. Se pare că pe atunci, dacă aveai bicicletă era un lux. Probabil că știi dar există așa sport, care se numește ciclism. Ciclismul în sine este un sport destul de complicat. Dar nu zic să devii sporti de performanță. Dacă ai posibilitatea încearcă să mergi cât mai mult pe bicicletă. Și da, acesta poate intra în categoria de exerciții de slăbit la picioare rapid.
Mersul pe bicicletă nu îți lucrează doar picioarele dar și mușchii abdominali precum și partea posterioară. În principiu, cei care aleg mersul pe bicicletă, nu au doar picioare mai slabe dar și bine lucrate.
Nimeni nu-ți spune să dai tot ce ai în tine din prima.

Cum să te obișnuiești…

Este un proces cu care ar trebui să te obișnuiești mai întâi.
Ia-o ușor, ca pe o distracție. Poți ieși la plimbare cu familia chiar. Sau de ce nu, poți înlocui transportul public cu pedalatul. Se pare că în țările europene este o practică destul de apreciată. Dacă nu ai o bicicletă dar preferi sala de forță, acolo tot găsești una specială. Unii oameni afirmă că au un nivel mai ridicat de voință când merg acolo dar, de ce să nu o faci la aer curat? Plus că te simți mult mai liber.

Joging

De fapt, jogingul intră în categoria funcțională. Oamenii care îl practică, des aruncă kilograme în plus din întregul corp. Totuși, dacă ai observat, alergătorii au niște mușchi foarte plăcuți vizual dar și o rezistență nemaipomenită.
În caz că alegi această metodă în loc de exerciții de slăbit pentru picioare, poți la fel să o practici împreună cu cineva. Apropo, nu doar picioarele tale vor căpăta o formă perfectă dar și inima ta se va bucura. La fel poți opta pentru banda de alergat de la sala de forță dar… din nou, aerul curat e benefic.

Tabata

Exerciții cardio, funcționale pentru întreg corpul. Durează doar 4 minute. Dacă nu ai timp ți se potrivește perfect. Poți să o practici la tine acasă și beneficiile le observi nu doar asupra picioarelor ci și întreg corpului.

Ți-am dat niște alternative, dar uite un video super necesar în cazul în care dorești să îți lucrezi anume picioarele. Sfatul meu este să te apuci de treabă, nu ai nimic de pierdut. Se pare că cineva o să se bucure în curând de noul aspect fizic.

Alege cele mai bune exerciții de slăbit picioare

Dacă ți-a plăcut acest articol, distribuie să-l vadă și un prieten!