Blog Fitnessmama.ro

Exerciții pentru ridicarea feselor – să facem fundul nucă!

Genuflexiuni, fandări, bicicleta… Știm cu toții aceste exerciții pentru ridicarea feselor. Puterea lor? Întărește fesele! De ce este important acest lucru? Și cum să o faci? Îți spunem totul!

În ceea ce privește posteriorul, nu toată lumea este în aceeași barcă. Și la urma urmei, cu atât mai bine. Cu toate acestea, dacă unele fete regretă că nu au fese bombate, ar trebui să știi că există multe modalități de a remedia această problemă. Îți vom prezenta în acest articol cele mai bune exerciții pentru întărirea feselor la tine acasă. Să începem!

Importanța de a face exerciții pentru ridicarea feselor

Dincolo de estetică, mușchii noștri gluteali – trei la număr: gluteusul mic, mediu și mare – sunt esențiali pentru buna funcționare a metabolismului nostru și pentru forma noastră fizică. Ne stabilizează parțial șoldurile. Și chiar dacă ne folosim zilnic picioarele – să stăm în picioare, să mergem sau să alergăm – este esențial să ne antrenăm mai mult picioarele pentru a ne îmbunătăți postura și a ne face viața de zi cu zi mai ușoară.

Sportul regulat permite corpului nostru să gestioneze mai bine eforturile fizice. Urcarea scărilor devine mult mai ușoară cu puțină practică. În cele din urmă, la nivel de sănătate, sportul ajută la reducerea durerilor de genunchi și spate. Iar datorită la exerciții pentru mărirea feselor obții o postură sexy. Deci, de ce să eziți?

Cum să antrenezi fesele?

Pentru a lucra bine această parte a corpului, ai două opțiuni: activezi întregul picior – inclusiv fesele – cu mișcări poliarticulare. Sau țintești doar fesele cu exerciții de izolare (de obicei pe podea).

Programul Fund bombat în 21 de zile este pentru tine dacă dorești să-ți faci fundul bombă!

Exerciții pentru ridicarea feselor

Genuflexiuni

Genuflexiunile sunt exerciții eficiente pentru fese, este lucru știut. Pentru a le efectua stai cu picioarele întinse ușor la lățimea umerilor și îndreptate spre exterior. Apoi cobori îndoind genunchii și împingând fundul înapoi. Este important să menții spatele drept, să pivești înainte și să păstrezi sprijinul pe degetul mare, partea exterioară a piciorului și călcâiul. Apoi, te ridici fără să miști picioarele pentru a reveni la poziția inițială. Ai grijă să controlezi respirația: inspiră la coborâre și expiră la ridicare.

Fandări

Fandările la fel sunt unul din cele mai eficiente exerciții pentru fese. Acestea ajută la tonifierea feselor și la întărirea picioarelor. Acesta este un exercițiu care poate fi variat: pe lateral, cu salturi sau adoptând versiunea fandări bulgare.

Pentru a efectua fandările corect, pune un picior în față și celălalt în spate. Călcâiul piciorului din spate trebuie să fie întotdeauna ridicat de pe podea. Odată ce ești bine poziționată, coboară cât mai jos posibil, astfel încât să ai un unghi de 90 ° C la genunchi. Nu uita să inspiri bine la coborâre și să expiri la ridicare.

Pentru mai multe exerciții pentru ridicarea feselor vizionează video-ul care urmează.

Scăpăm de celulită! Top 5 exerciții pentru un fund bombat și coapse tonifiate

Sfaturi pentru un antrenament pentru fese de neuitat

Pentru un antrenament complet pentru fese, începe întotdeauna cu o încălzire pentru a evita orice risc de traumare. Aceasta îți recomandă antrenorul. Continuă apoi cu exerciții poliarticulare. Apoi exercițiile intense vor multiplica senzațiile și vor stimula fesele.

Fesierii funcționează bine odată ce încep să se încălzească. Dacă nu se primește? Fie mișcarea este slab executată, fie exercițiul trebuie intensificat. Pentru a face acest lucru, îți poți adapta sesiunile făcându-le mai complexe folosind o bandă elastică sau greutăți.

Sunt multe exerciții pentru celulita de pe fese și care au efect doar dacă te antrenezi regulat. Pe lângă asta e foarte important să ai un regim alimentar echilibrat. Cu asta te poate ajuta nutriționistul nostru din club de la care poți primi o consultație gratuită.

Citește și articolul: Alimente cu calorii negative – top 10

Dacă ți-a plăcut acest articol distribuie să vadă și prietenii tăi!