Blog Fitnessmama.ro

Exerciții pentru slăbire rapidă acasă

Nu este nevoie să petreci ore în șir la sală pentru a avea o siluetă fermă și tonifiată. Iată o selecție a celor mai bune exerciții pentru slăbire rapidă acasă.

Combină-le și exersează-le de două sau trei ori pe săptămână – în îmbrăcăminte sport sau chiar în pijamale, dimineața înainte de a decola la duș!

7 exerciții pentru slăbire rapidă acasă

Ți-am pegătit o listă de exerciții fizice pentru slăbire rapidă pe care le poți efectua ușor acasă. Iar la final găsești video cu un antrenament gratuit pentru tot corpul.

Push-up-uri – unul din exerciții pentru slăbire rapidă acasă

Culcă-te cu degetele de la picioare sau cu genunchii pe podea, cu mâinile chiar sub umeri. Îndoaie coatele în lateral și coboară corpul până când pieptul aproape atinge podeaua. Brațele trebuie să formeze un unghi de 45 °. Pauză, apoi revină. Fă trei sesiuni a câte 10 repetări.

Genuflexiuni: cel mai bun mod de a remodela corpul

Acest exercițiu este excelent pentru a pierde în greutate și pentru a-ți construi fesele, picioarele, abdomenul și spatele.

Stai cu picioarele în linie cu umerii și cu spatele drept. Îndoaie genunchii – (nu ar trebui să treacă niciodată de-a lungul degetelor de la picioare!) Și coboară fesele, ca și când ar fi să te așezi. Greutatea corporală ar trebui să rămână pe călcâie. Odată ce coapsele sunt paralele cu podeaua, ridică-te încet. Fă trei seturi de 20 de mișcări.

Ai dureri de spate? Așează-te cu mâinile la ceafă pentru a te forța să rămâi în poziție verticală.

Planșa: pierde în greutate și câștigă postură

Planșa este exercițiul ideal de culturism pentru a slăbi la burtă, dar și pentru a-ți tonifia brațele!

Începe ca și când ai face o împingere, cu mâinile sub umeri. Stai pe degetele de la picioare și contractează abdomenele și fesierele pentru a forma o linie dreaptă. Încearcă să strângi buricul și asigură-te că ții spatele drept. Începe prin menținerea poziției timp de 20 de secunde, apoi crește pe măsură ce te antrenezi.

Cu siguranță practica arată că planșa este unul din exerciții de slăbire rapidă la nivelul burții.

Scufundările: pentru a lucra brațele

Așează mâinile pe marginea unui scaun sau a unei canapele și picioarele în fața ta. Coboară corpul la podea (ai grijă să nu-ți blochezi coatele), apoi continuă cu puterea brațelor. Fă trei sesiuni de 10 repetări, cu o pauză între ele.

Ridicarea trunchiului: pentru abs beton

Întinde-te pe spate cu genunchii îndoiți și picioarele pe podea. Ridică partea din față a corpului până când ești așezat. Așează mâinile pe tâmple și privește drept înainte, astfel încât să nu traumezi gâtul. Fă trei repetări a câte 10 mișcări.

Ridicarea trunchiului de asemenea este unul din exerciții slăbire rapidă la burtă.

Fandări: abdo, spate și coapse

Stai drept, umerii înapoi și bărbia în sus. Strânge abdomenul și fă un pas mare înainte cu un picior, fie înainte, fie înapoi. Coboară până când genunchii sunt îndoiți la 90 de grade: unul aproape de podea; celălalt în fața ta, aliniată cu glezna. Asigură-te că păstrezi greutatea corporală pe călcâie pe măsură ce te ridici, apoi schimbă picioarele.

Execută 10 repetări din fiecare picior, o pauză, apoi încă două seturi de 10 mișcări.

Planșa laterală: pierzi în greutate și conturezi talia

Această variantă a planșei este, de asemenea, un exercițiu excelent pentru a pierde în greutate, deoarece stimulează mușchii adânci ai abdomenului: oblicurile.

Intinde-te lateral cu picioarele una peste alta. Ridică-te de la podea folosind brațul și cotul. Poți face exercițiul și mai dificil ridicând celălalt braț la unghi drept deasupra capului. Păstrează glutele strânse și corpul aliniat. Încearcă să menții poziția 20 de secunde pe fiecare parte, apoi crește treptat timpul de bază pe măsură ce te antrenezi.

Mai multe exerciții pentru slăbire rapidă acasă

Mai multe exerciții pentru slăbire rapidă vei găsi pe canalul nostru de Youtube.

În continuare am pregătit pentru tine un Antrenament funcțional pentru tot corpul

Citește și articolul: Porumb fiert calorii – poți mânca dacă ești la regim?

Dacă ți-a plăcut acest articol distribuie să vadă și prietenii tăi!