Blog Fitnessmama.ro

Exerciții pentru slăbit brațe, eficiente și ușor de efectuat

Exerciții pentru slăbit brațe sunt eficiente pentru femeile care își doresc brațe tonifiate. Brațele sunt poate zona la care nu prea atragem atenția atunci când ne antrenăm. Deși, de obicei, conectăm brațele puternice la capacitatea de a apăsa, de a ridica kilograme, nici abonamentul la sala de forță și nici greutățile nu sunt necesare pentru a avea brațe tonifiate sau mușchii visurilor tale.

De fapt, pentru a obține brațe puternice, potrivite și sculptate, nu sunt necesare echipamente performante. Doar câteva obiecte de uz casnic și suficient spațiu pentru a te mișca.

Exerciții pentru slăbit brațe femei

Ți-am pregătit câteva exerciții pe care le poți implementa în rutina ta în timp ce gătești cina, iei o pauză de la birou sau urmărești Netflix.

Cercuri pentru braț

Întărește umerii și brațele cu mișcări circulare simple, dar eficiente. Poți face acest exercițiu în câteva minute fără niciun echipament.

Din poziția verticală, picioarele la lățimea umerilor. Extinde ambele brațe direct în lateral pentru a forma litera T cu corpul. Rotește încet umerii și brațele pentru a face cercuri înainte și înapoi. Continuă cu 15 cercuri înainte și 15 rotații în direcția opusă. Fă 3 seturi în total.

Scufundări pentru triceps

Construiește-ți tricepsul folosind doar greutatea corporală. Poți face acest lucru pe podea, însă cea mai eficientă opțiune este o canapea sau un scaun.

brate

Din poziția plank doar cu fața spre tavan, iar mâinile sprijinite de canapea și genunchii flexați. Coboară încet corpul și concentrându-te pe angajarea tricepsului, apoi revino în poziția inițială. Încordează abdomenul. Execută 3 seturi de 12 repetări.

Triceps cu greutăți

În caz că nu ai greutăți de un kilogram, în ajutor îți pot veni 2 sticle de câte un kilogram. Din poziția verticală îndoaie genunchii 30 de grade și adu pieptul în față la același unghi. Du mâinile în posterior și cu greutățile în mână încearcă să faci mișcări în sus și să revii. A doua zi vei simți din plin tricepsul.

Aceste exerciții de slăbit pentru brațe sunt eficiente atât pentru începători, cât și pentru cei care se ocupă de ceva timp de sport. Sunt ușor de făcut și nu îți iau mult timp. Ca să ai un antrenament complet adaugă câteva exerciții pentru picioare și coapse. Te poți inspira de aici.

Exerciții pentru slăbit brațe rapid

Orice tip de exerciții pe care îl vei începe să-l execuți dacă nu zi de zi, măcar peste o zi, îți va aduce rezultatele mult așteptate. Trebuie să faci din sport o rutină, astfel, exerciții pentru slăbit acasă rapid vor fi foarte ușor de efectuat și cuvântul sport nu îți va crea un disconfort. Ceea ce alegi să faci, este pentru tine.

Se estimează că jumătate de oră de exerciții fizice reduce riscul apariției obezității cu 30 la sută.  În afară de dietă, exercițiile fizice sunt una dintre cele mai frecvente strategii folosite de cei care încearcă să scape de kilogramele în plus. Pe lângă faptul că te ajută să pierzi în greutate, exercițiile fizice au fost legate de multe alte beneficii, inclusiv starea de spirit îmbunătățită, oase mai puternice și un risc redus de multe boli cronice.

Citește și – Exerciții pentru piept-femei