Blog Fitnessmama.ro

Exerciții piept sală fete

În căutarea unui abdomen plat, fese rotunjite și picioare proeminente, femeile uită uneori de exerciții piept sală fete, deși mușchii de sub glanda mamară pot fi, de asemenea, corectați.

Cu ajutorul unor exerciții pentru piept fete în sala de sport, femeile nu își pot mări bustul și nu-și pot schimba forma. Cu toate acestea, este foarte posibil să tonifiezi mușchii și să faci partea superioară expresivă. Mai mult decât atât, creșterea fluxului sanguin în această zonă previne în continuare căderea glandelor mamare.

Exerciții piept sală fete

Sala de sport pentru fete a devenit recent o locuință familiară, un club modern pentru femei, dacă dorești. Și simplul adevăr că o creștere a dimensiunii sânilor unei femei este supusă unui chirurg plastic, și nu unui antrenor de fitness, câștigă treptat înțelegere în rândul vizitatorilor sălii de sport. Dar ceea ce nu știu doamnele frumoase este că, din practicarea într-un club sportiv, sânii pot chiar să scadă. Motivul pentru aceasta este cantitatea mare de grăsime din această zonă a frumosului corp feminin. Antrenamentul în sala de sport crește cheltuielile calorice și duce la scăderea depozitelor de grăsimi, nu numai în talie și șolduri, ci și în piept.

Nu poți avea un nivel scăzut de grăsime corporală, exact acolo unde vrei. Poate suna neașteptat, dar sincer. Dacă vrei să slăbești abdomenul, fii pregătită să reduci dimensiunea bustului. Cu toate acestea, este încă puțin posibil să se reducă negativul de la o astfel de scădere în greutate în regiunea toracică, datorită efectuării unor exerciții pentru piept fete acasă.

Program de exerciții piept sală fete

Rezultatul depinde de selectarea corectă a acestor exerciții pentru piept acasă fete. Programul include tehnici multi-articulare și de izolare pentru a întări mușchii nucleului și a încărca zona locală. Complexul standard include:

  • flotări;
  • prese din diferite poziții;
  • ridicarea ganterelor pe o bancă înclinată;
  • dispunerea ganterelor la unghiuri diferite;
  • ascensoare pe bare neuniforme;
  • lucru în simulatorul „fluture”.

Cum să antrenezi pieptul în sala de sport cu flotări

Începe cu exerciții clasice.

Întinde-te pe podea, lasă-te cu degetele de la picioare și cu mâinile, întinse mai larg decât umerii.

Strânge bazinul și aliniază corpul într-o sfoară. Îndoaie coatele și coboară corpul în jos fără a atinge suprafața.

Îndreaptă brațele cu puterea mușchilor pieptului și tricepsului și ridică mijlocul.

În versiunea ușoară, efectuează exercițiul din genunchi sau cu accent pe o bancă.

Flotări pe bare inegale

Acest exercițiu pectoral este conceput pentru fetele sportive avansate. Pompează bine centura de umăr și tricepsul. Principiul este să extinzi și să îndoi brațele atunci când ridici și cobori corpul. Deoarece grinzile pieptului și tricepsului funcționează în perechi, accentul poate fi ușor mutat în funcție de nuanțele tehnice. Cu toate acestea, mușchii pieptului sunt mai puternici și trag tensiunea asupra lor cu cea mai mică oportunitate.

Cât și când să te antrenezi?

Exerciții piept fete propuse pentru mușchii pectorali din sala de sport sunt recomandate femeilor să facă câte 12-15 ori în 3 seturi. Începătorii încep cu 10 repetări și lucrează cu greutăți minime. Efectuarea unei tehnici dintr-o singură încercare este un motiv pentru creșterea numărului de luări și a greutății greutăților. Exercițiile pe pieptul fetei sunt incluse în complexul de bază de 2 ori pe săptămână. Antrenamentul încarcă bine tricepsul, prin urmare, în această zi, studiul mâinilor nu se practică.

Citește și articolul: Câte calorii trebuie să mănânci pe zi?

Pentru a nu rata toate sfaturile și noutățile cele mai importante și interesante, abonează-te la noi pe rețelele de socializare: YoutubeInstagramFacebook.

Dacă ți-a plăcut acest articol distribuie să vadă și prietenii tăi!