Blog Fitnessmama.ro

Există oare exerciții pentru creșterea sânilor?

Când vine vorba de sâni, femeile întotdeauna își doresc ca aceștia să fie: mai mari, mai voluminoși, mai rotunzi și uneori mai mici. Deci, de ce să nu încerci să-ți îmbunătățești forma sânilor? Există oare modalități alternative ca să-ți îmbunățești formele corpului și de să-ți menții sănătatea?

Exerciții pentru mărirea sânilor: este oare posibilă creșterea acestora?

Sânii femeilor nu conțin mușchi (sunt compuși din glande mamare, conducte de lapte, țesut de susținere și țesut adipos), astfel încât exercițiile fizice în sine nu măresc dimensiunea sânilor.

Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că exercițiile pentru mărirea sânilor vor fi complet ineficiente ca metodă naturală de mărire a sânilor.

După cum am menționat mai sus, ridicarea greutăților nu va stimula creșterea sânilor, ci va crește dimensiunea mușchilor pectorali subiacenți. Acest lucru poate contribui la un aspect mai frumos al sânilor tăi.

Cu siguranță, exercițiile fizice pentru creșterea sânilor îți vor întări mușchii pectorali, însă, în esență, nu vor afecta semnificativ dimensiunea sânilor.

Chirurgia plastică și alternativele sale

Chirurgia plastică a avansat foarte mult. Acum o femeie își poate transforma aspectul atât de mult, încât va fi dificil să o recunoști.

Una dintre cele mai populare metode de chirurgie plastică la femei este mărirea sânilor. Pentru multe dintre noi, aceasta este singura modalitate de a căpăta sâni de dimensiunea și forma potrivite. Cu toate acestea, metoda este atât de scumpă, încât multe femei își pierd speranța să obțină sâni frumoși.

Ce să facă acele femei care au dezvoltat un complex de inferioritate într-o asemenea măsură încât nici nu vor să se mai uite în oglindă?

  • Sarcina și alăptarea sunt cel mai sigur și mai natural mod de a-ți mări sânii. Însă nu va dura mult. În plus, după sfârșitul lactației, sânul își pierde forma și devine mai mic. După aceea, problema corecției mamare devine din nou actuală.
  • În zilele critice, dimensiunea sânilor poate crește ușor. Acest proces este asociat cu modificările hormonale. În aceste zile, corpul feminin se pregătește treptat pentru o posibilă sarcină. Dacă perioada de ovulație nu apare, sânii revin la volumul lor obișnuit.
  • O altă modalitate este să te îngrași. Câteva kilograme în plus vor crește volumul de țesut adipos, care este componentul principal a structurii sânilor. Însă, procesul e reversibil – atunci când pierzi în greutate pieptul scade în volum. Adesea, sânii voluptoși și dieta strictă sunt lucruri incompatibile. Să nu uiți că corpul tău e foarte „inteligent” și știe de ce are nevoie. Nu poți fi 100% sigură că sânii tăi vor fi singura parte a corpului care se va schimba pe măsură ce slăbești sau te îngrași.
  • viață sexuală activă și regulată contribuie la producerea de hormoni sexuali feminini, care afectează mărirea sânilor cu câțiva centimetri. Mângâierile intime îmbunătățesc circulația sângelui în glandele mamare, crescând astfel volumul sânilor.

Când încep și când sfârșesc să se dezvolte sânii?

Sânii încep să se dezvolte în timpul adolescenței. Cel mai adesea, dimensiunea finală a bustului se finalizează la vârsta de 17-18 ani. Prin urmare, mărirea chirurgicală a sânului nu se poate face înainte de vârsta de 18 ani. Mici modificări pot avea loc până la vârsta de 25 de ani.

În timpul vieții, dimensiunea bustului de obicei nu se schimbă. Poate crește brusc din cauza problemelor hormonale, a creșterii în greutate sau a alăptării. În orice caz, dacă la vârsta adultă sânul crește fără un motiv aparent, este necesar să contactezi un mamolog.

O postură bună este cheia unui sân frumos

Ține minte că atunci când te gârbovești aceasta poate ascunde chiar și cei mai frumoși sâni. Cu o postură incorectă, bustul își pierde forma și atractivitatea.

Deci, înainte de a face ceva, lucrează la îmbunătățirea posturii tale.

Concluzie

Sânii mari sunt doriți de femeile de orice vârstă, aceasta fiind un simbol al frumuseții, respectului de sine și feminității.

Bărbaților de asemenea le plac sânii mari. Au tendința biologică de a alege partenere cu bust mare. În această decizie, bărbatul asigură inconștient bunăstarea urmașilor. Cu cât sânii sunt mai mari, cu atât mai mulți copii vei putea crește.

Deci, sunt un număr mare de lucruri care ne afectează dorințele și preferințele.

Te îndemn însă să-ți recunoști valoarea și să te iubești, chiar dacă nu ai sâni perfecți!