Blog Fitnessmama.ro

De ce nu toți reușesc să slăbească urmând un antrenament de fitness?

Pentru unii, menținerea stării de sănătate și a siluetei este o tendință, ca multe altele, însă pentru alții este un mod de viață. Fetele cumpără abonamente la sală, antrenamente video pentru fitness la domiciliu, angajează antrenori și nu ezită să ia suplimente speciale. Dar adevărul este că mulți dintre voi nu reușiți să obțineți niciodată rezultatele pe care le doriți. Și iată de ce.

În primul rand,

încă mai crezi că există o „pastilă magică”: mănânci un fruct exotic de peste mări și  depunerile de grăsime de pe coapse au dispărut. Sau ai spălat o cină abundentă la ora 23:00 cu un ceai „superslim” și ai pierdut 5 kg până dimineața. Pierderea în greutate și transformarea corpului este imposibilă într-o săptămână, dacă ai acumulat greutatea ta actuală în ultimii cinci ani. De aceea, încetează să cauți căi ușoare dacă dorești să obții schimbări reale.

În al doilea rând,

nu înțelegeți cum funcționează procesul de ardere a grăsimii și acumularea masei musculare. De aceea, te întrebi pe tine și pe cei din jur: „Nu mănânc altceva decât fructe și legume, îmi antrenez abdomenul în fiecare zi și fac 10.000 de pași. De ce nu pierd din greutate? „Dacă ai sarcina de a pierde 5-10 kilograme și de a aduce întregul corp în ton, atunci ai nevoie de artilerie grea, sub formă de ÎNȚELEGEREA proceselor fiziologice de creștere în greutate și arderea grăsimilor. Îți sugerez să începeți cu acest articol.

În al treilea rând,

ești ”spălat pe creier” de pe ecranele TV și mass-media despre o nouă dietă sau un program de antrenamente de fitness super eficient. Dar adevărul este că nu există secrete ascunse de pierdere în greutate sau secrete care să te vor ajuta să arzi grăsimea în timp ce stai culcat pe canapea în fiecare zi. Mecanismele de pierdere în greutate au fost identificate de mult timp de către organismul nostru, astfel încât nici o dietă la modă sau superaliment nu le poate modifica. Te rog să nu crezi în aceste lucruri.

Dacă dorești un program de fitness acasă cu adevărat eficient și sfaturi utile pentru stabilirea unui deficit de calorii, fără a dăuna sănătății, atunci ești binevenit pe blogul meu! Aici discutăm antrenamente de fitness, alimentația și motivația, pentru a schimba viața spre bine!