Blog Fitnessmama.ro

Exerciții fizice pentru slăbit rapid

Ai nevoie de ceva exerciții fizice pentru slăbit rapid?Te-ai adresat unde trebuie. Cine nu-și dorește să slăbească rapid? Nici nu știu dacă ar exista așa persoană, mai ales de gen feminin. Sunt aici pentru a-ți pune la îndemână un top de exerciții fizice acasă pentru slăbit. Pentru majoritatea nu ai nevoie de mare lucru, iar chiar dacă vei avea nevoie de vre-un accesoriu special, poate fi improvizat. Greutățile pot fi ușor înlocuite cu sticle de apă iar dacă ai nevoie de vri-un suport, poți folosi un scaun. Fă aceste exerciții zilnic pentru a te bucura de rezultat.

Exerciții fizice pentru slăbit

Săriturile în coardă

După cum bine știi, săritul în coardă se practică de orice persoană încă de la o vârstă fragedă. Dacă ai uitat cum se face, poți să-ți amintești ușor uitându-te la copilul tău. Poți cumpăra acest accesoriu din orice magazin practic, și mai e și ieftin. Săriturile cu coarda se practică adesea și la sălile de sport pentru  că sunt super eficiente. Fac parte din categoria cardio, care este faimoasă pentru arderea grăsimilor. Eficiența lor constă în faptul că ard grăsimi din întreg corpul. Vei obosi destul de mult dar se merită. Este un mod interactiv de a face mișcare.

Genuflexiunile prin săritură

Știi probabil cum se execută genuflexiunile. Acestea nu lipsesc din nici un program de slăbit. Chiar dacă nu sunt preferatele tuturor sunt benefice. Îți lucrează partea inferioară a corpului. Din poziția inițială, cu genunchii flexați, te așezi în genuflexiune, iar când te ridici, execuți săritura. Sunt mai eficiente ca genuflexiunile simple pentru că solicită mai mult din energia ta. Fă câte 10 genuflexiuni, cu o pauză de câteva secunde apoi repetă. Odată ce le faci zilnic, acestea îți promit un fund bombat și picioare tonifiate ca și cele ale vedetelor de la Holywood.

Planșa

Nu știu cum tu, dar eu încă din perioada de liceu am urât să stau în poziția de planșă. Niciodată nu i-am înțeles cu adevărat sensul. După ceva timp însă, când am crescut, am început să îi înțeleg eficiența la maxim. Și nu pot să spun nici acum că este ușor, dar nu am de ales. Se pare că planșa face parte din categoria de exerciții fizice pentru slăbit burta. Aceasta solicită la maxim mușchii abdominali, și te face mai rezistentă. Așa că, dacă încă nu ai încredere în propria rezistență, dezvolt-o cu ajutorul planșei. Stai de fiecare dată atât de mult cât poți.

Abdomene

Încă un exercițiu pe care nu-l apreciam la justa lui valoare. Uite un secret despre abdomene. Poți să faci zeci de abdomene incorect, și să nu obții nici un rezultat, sau poți să faci 15 în zi și să rămâi mulțumită. Totul depinde doar de tine. Din acest motiv ar fi bine să le faci corect, adică ridicările să fie din contul abdomenului. Acordă-le doar câteva minute în zi, dă-le o șansă și nu vei avea parte de regrete.

Flotări

Să știi că flotările îți pot schimba partea de sus a corpului radical. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să te ferești de ele. Vorbim aici despre un biceps și triceps bine conturat dar și tonifiat în același timp. Când te pomenești într-o ținută de seară care îți evidențiază brațele, crede-mă că ai vrea să fie bine lucrate. De altfel, aripioarele nu arată atât de sexy.

Acesta a fost un top de exerciții fizice pentru slăbit acasă deci nu văd de ce ai mai avea bariere acum. După cum am mai menționat, nu ai nevoie de echipamente scumpe așa că poți începe chiar astăzi fără a mai sta pe gânduri. La sigur o să-ți fie de folos.

Dacă ți-a plăcut acest articol, distribuie să-l vadă și un prieten!