Blog Fitnessmama.ro

Meniu slăbire nutriționist – tu pe care îl alegi?

Dieta echilibrată reprezintă cheia succesului atunci când vine vorba de starea ta de sănătate. O dietă echilibrată și personalizată te poate ajuta să atingi unul din cele mai mari obiective pe care ți le-ai setat. Acela de a avea o greutate perfectă și potrivită pentru înălțimea ta. Consultarea unui nutriționist este cea care te poate ajuta să îți atingi acest obiectiv. Este firesc să apelezi la serviciile unui specialist pentru a obține un meniu slăbire nutriționist conform necesităților individuale.

Ce este o consultație de nutriție ?

Consultația nutrițională este primul pas pe care îl poți face spre o viață sănătoasă. Scopul acestei consultații este de a-ți oferi informațiile și modalitățile de a le pune în practică pentru a atinge o greutate optimă. Precum și de a-ți recăpăta energia și starea de bine.

În cadrul unei consultații nutriționale, nutriționistul poate diagnostica o afecțiune sau tulburare alimentară de care suferi. Apoi îți va propune un plan nutrițional adecvat, adaptat nevoilor și posibilităților tale. Consultația nutrițională implică sinceritate față de specialist, detalierea istoricului alimentar avut până în momentul consultației și dorința de a face o schimbare în bine.

Astfel un nujtriționist bun te poate ajuta cu un meniu pentru slăbit sănătos și totodată să îmbunătățești starea sănătății în caz că ai anumite probleme.

Beneficiile unui meniu de la nutriționist

Dieta nutriționistă este utilă nu doar celor diagnosticați cu diverse boli. Avem nevoi alimentare diferite în funcție de etapa de viață în care ne aflăm și este bine să conștientizăm acest lucru. Un bărbat ocupat care face fitness de câteva ori pe săptămână, pe lângă programul de la birou, va primi în urma consultului de nutriție un exemplu de dietă cu soluții ce țin cont de posibilitățile lui practice de alimentare.

Femeile gravide pot să își gestioneze mai bine câștigul în greutate pe parcursul sarcinii în urma unei consultații de nutriție. La fel și părinții unui copil cu tendința de îngrășare pot afla mai clar ce alimente și cât anume din fiecare să-i ofere acestuia pentru a-i asigura o dezvoltare armonioasă.

Mai jos îți prezentăm un exemplu meniu nutriționist de la specialistul Anastasia Valac din clubul nostru.

În maratoanele organizate în club ai posibilitatea să alegi unul dintre următoarele meniuri:

  • Meniu de bază
  • Meniu vegan
  • Meniu vegetarian
  • Meniu fără lactoză
  • Meniu extra busy
  • Meniu keto

În dependență de nevoile tale, specialistul nostru te ajută să alegi un meniu slăbire nutriționist cel mai potrivit pentru tine.

De ce ai nevoie de o consultație a nutriționistului?

Cu o dietă echilibrată, greutatea pe care o ai va fi mereu în totală concordanță cu înălțimea. Iar organismul tău va funcționa corespunzător și la capacitate optimă pentru a face față provocărilor de zi cu zi. Mai mult, vei avea mereu energie pentru a face activitățile zilnice și pentru a te focusa pe activitățile solicitante.

Pentru a avea cele mai bune rezultate, este nevoie să apelezi la ajutorul unui specialist. Nutriționistul este cel care te poate consilia nutrițional și îți poate realiza o dietă personalizată, în urma interpretării analizelor efectuate. Dieta nutriționist este singura care poate asigura rezultate foarte bune. De fiecare dată, scopul acesteia fiind de a corecta greșelile alimentare și dezechilibrele metabolice.

Vezi ce rezultate frumoase a obținut în Club o adevărată campioană!

Mergi la o consultație dacă: Vrei să slăbești. Sau să te îngrași

Dacă vrei să pierzi câteva kilograme sau să pui câteva kilograme, consultația nutrițională este soluția perfectă pentru a te ajuta sa îți atingi scopul. Specialistul te va ajuta să dezvolți un plan alimentar adecvat, eliminând alimentele nocive. Acesta îți va oferi cele mai bune sfaturi nutriționale pentru a te ajuta să adopți o dietă, dar și pentru a înțelege ce rol au alimentele în viața ta și în atingerea scopurilor pe care le ai.

Un nou meniu slăbire nutriționist are nevoie de disciplină și perseverență pentru a-ți obisnui corpul cu noile tipare alimentare, iar nutriționistul va fi în permanență alături de tine în acest proces. Un nutriționist va recomanda mereu cele mai eficiente diete pentru slăbit sau îngrășat.

Îți reamintim că alături de noi vei descoperi o cură de slăbire meniu zilnic individuală pentru a te ajuta să obții rezultatele dorite.

Citește și articolul: Antrenament masă musculară ectomorf – VIDEO

Dacă ți-a plăut acest articol distribuie să vadă și prietenii tăi!