Blog Fitnessmama.ro

Dieta anului 2021 care face furori în toată lumea!

Deși anul e abia la începutul său, circulă deja prin lume zvonuri că ar fi o dietă care face furori printre femei – dieta anului 2021! Cică face minuni văzând cu ochii, iar kg pleacă de la sine și nu mai fac cale întoarsă! Se zvonește că corpul se tonifiază practic în câteva zile, fără careva eforturi supra-omenești, iar toate femeile își schimbă hainele din garderobă cu câteva mărimi mai mici! Miracol! Sau poate vrăjeală?

Hmmm.. hai să vedem care e treaba cu această dietă.

greutate corporala

Ce presupune dieta anului 2021?

Această dietă presupune…. să nu te mai lași păcălită de titlurile frumoase care circulă pe internet! Te-ai prins? Draga noastră, nu există în lume nicio dietă care să facă minuni peste noapte, să ajute în egală măsură toate femeile și să mențină odată și pentru totdeauna rezultatele obținute.

Există însă o atitudine pe care o poți adopta în vederea acestui subiect prin modul de viață pe care alegi să îl urmezi!

Iar aici, ai bătut la ușa corectă: noi știm cum să descifrăm acest mod de viață! Deci, hai să vedem ce presupune și chiar să îl numim „Dieta anului 2021”!

Așadar, Dieta anului 2021înseamnă:

– Alimentație vastă, echilibrată și sănătoasă

Meniul tău e musai să cuprindă cantitatea potrivită din toate grupele de alimente. Adică: fructe și legume, cereale, carne, pește, ouă, lapte, grăsimi etc. Toate trebuie consumate armonios, pentru a nu provoca careva carențe în organism. Pentru că un aliment, oricât de sănătos și plin de vitamine nu ar fi, niciodată nu va face față de unul singur!

– Mesele trebuie echilibrate, iar porțiile – ținute sun control

Micul dejun trebuie să cuprindă circa 25% din totalul caloriilor consumate pe zi. Prânzul – cel mai copios – circa 45%. Cina – 20%, iar gustările între mesele principale – câte 5%.

– Raport echilibrat între nutrienți

Ceea e mănânci în fiecare zi trebuie să aducă un echilibru și pe dimensiunea nutrienților. Cu cât mai vastă va fi alimentația ta, cu atât mai mult va beneficia organismul tău de proteine, glucide, aminoacizi, fibre, vitamine și minerale.

– Reguli bine definite și atitudine serioasă în vederea respectării lor

Vei observa efecte uimitoare asupra corpului, pielii și dispoziției dacă vei adopta câteva reguli. De exemplu: mănâncă încet, mestecă cu grijă mâncarea. Optează pentru mai multe alimente proaspete și mai puține produse prăjite și semipreparate. Bea cât mai multe lichide. Nu sări peste mese. Evită consumul în exces de zahăr și grăsimi, de alcool și tutun. Consumă nuci și semințe. Nu te înfometa și nu mânca noaptea. Optează pentru: carne de pasăre – 1 / 2 ori pe săptămână. Pește și fructe de mare – de 1 / 2 ori pe săptămână; carne roșie – 1 dată pe săptămână, iar fructele, legumele, cerealele – zilnic.

Ce alt aspect mai cuprinde Dieta anului 2021?

Ziceam anterior de modul de viață pentru care urmează să optezi. Însă acesta nu se rezumă doar la mâncare! O dietă echilibrată și sănătoasă vine la pachet cu multă mișcare și o gândire pozitivă!

Toate aceste 3 aspecte au fost gândite cu multă dedicație și combinate în proiectul nostru. Nuriționistul proiectului este alături de fiecare femeie care decide să se alăture Școlii (și prin urmare să-și shimba viața) cu sfaturi și cu rețete delicioase și sănătoase. Iar gândirea pozitivă, optimisul și iubirea față de propira persoană vin datorită comunității care întrunește zeci de mii de femei cu același scop ca și tine!

Odată ce vei îndrăgi aceste reguli și vei face un ritual sfânt din ele, respectându-le zilnic, fii sigură că vei evita ceva ce afectează milioane de oameni! Modul sănătos de viață, alimentația corectă și sportul la ordinea zilei te vor ține departe de depresie, de boli cardio-vasculare, de diabet și obezitate!

Acum, că am înețeles ce presupune de fapt „Dieta anului 2021” și pentru că avem un an întreg înainte pentru a aduce schimbări în viața noastră la care visăm atâta timp, te invităm alături de noi, pentru a merge pe acest drum împreună! Acolo unde îți va fi greu te vom motiva și îți vom oferi umărul nostru pentru sprijin. Dacă îți va fi trist și plictisitor – te vom înveseli. Iar dacă vei avea o victorie personală – vom fi alături pentru a ne bucura împreună și pentru a te provoca să te autodepășești!

Ți-a plăcut articolul? Distribuie și prietenilor tăi!