Blog Fitnessmama.ro

Pentru ce ai nevoie de antrenor personal cînd poți să te antrenezi singură?

Eu m-am ocupat cu antrenor mai mult de 5 ani. Chiar dacă îmi era foarte scump. chiar atunci cînd deja știam cum să mă antrenez desinestătător. Antrenorul era factorul extern, care nu-mi permitea să nu-mi îndeplinesc obligațiunea luată în fața lui.

Pentru mulți oameni este foarte important să nu fii singur cînd mergi pe o cale spre ceva. Pentru alții promisiunea altora înseamnă mult mai mult decît promosiune pentru sine.

Eu sunt convinsă că împreună, în comunitate, cu suport – sunt mai multe șanse să progresezi, decît să o faci desinestătător.

De aceea mi-am propus să construim cea mai mare comunitate do mămici, care se vor susține reciproc și cu ajutorul echipei Fitness Mama se vor transforma estetic.

Antrenorul nu este întotdeauna persoana X sau Z. Antrenorul tău poate fi și comunitatea în care te afli, adică să fie prezent în mai multe persoane ce te înconjoară.

Vino cu noi în comunitatea Fitness Mama și vei primi un antrenor puternic, care îți va da cunoștințe și motivație pentru schimbările dorite.