Blog Fitnessmama.ro

Rețete de slăbit cu lămâie

Lămâia este noul aliment la modă pentru slăbit. Sub formă de leac, în suc, în rețete, se consumă de dimineață până seara și ar spori pierderea în greutate în timp ce detoxifică organismul. În acest articol, vei descoperi rețete de slăbit cu lămâie în care lămâia este combinată cu alte ingrediente pentru o eficiență și mai mare!

Detoxifiere, drenare, energizare … Virtutile atribuite lămâii sunt numeroase. Printre acestea, lămâia ar putea ajuta la pierderea în greutate și arderea grăsimilor. Dar este adevărat? Vei descoperi în continuare adevărul despre beneficiile lămâii, câteva sfaturi pentru introducerea ei în viața de zi cu zi și rețete de slăbit sănătoase cu lămâia!

Beneficiile lămâii pentru pierderea în greutate

Particularitatea lămâii constă în conținutul foarte ridicat de vitamina C și acid citric. Aceste două elemente au multe beneficii asupra organismului și pot susține în mod activ acțiunea anumitor organe digestive. Iată principalele beneficii ale lămâii pentru corp și recunoscute de știință:

Stimulează organele digestive

Lămâia stimulează producția de bilă, enzime și sucuri digestive. Astfel, consumul său ajută la stimularea metabolismului, facilitează digestia și menține un nivel mai bun de energie.

Susține acțiunea ficatului și a vezicii biliare

Ajută ficatul și vezica biliară atunci când aceste organe cheie ale digestiei sunt murdare. De fapt, alimentele, stresul, alcoolul sau chiar poluarea sunt factori care tind să sature treptat organele de purificare. Acidul citric contribuie astfel la susținerea lor și previne acumularea de toxine în organism.

Acțiune diuretică

Lămâia este un diuretic care, pe lângă drenarea organelor digestive, susține acțiunea sistemului urinar și contribuie la eliminarea corespunzătoare a deșeurilor de către rinichi.

În cele din urmă, lămâia ajută să slăbești?

De fapt, în timp ce lămâia are multe beneficii pentru organism, nu prea te face să slăbești. Integrată într-o dietă sănătoasă și echilibrată, optimizează pur și simplu efectele unui stil de viață sănătos. Cu toate acestea, nu este un substitut pentru alimentele de calitate. Există și dieta cu lămâie 14 zile care este destul de cunoscută. Dar noi totuși pledăm pentru un regim alimengtar echilibrat unde putem introduce și lămâia.

Cum se integrează lămâia în bucătărie pentru a slăbi?

Deși obișnuită, utilizarea lămâii în gătit poate fi ușor mărită. Iată câteva idei pentru gătitul lămâii pentru scăderea în greutate:

Bea apă infuzată cu lămâie

Consumă suc de lămâie dimineața pe stomacul gol

Ia în considerare prepararea deserturilor pe bază de lămâie

Incorporează lămâia in sosurile pentru legume și peste

Adaugă suc de lămâie la feluri de mâncare și deserturi: supe, salate, legume, iaurturi, pe fructe etc.

De ce să ne gândim dietele pe bază de lămâie pentru slăbire?

Multe diete la modă navighează pe tendința lămâii și oferă soluții ușoare. Cu toate acestea, ar trebui să fim foarte atenți cu aceste metode. De multe ori, pierderea în greutate observată la aceste diete nu se datorează consumului de lămâie, ci unui aport extrem de scăzut de calorii în același timp. Pe termen lung, există deci un risc de recâștigare în greutate, deficiențe și tulburări alimentare.

În schimb, consumul de apă de lămâie sau adăugarea de lămâie la o dietă sănătoasă și echilibrată poate aduce beneficii organismului. Dacă suferi de sensibilitate gastrică, ai grijă să nu exagerezi cu lămâia pentru pierderea în greutate. Poți să slăbești cu apă caldă și lămâie doar dacă urmezi un regim alimentar echilibrat și faci antrenamente regulate.

Beneficiile sucului de lămâie cu scorțișoară pentru a slăbi la burtă

Este foarte interesant să combini scorțișoară și lămâie atunci când dorești să slăbești la burtă sau să tonifiezi silueta. Într-adevăr, scorțișoara are o acțiune triplă interesantă ca parte a unui plan de slăbire. Face parte din rețete de slăbit ușoare. În primul rând, crește termogeneza, astfel încât organismul cheltuie energie suplimentară doar încercând să-și restabilească temperatura fiziologică. În plus, scorțișoara ajută la reglarea zahărului din sânge.

Cu toate acestea, creșterea zahărului din sânge duce la producerea de insulină responsabilă, parțial, de stocarea zaharurilor în țesutul adipos sub formă de trigliceride. În cele din urmă, scorțișoara, prin gustul său puternic și compoziția sa, are o acțiune naturală de încetinire a apetitului.

Suc de lămâie cu ghimbir: ideal dimineața pentru a slăbi

Aceasta este una dintre cele mai bune metode de slăbit cu ghimbir și lămâie.

Pentru 1 persoană:

1/2 linguriță ghimbir praf

1 lămâie

100 ml apă călduță

Mod de pregătire:

Pentru a face suc de lămâie cu ghimbir, doar stoarce lămâia, apoi pune sucul într-un pahar. Apoi adaugă ghimbirul praf și apa călduță și amestecă bine până când praful de ghimbir se dizolvă în suc. Bea sucul proaspăt.

Ce te împiedică să slăbești?

Concluzii:

Dieta cu lămâie constă în reducerea aportului de calorii și consumul de suc de lămâie în cantități mari zilnic. Se descompune într-o zi de detoxifiere urmată de un program nutrițional zilnic. Rețete de slăbit cu lămâie ar favoriza pierderea în greutate prin combinarea unui regim echilibrat cu conținut scăzut de calorii și detoxifierea organelor folosind substanțele active conținute în lămâie.

Sunt multe diete de slăbit rapid 1 kg pe zi care îți promit rezultate uimitoare, dar de multe ori poți da greș. Sau poate deja ai avut o experiență neplăcută. Pentru a avea asigurat un regim alimentar echilibrat și antrenamnete regulate vino să faci parte din clubul nostru pentru a te ajuta!

Citește și articolul: Diete de slăbit rapide și eficiente fără pastile

Dacă ți-a plăcut acest articol distribuie să vadă și prietenii tăi!