Blog Fitnessmama.ro

Talie subțire: cum o obții? Prezentare generală a metodelor

Visăm cu toții să avem o talie de vespe! Care este secretul pentru a avea o talie subțire? Nici o minune! În articol vei descoperi câteva secrete pentru a obține o talie subțire de adoptat zilnic pentru a tonifia aspectul și pentru a avea o „siluetă de model”.

Vrei să ai o talie de viespe? Pentru a tonifia talia, principalul punct de știut este că e necesar să reduci nivelul global de grăsime. Nu poți reduce grăsimea corporală numai în anumite locuri.

Prin urmare, stilul tău de viață și dieta ta joacă un rol crucial. Reduce grăsimea corporală în general și va rezulta o dimensiune mai subțire, în același timp sănătatea ta se va îmbunătăți. De asemenea te va ajuta extrem de mult dacă vei face antrenamente acasă pentru o talie subțire.

Scăderea grăsimii acumulate în această zonă reduce și riscul de boli cronice, cum ar fi bolile de inimă sau diabetul; vei avea un dublu câștig! Poate că există anumite trucuri pentru o talie subțire dar cel mai important e să ai un stil de viață sănătos.

Sfatul nr. 1 Învață să-ți gestionezi stresul

Cu toții avem momente stresante în viața noastră, dar știai că stresul poate contribui la creșterea în greutate a burții?

Este potrivit să te angajezi într-o activitate relaxantă, indiferent dacă este vorba de curs de yoga sau pur și simplu să îți iei timp pentru a te relaxa și a citi o carte înainte de a merge la culcare. Gestionează-ți nivelul de stres și acordă prioritate momentelor doar pentru tine în fiecare zi.

Sfatul Nr. 2 Dormi suficient

Somnul este esențial pentru echilibrul hormonal și recuperare, deci este evident că somnul joacă și un rol în pierderea în greutate.

Dormi cel puțin 8 ore pe noapte și îți va fi mai ușor să-ți atingi obiectivele.

Subțiază-ți talia rapid urmând sfaturi utile în viața de zi cu zi.

Cu toate acestea, antrenamentul este la fel de important, împreună cu un plan de dietă. De fapt, unele exerciții vizează foarte bine abdomenul!

Sfatul Nr. 3 Fă sport regulat

Pentru a avea abdomenul plat și talia subțire, nu există un secret: este important să faci exerciții specifice în mod regulat. Nu este necesar doar să te concentrezi pe abdomen, ci și să lucrezi tot corpul.

TOP 5 exerciții pentru un abdomen plat

Cum să obții o talie subțire/3 exerciții

Efectuează următoarele exerciții pentru fiecare 30 de secunde pentru a crea un circuit? De asemenea, le poți adăuga la rutina de antrenament pentru a-ți sculpta înălțimea. Există diverse exerciții pentru o talie subțire pe care le poți face acasă. Nu există secrete pentru a obține o talie subțire, există doar obiceiuri sănătoase în viața cotidiană.

Exercițiul nr. 1: Russian twist înclinată

  1. a) Poziționează bancheta în declin la 45°. Înclină-te înapoi, menține pieptul drept și menține această poziție pe tot parcursul exercițiului.
  2. b) Îndreaptă brațele, ia o greutate sau o minge medicamentoasă și pivotează dintr-o parte în alta, controlând mișcarea și fără a smuci.
  3. c) După pivotare, fă o pauză pe fiecare parte pentru câteva secunde și revină la poziția de pornire.

Exercițiul 2: planșa laterală

  1. a) Întinde-te pe o parte și echilibrează-te pe antebrațe.
  2. b) Ține această poziție câteva secunde, mai târziu poți crește timpul de bază, deoarece puterea ta se va îmbunătăți.
  3. c) Repetă exercițiul de cealaltă parte pentru aceeași perioadă de timp.

Exercițiul nr. 3: planșa

  1. a) Începe acest exercițiu pe coate și pe genunchi, cu mâinile unite.
  2. b) Păstrează picioarele drepte și echilibrează pe tălpile picioarelor, astfel încât corpul să fie deasupra la podea. Pune picioarele în lățime de șold și contractă mușchii pentru stabilitate.
  3. c) Ține poziția și respiră normal. Asigură-te că spatele nu se arcuiește. Ca și în cazul planșei laterale, este posibil să poți crește durata exercițiului pe măsură ce devine mai ușor.

Bea apă!

Vrei să-ți subțiezi talia? Bea multă apă și cât mai mult posibil în afara meselor, dimineața pe stomacul gol, dar și seara înainte de culcare. Menține o poziție dreaptă a spatelui, indiferent dacă mergi sau stai la birou sau în transport. Acest lucru te va ajuta să-ți consolidezi centura abdominală. Totodată e recomandat să faci antrenamente pentru talie subțire care lucrează exact acele grupuri de mușchi necesare.

Citește și articolul: Mâncarea prăjită și pierderea greutății: sunt acestea cu adevărat incompatibile?

Dacă ți-a plăcut articolul distribuie să vadă și prietenii tăi!