Blog Fitnessmama.ro

Top 10 exerciții pentru abdomen

Există o mulțime de exerciții pentru a antrena mușchii abdominali. În acest articol vom enumera top 10 exerciții pentru abdomen pe care le poți efectua acasă pe covoraș.

Exercițiile pentru abdomen pentru începători au o mulțime de variante ușor de realizat atât acasă, cât și la sală.

Dacă dorești să devenii proprietara unui abdomen plat, atunci cu siguranță îți vor plăcea exercițiile pe care le-am colectat special pentru tine. Simplu, dar foarte eficient, vor face să funcționeze fiecare mușchi al tău.

Îți oferim 10 exerciții pentru abdomen eficiente și ușoare pentru începători. Acest antrenament abdominal este perfect pentru începători, deoarece ai nevoie doar de un covoraș pentru a face exerciții.

Pentru a efectua exercițiile prezentate nu este nevoie să folosești echipamente suplimentare, deoarece trebuie să te antrenezi cu propria greutate.

Top 10 exerciții pentru abdomen

Ridicarea trunchiului

Cel mai frecvent exercițiu abdominal. Implică mușchiul rectus abdominis, mușchiul pectoral major, mușchii oblici externi și interni, precum și mușchii abdominali transversali.

Bicicleta

Implică mușchiul rectus abdominis. Mușchii oblici interni și externi sunt, de asemenea, implicați în timpul exercițiului.

Ridicarea bazinului

Implică întreaga suprafață a mușchiului rectus abdominis. Pentru a crește eficiența, poți utiliza o greutate suplimentară sub forma unui disc, care trebuie apucat cu brațele încrucișate în zona pieptului.

Ridicarea trunchiului în spate

Acestea afectează în principal secțiunea inferioară a mușchiului rectus abdominis. Cu toate acestea, sunt implicați și restul mușchilor.

Planșa

Acest exercițiu este foarte eficient și poate înlocui o serie de alte exerciții pentru slăbire. Întărește simultan mușchii abdominali și ai spatelui pentru o postură perfectă. În timpul exercițiului, trebuie să încerci să strângi nu numai mușchii abdominali și ai spatelui, ci și mușchii picioarelor și feselor.

Ridicarea trunchiului lateral

Unul dintre cele mai eficiente exerciții pentru formarea unui contur frumos a mușchilor abdominali.

Poți viziona GRATUIT și – exerciții pentru abdomen plat în 8 minute..sau 7 minute plus un minut pregătirea pentru antrenament. Important să nu amâni. Video-ul îl găsești dacă dai click AICI.

Puzzle

Implică rectul și mușchii abdominali oblici externi.

Înot

Sunt implicați un număr mare de mușchi, printre care: mușchiul care îndreaptă coloana vertebrală, mușchiul gluteus maximus, grupul muscular posterior al coapsei și mușchii abdominali transversi, oblici și alții.

Ridicarea picioarelor cu bazinul pe podea

Un exercițiu simplu, dar foarte eficient pentru mușchii abdomenului inferior.

Foarfeca

Exercițiu bun pentru a finaliza antrenamentul. Foarfeca are un efect complex asupra întregului mușchi rectus abdominis. În același timp, partea sa inferioară este bine rezolvată, ceea ce, de obicei, nu reacționează bine la sarcină. Exercițiul regulat îți va întări și va contura abdomenul.

Exerciții pentru abdomen video

Pentru un rezultat la care demult visezi vizionează acest antrenament complex pentru un abdomen plat și tonifiat GRATUIT!

Nu contează cât timp te antrenezi pe zi sau dacă faci exerciții abdomen 8 minute sau 30 minute. Cel mai important e să faci sport regulat și să ai o alimentație echilibrată. Iar rezultatele dorite vor apărea neapărat.

Citește și articolul: Banana calorii – de ce conține atât de multă energie?

Pentru a nu rata toate sfaturile și noutățile cele mai importante și interesante, abonează-te la noi pe rețelele de socializare: Youtube, Instagram, Facebook.

Dacă ți-a plăcut acest articol distribuie să vadă și prietenii tăi!