Blog Fitnessmama.ro

Vreau să slăbesc rapid

Diete stricte, calcul meticulos al caloriilor, relație proastă cu mâncarea… Niciodată nu este prea târziu pentru a schimba lucrurile și a restabili echilibrul. Numai că nu este întotdeauna ușor să iei lucrurile în mână fără puțin ajutor. În acest articol, descoperă câteva reguli de bază dacă spui mereu vreau să slăbesc rapid.

Cum să slăbești ușor? Importanța alimentației

Ce să mănânc ca să slăbesc rapid? Pentru a pierde în greutate ușor și natural, revizuirea alimentației este un pas obligatoriu. Cu toate acestea, nu este neapărat o chestiune de a controla totul sau de a calcula cele mai puține calorii ingerate. Dimpotrivă, poate fi interesant să acceptăm ideea de a reveni la o dietă mult mai instinctivă, adaptată nevoilor de bază ale organismului.

Pentru a slabi in mod natural fara sa te gandesti macar la asta, mancarea trebuie sa fie calitativa si fiecare categorie de alimente trebuie consumata in proportiile potrivite. In realitate, nu exista nimic foarte complex intrucat este suficient sa promovam cruditati, preparate simple si bazate pe ingrediente naturale.

Practica activitate fizica pentru a slabi usor

Practicarea unei activități fizice regulate poate ajuta cu adevărat să ieși din spirala dietelor draconice și să îți permită să slăbești în mod natural. Intr-adevar, pentru a slabi usor, totul este o chestiune de echilibru intre aportul de energie si cheltuiala energetica. Mai degrabă decât să ai o relație obsesivă cu alimentele (aportul), lucrul pentru a crește consumul de energie este o strategie cu adevărat câștigătoare. Vreau să slăbesc 10 kg rapid, nu trebuie să te gândești la viteză, dar la obiceiurile care îți aduc plăcere ca să obții acest scop.

10 reguli de aur pentru a pierde in greutate fara dieta

Pentru a slabi usor, nu este suficient sa controlezi consumul si aportul de energie. La fel de important, atitudinea față de mâncare poate face o diferență reală.

Iată 10 reguli de aur pentru a pierde în greutate fără a ține dietă și pentru a adopta o atitudine mai bună:

  • Mănâncă încet și calm
  • Ascultă în mod activ senzațiile de mâncare și încetează să mănânci în exces
  • Fă-ți timp să mesteci corect fiecare mușcătură
  • Mănâncă 3 mese complete pe zi
  • Răsfățați-vă cu o masă plăcută pe săptămână, fără vinovăție
  • Gândește-te mai degrabă în termeni de calitate nutrițională decât în ​​termeni de calorii
  • Ai grijă de tine oprind dietele restrictive
  • Fii indulgentă și acordă-ți timp pentru a-ți atinge obiectivele
  • Fă activitate fizică regulată cu scopul principal de a te simți bine
  • Învață să deosebești foamea reală de alte senzații parazitare: dorința de a mânca, plictiseala, stresul etc.

Vreau să slăbesc rapid 5 kg acesta nu este un scop sănătos. Începe mai întâi cu regulile de mai sus.

TE INTERESEAZĂ SPORTUL? ATUNCI CITEȘTE ȘI ACEST ARTICOL:

Caise calorii – fructul plin de savoare!

Pentru a fi la curent cu toate sfaturile noastre și dacă VREI SĂ SLĂBEȘTI, urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook, contul de Instagram și Youtube și nu uita să te abonezi la ele.

Dacă ți-a plăcut acest articol distribuie să vadă și prietenii tăi!