Blog Fitnessmama.ro

A slăbit cu 11 kilograme în 3 luni. Află care este secretul Simonei Vădvan Răgan!

Și-a dorit să ajungă la rezultatul pe care l-a obținut Ina Kishlaru și a muncit mult pentru acest lucru. Vorbim despre Simona Vădvan Răgan, o iubitoare adevărată a sportului și a modului sănătos de viață. Este printre primele eroine ale proiectului Fitness Mama și se bucură de rezultate fantastice pe care le-a obținut în 2 ani. Acum, Simona este alături de toate fetele noi care aleg să facă parte din proiect și este gata să-și împărtășească istoria ei de succes. Citește articolul și vezi care sunt rezultatele Simonei!

Cum a aflat Simona de Proiectul Fitness Mama

Simona Vadvan Ragan are 43 de ani și este mamă a doi copii. Întâlnirea ei cu proiectul Fitness Mama a fost o pură întâmplare și se bucură nespus de mult de acest lucru. În 2020, Simona a primit un link de la o prietenă pentru a trece un Sprint Gratuit de 5 zile. Mare a fost mirarea când a văzut pe cântar -3 kilograme în doar 5 zile. În acea zi, Simona a înțeles că vrea să facă parte din marea familie Fitness Mama.

Deja de mai bine de doi ani, Simona se bucură de toate maratoanele din proiect și spune că nu-și imaginează nicio zi fără un antrenament. Primul maraton parcurs a fost Abdomen Plat, care este și hitul cu care a debutat proiectul în anul 2019. Pe parcursul a 21 de zile fantastice, alături de toată echipa care a motivat-o zilnic, Simona a slăbit cu 4 kilograme și mulți centimetri în talie. Ulterior, eroina și-a setat un scop asemenea Inei Fitness Mama și a mers doar către marele ei succes.

Câte kilograme a slăbit Simona 

”Mi-am propus să pierd în kilograme la fel ca Ina. Astfel, în trei luni am avut un minus de 11 kilograme și eram foarte entuziasmată de rezultat. Niciun maraton nu m-a dezamăgit și am avut de învățat din fiecare câte ceva important”, a povestit Simona.

A fost printre primele eroine ale proiectul Fitness Mama și se bucură că acum poate ajuta și participantele noi care se alătură comunității. Aleargă dimineața în parc și își împărtășește senzațiile cu toate fetele din proiect. Aici, Simona spune că a legat prietenii frumoase și se simte ca într-o familie adevărată.

”Fetele îmi spun că le-am ambiționat să alerge și ele dimineața. Îmi spun că sunt motivația lor și îmi scriu chiar în privat. Mă simt minunat că pot ajuta pe cineva și că devin un exemplu datorită proiectului Fitness Mama”, ne-a spus Simona

Schimbările obținute în doi ani de Fitness Mama

Simona este persoana care mereu a iubit sportul și care nu lipsea de la sala de forță, însă niciodată nu și-ar fi imaginat să ar putea obține asemenea rezultate într-un proiect online. A ținut numeroase diete, a slăbit cu ajutorul lor și s-a îngrășat la loc după ce revenea la obiceiurile zilnice. În schimb, în Fitness Mama totul a fost altfel pentru Simona. Deja de mai bine de doi ani, Simona duce un mod sănătos de viață și îi place ce vede în oglindă.

”După ce slăbisem 11 kilograme, mi-am propus să mă tonifiez. Așa că am luat un meniu pentru tonifiere și plus exerciții și am mai dat jos 4 kilograme. Am obținut un rezultat pe care nici la sală nu l-am putut obține. Fitness Mama este ceva absolut fantastic, nu-mi venea să cred că e posibil așa ceva”

Nu crede în rețete magice, crede doar în multă muncă și voință de caracter. Pentru Simona, Fitness Mama este mai mult decât un proiect este o parte din viața ei la care nu vrea să renunțe.

”Am început cu 70 de kilograme și când am slăbit am ajuns la 58, adică în jur de 13-15 kilograme am slăbit. Am coborât și la 55 de kilograme, dar nu mi-a plăcut cum stăteau blugii și am urcat înapoi la 58.Eu de 2 ani de zile mă mențin în 58 de kilograme”, a spus Simona.

De unde își ia motivația? 

Cu toții avem perioade și perioade, însă trebuie să știm să trecem peste toate. Simona ne-a povestit că, motivația ei zilnică o găsește mereu la Ina Kishlaru și că datorită ei a ajuns la cea mai bună versiune a ei.

”Pe mine Ina mă motivează sută la sută. Câteodată când văd că nu am chef, pun exercițiile Inei și imediat mă activez. Fac antrenamentul, închid ușa în sufragerie ca să fiu singură. Am un băiețel de 4 ani și nu prea mă lasă, de aceea mă trezesc de dimineață ca să-mi fac antrenamentul așa cum vreau eu”, ne-a povestit Simona

a slăbit

Ce program urmează acum Simona

Simona ne-a povestit cu zâmbetul pe buze că a urmat practic toate maratoanele din Fitness Mama și că mereu este în așteptarea unui program nou. Când a aflat de Summer Bikini Body –  un program cu doar 8 minute de antrenamente pe zi, Simona era puțin sceptică, însă după primele zile a înțeles cât de benefic este.

”Doar 8 minute pe zi, dar cum curge apa pe mine! Este ceva fantastic și care îți oferă energie pentru toată ziua. Îmi place combinația de exerciții și deși ritmul este unul intens, eu încerc să țin pasul și chiar îmi reușește deși uneori cred că nu mai pot”

Dacă și tu ai un scop, însă nu-l poți îndeplini încă, atunci te așteptăm în marea familie Fitness Mama. Apasă pe butonul de mai jos și treci un test rapid, care te va redirecționa spre un sprint GRATUIT DE 5 zile.

Apasă aici