Blog Fitnessmama.ro

Cum să slăbești 12 kilograme în 60 de zile? Află care este secretul Gabrielei Popa

Multă dorință, putere și încredere în forțele proprii. Aceste calități o definesc pe Gabriela Popa – o campioană adevărată a proiectului Fitness Mama. Și-a distrus propriile stereotipuri despre procesul de slăbire și a demonstrat că dacă îți dorești cu adevărat ceva, atunci totul este posibil. A fost îndrumată și motivată de toată echipa Fitness Mama și a ajuns în 60 de zile la cea mai bună versiune a ei. Citește istoria Gabrielei și află ce program magic a urmat pentru a slăbi, cine a motivat-o cel mai mult și cum se simte după minus 12 kilograme.

Visul pe care-l avea Gabriela Popa

Gabriela Popa are 31 de ani și locuiește în județul Arad, România. Acum 10 luni a născut un băiețel și spune că de atunci a înțeles că vrea să revină la formele ei de odinioară. În seara de Revelion, Gabriela și-a pus o dorință: Să slăbească. Iar pentru că în Fitness Mama toate visele devin reale, Gabriela a câștigat un program magic de la Ina Kishlaru.

a slăbit

,,Am adăugat câteva kilograme în plus după naștere și de Anul Nou chiar mi-am propus să slăbesc. Nu mă mai simțeam bine în pielea mea, nu eram mulțumită cu mine. Și iată că undeva prin ianuarie, Ina a postat concursul pe Instagram și am spus că acum e momentul să încerc. Când am văzut că îmi scrie Ina în privat am înțeles că am câștigat și eram super fericită. Am înțeles că a venit momentul schimbării”, a spus Gabriela.

Câte kilograme a slăbit Gabriela în 60 de zile

Faptul că a câștigat programul Metabolic Reset de 60 de zile a ambiționat-o și mai mult să-și atingă scopul. Nu visa să slăbească un număr anumit de kilograme, Gabriela voia să-și iubească imaginea din oglindă și să fie bine cu ea. Fitness Mama a fost locul în care s-a simțit perfect și a primit toată informația necesară pentru ea.

,, În prima zi de program aveam 74 de kilograme, iar la sfârșitul programului aveam 62 de kilograme. Am fost foarte mulțumită, pentru mine a fost o reușită mare. Eu consider că regimul alimentar a fost extrem de important pentru mine și deja plus antrenamentele. Trebuie să fii foarte motivată pentru a ajunge la scopul tău”, a povestit Gabriela.

Motivația pe care a primit-o în Fitness Mama

Gabriela știa că nu trebuie să trișeze dacă își dorește ceva cu adevărat și spune că a respectat întocmai toate recomandările pe care le-a primit. Mai mult, Gabriela spune că Ina a fost cea care a motivat-o extrem de mult și a adus-o pe drumul de care avea atât de mult nevoie. Nu a scăpat niciun antrenament și spune că se încărca cu energie pentru toată ziua datorită ei.

“Am mai multe perechi de blugi pe care nu-i mai puteam închide sub nicio formă. Am îmbrăcat o pereche de pantaloni înainte să încep programul și tare m-am ofticat că nu-mi veneau. La final când i-am îmbrăcat eram atât de fericită, m-am dus la soț repede să-i arăt că încap în blugi. Chiar te simți bine și mulțumită când vezi că o haină arată frumos pe tine.“

Faptul că a reușit să slăbească 12 kilograme au făcut-o pe Gabriela să fie acum mai atentă la activitățile ei zilnice, să mănânce conștient, să se aprecieze mai mult, să iubească ce vede în oglindă zilnic și să aprecieze fiecare clipă. Gabriela spune că-și va seta un nou scop pe care cu siguranță îl va atinge alături de echipa Fitness Mama.

 

Privește interviul integral cu Gabriela

Dacă și tu ai un scop, însă nu-l poți îndeplini încă, atunci te așteptăm în marea familie Fitness Mama. Apasă pe butonul de mai jos și treci un test rapid, care te va redirecționa spre un sprint GRATUIT DE 5 zile.

Apasă aici