Blog Fitnessmama.ro

Alimente care te ajută să slăbești rapid și ușor

Fiecare din noi își dorește o siluetă de invidiat, mai ales în perioada sezonului estival. Dacă încă lupți cu kilogramele în plus, ai aici o listă de alimente care te ajută să slăbești rapid. Niște alimente slab calorice incluse în dieta ta, te pot face să obții rezultate uimitoare. Nu uita totuși, că aceste alimente nu pot fi consumate în mod haotic și în combinații incorecte. Optează pentru un regim alimentar adecvat. Și da, încă o regulă, alimente care slăbesc rapid fără să faci nimic, la fel nu prea există. Depune efort fizic, fă din mișcare un prieten. Să începem!

Vegetalele verzi

Vegetalele cu frunze verzi sunt cele mai slabe alimente în calorii, totuși conțin o sursă benefică de vitamine și minerale. Dacă ești relații bune cu spanacul, să știi că anume el te poate învăța cum să slăbești rapid. Alte vegetale cu frunze verzi, potrivite unui regim ar fi varza Kale. Cei mai mulți oameni optează pentru spanac pentru că poate fi folosit la salata pentru cină sau chiar la prânz, într-o delicioasă supă cremă.

Carnea de vită și pui

Când ajungem să vorbim despre diete, cea mai mare dilemă a oamenilor este ,,Ce alimente slăbesc rapid?” Iar când se menționează carnea, încep diferite dezbateri. Adevărul este că, aceasta este slabă în calorii și face parte din categoria, alimente care slăbesc rapid. Pentru că sunt bogate în proteine, starea de sațietate durează o perioadă mai îndelungată. Carnea de pui, este perfectă atunci când este pregătită în rolă cu niște legume. Multe persoane optează pentru ea anume la cină.

Cereale integrale

Cerealele integrale se bucură de o popularitate enormă printre rândurile persoanelor care se respectă. Pe lângă faptul că contribuie la funcționarea normală a sistemului digestiv, sunt benefice și la menținerea colesterolului în limite normale. Dacă la micul dejun optezi pentru o porție de cereale integrale cu ceva semințe, după o periodă de timp, vei obține din acest proces un obicei sănătos. Adaugă și iaurt natural. Dacă ești un fan înrăit al dulciurilor, folosește o linguriță de miere.
P.S cerealele se includ în lista de alimente care slăbesc abdomenul.

Lămâia

Nu ai auzit doar o singură dată despre beneficiile lămâiei în procesl de slăbire. Există multe diete rapide bazate pe lămâie. Pe lăngă mai mulți factori negativi al dietelor rapide, unul din ele este intoleranța în cantități mari la lămâie a oamenilor care au un probleme ale sistemului digestiv.
Un pahar cu apă ce conține o felie de lămâie sau un ceai neîndulcit, contribuie calitativ la silueta ta. Bea apă cu lămâie dimineața, cu 30 minute înainte de masă. De asemenea, acest aliment contribuie la starea de sațietate cât și la eliminarea toxinelor din organism.

Ghimbirul

Dacă tot am vorbit despre lămâie, nu avem motive să uităm despre ghimbir. Chiar dacă este un aliment mai specific, datorită gustului său, să știi că poate face minuni. Ghimbirul accelerează metabolismul, ceea e înseamnă că grăsimile se ard mult mai rapid. Se consumă adesea în combinație cu ceai verde și o felie de lămâie.

Apa

Nu cred că avem nevoie să explicăm de ce. La sigur nu există persoană care să nu cunoască beneficiile apei, mai ales într-un proces de slăbire. Nu uita, bea apă cu 30 minute înainte de fiecare masă.

Alte alimente permise în cura e slăbire sunt iaurtul natural, brânza slabă de vaci, avocado, varza, mazărea.

Nu uita să renunți la zahăr sau cel puțin să-l înlocuiești. Dulciurile procesate la fel îți pot da dieta peste cap. Fă mișcare pentru a avea rezultate mai rapide și respectă cele 3 mese în zi plus 2 gustări.

Dacă ți-a plăcut acest articol, distribuie să-l vadă și un prieten.