Blog Fitnessmama.ro

Rețete de slăbit cu lămâie și ghimbir. Beneficiile naturale

Nu este ușor să slăbești, mai ales când ai dus un mod de viață greșit până acum. Pe perioada sărbătorilor spre exemplu, îți supui organismul unui  stres enorm. Cel mai trist este că observi prea târziu. Cele mai căutate pe google sunt, rețete de slăbit cu lămâie și ghimbir, vica blochina rețete de slăbit, sau rețete de slăbit cu țelină și lămâie.
În acest articol o să dezbatem acest subiect împreună. Vei înțelege dacă sunt aceste rețete benefice sau nu. Dar cel mai important, o să afli cum să le faci să funcționeze, pentru a obține rezultate miraculoase.  Deci, eu zic să începem!

Sunt rețetele cu lâmâie și ghimbir eficiente?

Pe lângă rețete de slăbit cu lămâie, femeile se dau în vânt după rețeta de slăbit-ghimbir. Se pare că în mediul online sunt zeci de asemenea diete ,,magice’’. Eu zic să punem la punct câteva idei.

Mai întâi trebuie să înțelegi că ambele, îți provoacă o stare de sațietate. Acest fapt nu înseamă că, dacă bei tone de apă sau ceai cu lămâie și ghmbir vei deveni automat cel mai slab om de pe Pământ!
Ghimbirul îți reglează nivelul de leptină din organism, acesta răspunde de senzația de sațietate. Lămâia, la fel contribuie la sațietate dar arde și din grăsimi.

Vreau să ajung la ideea că, o rețetă de slăbit cu ghimbir, NU ESTE  suficientă. Modul tău de viață trebuie să fie destul de activ și cât de cât sănătos.

Cred că este timpul să enumerăm ceva factori care pot influența la arderea grăsimilor, și care se completează perfect cu rețetele tale. Da, da! Mă refer la sport. Iar mai departe o să îți las și o rețetă cu ghimbir, de slăbit.

Pe lângă rețete cu lămâie și ghimbir, FĂ MIȘCARE!

 

Mersul pe bicicletă

De ce anume mersul pe bicicletă? Pentru că intră în categoria cardio. Când alegi să mergi cu bicicleta, să-ți faci din ea un prieten, pregătește-te să ai picioare, coapse dar și un spate frumos. Vei arde grăsimi într-un mod distractiv. Deci sportul cu bicicleta se potrivește de minune lângă o rețetă de ghimbir petru slăbit.

Sărituri cu coarda

Mai ții minte când eram mici? Cât entuziasm primeam de la acest mic instrument care atunci, pentru noi era o distracție principală. Săriturile cu coarda la fel sunt cardio. Arzi grăsim cât ai zice pește! Cu toate că este obositor, pentru mulți este până astăzi o distracție. Apropo, coarda se folosește foarte des în antrenamentele tabata, care cunoști deja că au un efect superb în arderea de grăsimi.

Plimbările

Dacă nu ai prea făcut sport până acum, începe cu simple plimbări. Plimbările la fel sunt benefice, pentru că până la urmă fac parte din categoria mișcare. Cu ajutorul plimbărilor o să arzi minimul de calorii, dar cel puțin este un pas înainte pentru a combate sedentarismul. Străduite să faci minim 6000 de pași în zi.

Dacă nu știi de unde să începi dar îț dorești să faci antrenamente eficiente, înscrie-te la sprintul nostru gratuit sau abonează-te la linkul de youtube. Vei fi mereu în pas cu cele mai eficiente antrenamente chiar la tine acasă.

Rețetă cu lămâie și ghimbir

O rețetă de ghimbir pentru slăbit foarte simplă dar eficientă. Prepari ceai de ghimbir în amestec cu ceai verde și adaugi o felie de lămâie. Bei acest ceai cu 30 minute înainte de masă. Evită zahărul dar dacă nu poți, adaugă puțină miere.

Important este să te hidratezi și cu apă. Nu uita de un regim echilibrat pentru a avea rezulate cât mai pozitive. Și da, mișcare și iar mișcare. Uită de sedentarism.
Odată ce ții cont de acești factori, ai șanse uriașe să obții silueta dorită.
Succes!
P.S Nu uita că sănătatea este pe prim plan. Slăbește lent dar sigur.

Dacă ți-a plăcut acest articol, distribuie să-l vadă și un prieten!