Blog Fitnessmama.ro

Burta – cea mai mare problemă a femeilor!

Burta, bat-o vina – cea mai mare problemă a femeilor!

Din experiența proprie, pot să spun că abdomenul este cea mai problematică zonă a corpului feminin. Rar mi se întâmplă să văd femei care îmi spun că au un abdomen tonifiat și nu-și doresc să slăbească.

Am văzut fete mulțumite de abdomenul lor doar la concursul de Miss din 2007 când am participat, dar chiar și atunci vedeam fete care nu se simțeau atât de bine în pielea lor.  Suntem în 2023 și nimic nu s-a schimbat.

De când am lansat proiectul Fitness Mama, nu există zi în care să nu primim mesaje – Nu pot scăpă de colăceii de la burtă, ce să fac?🤷‍♀️

Am trecut și eu prin aceeași problemă și vă înțeleg. Am ținut și eu diete fără sens, plângeam în baie să nu mă vadă nimeni, mâncam alimente care aveau multe calorii. Am fost și eu în aceeași situație, dar m-am ridicat și am spus ”GATA”

Metode de a slăbi rapid și ușor

Burta – motiv de nemulțumire

Știu că fiecare dintre voi are propriul motiv de nemulțumire a acestei probleme:

❌ Burta care este prea mare și vă încurcă în activitățile zilnice.

Dificultate de aplecare pentru a lega șireturile, mobilitate limitată.

❌ Hainele vechi nu vi se mai potrivesc.

Trebuie să îmbrăcați hanorace ca să nu se vadă burta. Și dacă pui ceva strâmt, arăți ca o omidă sau ca o femeie însărcinată.

❌ Vă simțiți neatrăgătoare și mai în vârstă decât vârsta voastră.

❌ La mare sunteți jenate chiar și față de familie, soț, copii. Și credeți că le va fi rușine cu voi din cauza siluetei voastre, a excesului de greutate și a burticii proeminente.

❌ Chiar dacă burta nu este foarte mare și aproape că nu există exces de greutate, tot iese perfid de sub haine și nu există nicio modalitate de a o trage înăuntru.

❌ Aveți ”aripioare” care atârnă peste blugi, sub sutien, la spate se vede inestetic.

❌ „Șorțul” după naștere, care nu dispare după sarcină timp de câțiva ani, iar pentru cineva chiar toată viața.

Acestea sunt doar câteva dintre problemele fetelor pe care eu cel mai des le-am auzit, iar unele le-am și trăit. Citiți următorul articol să vedeți care sunt cele mai răspândite greșeli pe care le fac foarte multe fete

Un comentariu la „Burta – cea mai mare problemă a femeilor!”

Comentariile sunt închise.