Blog Fitnessmama.ro

Ce exerciții să fac pentru piept?

Uneori, a avea sâni mai mari este un vis. Acest vis se poate împlini prin mai multe mijloace: sutiene căptușite, operații estetice sau, mai firesc, sport.  Dar ce exerciții să fac pentru piept? Iată cum să-ți construiești pieptul cu câteva exerciții menite să-ți facă sânii să pară mai mari… fără artificii!

Este posibil să ai sâni mai mari fără a trece prin operații estetice. Există exerciții sportive special concepute pentru întărirea pectoralilor. Cine spune că întărește și tonifică mușchii pieptului spune sâni mai fermi și mai tonifiați!

Tot ce ai nevoie pentru a face aceste exerciții mici, practice sunt gantere ușoare, un covoraș de yoga și o minge de gimnastică. Fă două până la trei seturi ale mișcărilor de mai jos, repetându-le în seturi de 12.

Și ia în considerare adoptarea acestei noi rutine sportive de trei până la patru ori pe săptămână pentru a obține rezultate vizibile!

Exerciții ușoare pentru a-ți construi mușchii și a-ți crește pieptul fără a trece prin operații estetice

După ce ți-ai tratat spatele cu pozițiile de yoga pe care să le adopti în cazul durerilor de spate, este timpul să acorzi o atenție deosebită unei alte părți importante a corpului tău: pieptul. Adesea trecută cu vederea, aceasta din urmă este tensionată de creșterea/scăderea în greutate, hormonii în timpul sarcinii, alăptarea după naștere etc. Rezultatul final? Piept lăsat și piele întinsă. Deci, cum o remediezi fără a fi nevoie să vorbești cu chirurgul estetician? Un covoraș de yoga, gantere ușoare, o minge de gimnastică, un sutien potrivit și confortabil și pleci în căutarea unor exerciții practice care să fie efectuate de trei ori pe săptămână pentru rezultate vizibile. Dar chiar înainte de a sari, află de ce este important să-ți construiești pieptul!

De ce este esențial să-ți construiești pieptul?

Deși sânii sunt formați din grăsime, asta nu te scutește de a-i tonifia din când în când. Pentru că în adâncul sufletului, nimeni nu este cu adevărat un fan al sânilor lăsați. Așadar, cu riscul de a dezamăgi femeile care vor să aibă un bust natural de vis fără cel mai mic efort, într-adevăr sportul este cel care face posibilă fermitatea și tonifierea acestuia. Dacă ești îngrijoratță că activitatea fizică îți va face sânii să pară mai masculini sau chiar mai mici, gândește-te din nou! Prin exercițiile noastre adaptate, nu există, așadar, niciun risc de a le strica feminitatea. Lucrează pectoralii ușor și sunt garanția unei siluete armonioase.

Dacă te întrebi ce exerciții să fac pentru abdomen? Urmărește video ce urmează.

Ce exerciții să fac pentru piept?

Cele mai bune exerciții pentru a-ți ridica pieptul

Antrenoarea noastră explică cum să tonificăm mușchii aflați sub piept pentru a menține un sprijin bun datorită a trei exerciții direcționate și anume:

  1. Flotările, care permit să lucreze pectoralii în întregime. 5 repetari, de facut in genunchi sau in varfuri in functie de nivelul tau.
  2. Presa de bancă înclinată, care permite să lucrezi partea superioară a pectoralilor. 15 până la 20 de repetări, de făcut stând jos și sprijinit de canapea, cu gantere de 3 kg.
  3. Fluturele, care permite să lucreze partea centrală și superioară a pectoralilor. 15 până la 20 de repetări, efectuate și cu gantere de 3 kg.

Pentru a fi eficiente, aceste exerciții trebuie să fie legate rapid între ele! Acest circuit special al pieptului trebuie făcut de trei ori la rând și repetat de două până la trei ori pe săptămână. Pe lângă această rutină sportivă, câteva gesturi bune ne pot ajuta și să avem un piept rotund și ferm: grăsimea, zahărul, alcoolul și țigările sunt dușmanii pielii! Prin urmare, acestea trebuie evitate pe cât posibil pentru a menține sânii sus! Iar pentru a îmbunătăți decolteul, nu uita să hidratezi această zonă după duș.

Ca să descoperi ce exerciții se fac pentru abdomen sau pentru piept care să fie eficiente, ne poți urmări pe canalul de Youtube.

TE INTERESEAZĂ SPORTUL? ATUNCI CITEȘTE ȘI ACEST ARTICOL:

Piept de curcan calorii și beneficii

Pentru a fi la curent cu toate sfaturile noastre și dacă VREI SĂ SLĂBEȘTI, urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook, contul de Instagram și Youtube și nu uita să te abonezi la ele.

Dacă ți-a plăcut acest articol distribuie să vadă și prietenii tăi!