Blog Fitnessmama.ro

Ceai verde efecte slăbire

Ceaiul verde este renumit în lume pentru numeroasele sale beneficii pentru sănătate. Dar ceea ce îl face atât de popular printre milioane de consumatori este efectele sale benefice asupra pierderii în greutate – ceai verde efecte slăbire. Ceaiul verde te ajută cu adevărat să slăbești? Cum să slăbești cu ceaiul verde? Răspunsurile le găsești îmn articol!

Ceai verde efecte slăbire: o compoziție unică în lume

Lângă apă, ceaiul verde este cea mai consumată băutură din lume. Se găsește în multe țări și pe majoritatea continentelor. Această băutură își ia numele de la planta din care provine, care are culoarea verde. Există un număr mare de soiuri de ceai verde: ceai Bencha, ceai Matcha, Gyokuro … și multe altele.

Ceea ce îl face să aibă succes este mai presus de toate compoziția sa extraordinară. Ceaiul verde este ambalat cu ingrediente active și elemente benefice pentru organism. Prin urmare, există vitamine (B2, B12, C, K …), precum și minerale, oligoelemente și antioxidanți naturali. Dintre acestea, ceaiul verde conține flavonoide, polifenoli și clorofilă. Desigur, această băutură are niveluri interesante de cofeină (numită și „teină”, ale cărei proporții variază de obicei în funcție de soi). Cu ceai verde nu poți avea o slăbire bruscă efecte, vine treptat.

Beneficiile ceaiului verde asupra pierderii în greutate

Ceai verde efecte slăbire

Printre numeroasele beneficii oferite de ceaiul verde consumatorilor săi, există efecte benefice asupra pierderii în greutate. Este unul dintre cele mai consumate alimente pentru slăbit. Și din motive întemeiate: este una dintre cele mai populare băuturi pentru diete de slăbit și programe de reechilibrare a dietei.

Ceai verde efecte slăbire – Un stimulent al metabolismului

Studiile științifice efectuate până acum sunt unanime: consumul regulat de ceai verde stimulează metabolismul bazal și, prin urmare, crește cheltuielile calorice. Astfel, consumul regulat de ceai verde ar elimina mai eficient caloriile în repaus și în timpul exercițiului. Polifenolii din ceaiul verde nu numai că măresc oxidarea grăsimilor, dar oferă și energie organismului pentru a o consuma din alimente. O mare parte din suplimentele alimentare utilizate pentru scăderea în greutate conțin extracte de ceai verde.

Ceaiul cu ghimbir efecte slăbire la fel are asupra corpului.

Un concentrat de antioxidanți naturali

Ceaiul verde conține antioxidanți naturali în cantități bune. Se arată că aceste ingrediente active sunt formidabile împotriva excesului de radicali liberi prezenți în organism. De asemenea, sunt foarte susținători în eforturile de eliminare a toxinelor și a deșeurilor din corpul uman. Deoarece conține aproape 30% polifenoli, ceaiul verde este o băutură care este adesea recomandată în scopuri de slăbire. Dar și din motive mai „medicale”. Într-adevăr, antioxidanții sunt aliați excelenți pentru inimă și pentru sănătatea generală. Vitamina C din ceaiul verde este, de asemenea, un antioxidant natural foarte eficient, care nu trebuie trecut cu vederea!

Un câștig de vitalitate util pentru performanța sportivă

Când încercați să slăbiți, trebuie să luați măsuri în ceea ce privește dieta și activitatea fizică. Ceaiul verde este eficient numai atunci când este combinat cu o dietă sănătoasă și activitate fizică. Pe lângă apă, această băutură oferă un câștig considerabil în hidratare după efort. Dar, de asemenea, ajută la furnizarea organismului cu contribuții interesante de vitamine, săruri minerale, precum și oligoelemente. Într-adevăr, activitatea fizică ne determină corpul să se bazeze pe rezervele sale de nutrienți.

Ceai verde împotriva poftei de zahăr

Când urmezi o dietă de slăbit, este dificil să te lupți cu pofta de zahăr. Acestea sunt, de asemenea, deseori intense, datorită unui efect de „înțărcare” indus de o reechilibrare a alimentelor. Substanțele chimice amare din ceaiul verde fac ca alimentele cu zahăr să fie mai puțin de dorit. Ne ajută să ne obișnuim să mâncăm mai puțin zahăr în timp. În acest fel, corpul își poate atinge mai ușor greutatea ideală și este mai ușor să facă față poftelor de gustare. Bencha și Sencha sunt cele mai recomandate în acest context.

Spirulina efecte slăbire de asemenea oferă.

Ceai verde efecte slăbire la burtă?

În general, ceaiul verde este comercializat ca o băutură cu potență ridicată, care vizează grăsimile situate în zona burticii. Astăzi, se știe că ceaiul verde sprijină procesele de eliminare a organismului și metabolismul sănătos. În cele din urmă, și după câteva luni, băutura favorizează pierderea semnificativă în greutate. Ceaiul verde nu este un agent de slăbire, ci un ajutor natural (și chiar un accelerator) în pierderea în greutate. În plus, stimulează organele digestive, ceea ce ne ajută să ne atingem mai ușor greutatea ideală! Ceaiul verde este un adevărat suport pentru pierderea în greutate și pierderea de grăsime.

Citește și articolul: Ce mâncăm ca să slăbim la burtă?

Pentru a descoperi mai multă informație utilă pentru tine sau dacă vrei să slăbești, abonează-te la noi pe rețelele de socializare:  YoutubeInstagramFacebook.

Dacă ți-a plăcut acest articol distribuie să vadă și prietenii tăi!