Blog Fitnessmama.ro

Cele mai bune metode de slăbit – care sunt ele?

Vrei să slăbești și nu știi cum să o faci? Să știi că cele mai bune metode de slăbit încep de la câteva ajustări ale regimului alimentar și câteva exerciții. Dietele stricte sunt inutile!

Există două lucruri pe care le poți face pentru a pierde câteva kilograme: schimbă-ți obiceiurile alimentare și practică activitatea fizică. Dacă nu faci niciun exercițiu fizic, nu ne referim acum la sport, dar o plimbare zilnică sau un pic de înot în fiecare săptămână poate face deja foarte mult.

Avertizare! Dacă trebuie să slăbești cinci kilograme sau mai mult, mergi la un antrenor sau nutriționist, deoarece ai nevoie de monitorizare regulată.

Regulile de bază pentru slăbit

Pentru a schimba regimul alimetar, trebuie să reduci moderat aportul caloric, adică în primul rând grăsimile și zaharurile. Este esențial să respecți un regim sănătos adăugând câteva reguli simple care și sunt cele mai bune și rapide metode de slăbit:

 • Nu evita mesele, în special micul dejun, care trebuie să rămână generos. Mănâncă o masă ușoară seara;
 • Elimină băuturile carbogazoase cu zahăr;
 • Elimină alcoolul și berea. Poți continua să bei vin, de preferință roșu, limitându-te la un pahar pe zi;
 • Alege carnea slabă și favorizează păsările de curte, fără piele, pește și crustacee;
 • Mănâncă legume după bunul plac și în toate formele lor: crude, fierte, în supă;
 • Mănâncă două fructe pe zi, dar nu mai mult;

Cum să slăbești în mod durabil?

Pentru a pierde în greutate cele mai bune metode de slăbit rapid sunt simple. Trebuie să te bazezi pe câteva principii solide:

 • Acordă-ți timp, cel puțin o lună pentru a slăbi 2 – 3 kilograme;
 • Prevină pofta și oboseala;
 • Respectă regulile stabilite la început;
 • Evită deficiențele de vitamine și minerale;
 • Continuă să mănânci cât mai sănătos posibil.

Pentru a slăbi ai nevoie de determinare!

Respectând aceste reguli nutriționale pentru a slăbi este bine să știi cum să alegi alimente cu mai puțină energie. Prin urmare, este util să cunoști aproximativ valoarea nutrițională a câtorva alimente obișnuite.

Îți rămâne să fii determinată și să nu te lași în fața tuturor tentațiilor. Prima săptămână este adesea dificilă, dar primul kilogram pierdut este încurajator! Cu toate acestea, sunt permise mici abateri cu condiția să fie excepționale. Depinde de tine să găsești un echilibru fără să cazi în obsesia mâncării și a frustrării. În caz contrar, riști să renunți și să mănânci impulsiv, apoi să te simți vinovată și să te înfometezi din nou și, astfel, să intri într-un ciclu care este total neproductiv în raport cu obiectivul tău de slăbire!

Noi te putem ajuta cu motivația!

Workout de 15 minute pentru o siluetă de invidiat!

Slăbește rapid și sănătos: cele 4 componente

Acum, când am terminat cu introducerea, să trecem la concluzia care sunt cele mai bune metode de slăbit.

Acestea sunt împărțite în funcție de cele 4 componente ale pierderii în greutate. Când anaizăm un regim alimentar, putem identifica următoarele 4 componente:

 • Alimentația
 • Activitate fizică regulată (efortul)
 • Managementul stresului (relaxare)
 • Mentalitatea / starea sufletească

Cum are dieta cel mai mare impact?

Indiferent de faptul dacă vrei să știi care sunt cele mai bune metode de slăbit la picioare sau pentru întreg corpul să știi că alimentația joacă un rol primordial.

Într-un raport din 1997, care a reunit toate studiile din 25 de ani, 90 de participanți supraponderali (aproximativ 90 de kilograme) au fost examinați pentru a determina dacă alimentația sau activitatea fizică au avut cel mai mare impact asupra sănătății.

Dacă ne uităm la studiile care raportează progresul după aproximativ 15 săptămâni, vedem următoarele rezultate:

Deci, după cum ai înțeles, pentru a slăbi ai nevoie nu doar de sport dar și de o alimentație sănătoasă și echilibrată. Nutriționistul din clubul nostru a ajutat mii de femei cu un regim alimentar individual.

Citește si articolul: Antrenamente acasă – fără echipament!

Dacă ți-a plăcut acest articol distribuie să vadă și prietenii tăi!