Blog Fitnessmama.ro

Are un începător nevoie de un instructor de fitness?

E 1 martie deja și precis te-ai gândit dacă trebuie să apelezi la un instructor de fitness pentru ca să te apuci de sport în această primăvară. Nu, nu ai nevoie, în cazul în care nu vrei neapărat rezultate. Sau dacă nu ți-e milă de timpul pierdut în zadar pe exercițiile executate incorect. Sau pe programele care nu ți se potrivesc.
Iar dacă urmărești un anumit scop și mai ești și un începător în ale sportului, atunci da, ai nevoie de ajutor. Cel puțin pentru început.

De ce e bine să ai un instructor de fitness alături?

Mai întâi ar fi bine sa înțelegem că nu fiecare instructor te poate ajuta. Acesta trebuie să aibă experiența corespunzătoare. De exemplu, Ina, fondatoarea Școlii Fitness Mama, e mai bine de 10 ani în acest domeniu. Ea știe cu siguranță ce metodă i se potrivește unei femei.

Poate că vrei să slăbești? Paote că vrei să lucrezi asupra abdomenului? Dar poate vrei să redai o formă rotundă fesierilor sau pur și simplu să sculptezi frumos corpul? Atunci Ina e instructorul potrivit la locul potrivit!
Apoi, un instructor de fitness te va ajuta în vederea exercițiilor pe care trebuie să le faci, monitorizând schimbările și progresele tale.
Tot el te va motiva oricând, indiferent de ziua săptămânii sau timpul de afară și nu-ți va permite să renunți sau să lenevești.
Odată pusă baza corectă vei fi capabilă să te descurci ulterior pe cont propriu. Iar în cazul în care de la bun început nu ai făcut unele lucruri corect, atunci va fi mult mai dificil să repari daunele, fecetele cărora se vor acumula în timp.

Anul 2021 – de ce e bine să ai un instructor personal?

Cu siguranță pandemia din 2020 ne-a dat tururor mari bătăi de cap. Multe planuri au fost schimbate la 180 de grade. Inclusiv și libertatea noastră de a vizita fără impedimente sălile de sport. Tocmai din acest considerent activitatea în mare parte s-a mutat acasă. Iar sportul nu este nici el o excepție, trecând și el mai mult online.
Și pentru că acasă este mult mai incomod să practici sportul, un instructor de fitness poate veni mereu în ajutor. La doar un click distanță, de pe telefon, tabletă sau laptop!
Școala Fitness Mama este salvarea miilor de femei din întreaga lume. În cabinetul tău personal ai acces la abonamente, exerciții, maratoane și sprinturi. În orice parte a zilei poți face mișcare, fără a schimba planurile pe ziua respectivă și având alături un instructor calificat! Iar când alături de un instructor de fitness mai este și un nutriționist calificat, crede-ne pe cuvânt că se produc adevărat minuni în viețile femilor!

Așadar, te mai întrebi dacă ai cumva nevoie de un instructor de fitness?

Dacă încă stai la dubii, dar vrei să faci sport și nu știi de unde să începi, atunci oferă-ți un cadou de 8 Martie! Accesează sprintul gratuit de 5 zile în vederea obținerii siluetei de invidiat. Pentru că e primăvară totuși afară, iar sufletul nostru cere schimbări, te provocăm să faci ceea ce amânai atâta timp. Oferă-ne doar 20 de minute pe zi, iar noi îți garantăm că în scurt timp nu te vei mai recunoaște și acest lucru îți va plăcea! Hai cu noi, alături de un instructor de fitness, să arătăm bine și să ne simțim de milioane!

Dacă ți-a fost de folos acest articol distribuie să vadă și prietenii tăi!