Blog Fitnessmama.ro

Cum a reușit Georgiana să slăbească cu 9 kilograme în 60 de zile?

Fiecare femeie are un vis, iar visul Georgianei Pupăzan era să slăbească după cele două nașteri. Nu a stat mult pe gânduri și a ales să parcurgă acest drum alături de Ina Kishlaru și toată echipa Fitness Mama. A participat la programul revoluționar Metabolic Reset și a reușit să slăbească 9 kilograme în doar 60 de zile. 

Acum Georgiana se declară o femeie împlinită și fericită, iar fricile pe care le avea vizavi de modul de viață sănătos, au dispărut total. Eroina noastră a înțeles că sportul este cheia succesului! Citește articolul de mai jos și vezi transformarea minunată a Georgianei, dar și ce programe parcurge acum.

 

Istoria Georgianei Pupăzan

 

Georgiana Pupăzan are 34 de ani și are doi copilași. După ce a născut primul copil, Georgiana a înțeles că-și dorește o schimbare, însă nu știa de la ce să înceapă. Întâmplător sau nu, a găsit o postare pe Facebook despre un Sprint GRATUIT de 5 zile și a decis să încerce. 

 

”Am zis că nu se mai poate, că trebuie să fac ceva. Așa că am urmat cele 5 zile de Sprint și am slăbit cu 2 kilograme. Nu m-am așteptat la așa rezultat și  am fost foarte încântată!”, a spus Georgiana.

 

A făcut o pauză mai lungă, iar după ce a născut al doilea copil a decis să revină în proiectul Fitness Mama. Și-a cumpărat un abonament anual și a început programul care urma să-i schimbe viața radical.

Programul Metabolic Reset

 

Exact în perioada în care Georgiana își achiziționase un abonament anual a fost dat startul programului sezonier – Metabolic Reset. Nu a stat mult pe gânduri și a acceptat provocarea de 60 de zile către o siluetă de vis. Nu a participat până acum la niciun concurs, iar de această dată a decis să încerce. 

 

”Am zis că nu pierd nimic dacă intru și eu în concurs. Am văzut că am rezultate frumoase și am spus să încerc și eu. Când am văzut rezultatele am fost uimită, nu m-am așteptat că voi câștiga. Am fost super mulțumită”, a povestit Georgiana

 

După fiecare Maraton sau program parcurs, fetele au posibilitatea să participe la concursul rezultatelor și să câștige. Pentru rezultatul ei, Georgiana a câștigat 500 $ și așa a fost și mai motivată să continue transformarea. 

”Am început cu 74 de kilogram și aveam și colăcei. Acum când mă uit la poză, nu pot să cred că eram eu aia. În 60 de zile am slăbit până la 66 de kilograme. Mi-a plăcut foarte mult ce am obținut și sunt mândră de mine”, a spus eroina

 

Spune că nu reușește mereu să facă sport, dar cel puțin de 3 ori pe săptămână și plus un regim alimentar echilibrat o ajută să se mențină și chiar să vadă rezultate noi. 

Cât de importantă este susținerea

 

Rezultatele din Sprintul Gratuit au convins-o pe Georgiana să accepte provocarea, însă motivația pe care o primea în timpul antrenamentelor de la Ina Kishlaru a fost primordială.

 

”Mereu spuneam că astăzi mă întâlnesc cu Ina, deși era doar în fața unui ecran. Asta pe mine mă motiva foarte mult, energia pe care o transmite este de nedescris. Mereu este energică și spune exact de ce am eu nevoie să aud în acel moment”, a povestit Georgiana

În plus față de pierderea în greutate, Georgiana a reînnoit garderoba și și-a căpătat mai multă încredere în ea. S-a simțit mai împlinită și a început să-și iubească corpul așa cum este. Programul Metabolic Reset i-a schimbat viața în moduri pe care nu l-ar fi putut anticipa și a făcut-o să realizeze că un stil de viață sănătos poate fi obținut prin alegeri simple și sănătoase.

 

”Am revenit la hainele pe care nu le-am purtat de 3 ani. De la mărimea XL am ajuns la S. Am avut 7 perechi de blugi din care acum doar 2 îmi sunt buni. Acum trebuie să investesc în noua garderobă, ceea ce este un plus pentru min.”, a povestit eroina

 

Programul Metabolic Reset de la Fitness Mama a fost cheia succesului Georgianei în pierderea în greutate și îmbunătățirea sănătății sale. Dacă doriți să încercați și voi programul Metabolic Reset sau orice alt Maraton de fitness, încurajăm să încercați această experiență și să începeți astăzi să vă îmbunătățiți sănătatea și forma fizică.