Blog Fitnessmama.ro

Cele mai eficiente metode de slăbit

Slăbirea eficientă este o prioritate. Ceea ce ai încercat pana acum se referea la diete rapide? Ai dat search la cele mai eficiente metode de slăbit și ai crezut în ele? Ar trebui sa știi ca siguranța dietelor care te înfometează sunt mituri. Chiar dacă slăbești, nu este eficient. Te îngrași înapoi cât ai zice pește.

Unul din motivele slăbirii ineficiente este alimentația proastă. Dacă crezi ca mâncând odată în zi o sa slăbești atunci află că mai degrabă o sa te imbolnăvești.

Omul are nevoie de substanțe nutritive. Dacă ai un regim echilibrat poți obține multe.  În acest articol o sa găsești metode eficiente de slabit rapid sau sfaturi despre cum sa te menții in formă.

Care sunt secretele?

Adoptă un meniu inteligent.

Un meniu inteligent se refera la mic dejun, prânz și cina. Între aceste mese poți lua 2 gustări un fruct sau nuci. Ceva ușor care să conțină valoare nutritivă bogată. Evită dulciurile. Bea cat mai multe sucuri fresh.

Nu uita ca salata sau legumele trebuie sa ocupe jumătate din farfuria ta iar proteinele o pătrime. Evită zahărul adăugat și făinoasele.  Dacă nu este prea complicat pentru tine, calculează numărul de calorii pe care îl mănânci. Dacă o sa reduci zilnic câte 500 de calorii, o sa dai jos aproximativ 0,5 kg pe săptămână, ceea ce este perfect sănătos.

 

Sport, Sport și iar Sport

Dacă faci mișcare, metabolismul tău nu o sa fie atât de încetinit. Sportul face parte din categoria metode de slăbit eficiente.

Încearcă un complex de exerciții pentru arderea grăsimilor. Dacă nu ai destulă motivație poți alege un sport preferat pe care ai dorit de mult să-l încerci. Odată ce o sa adopți un mod activ de viață vei slăbi rapid combinând totul cu regimul echilibrat. Încearcă exerciții pentru a avea un abdomen cat mai plat, cât și fese bombate. După ce o sa arzi grăsimi și o să crești masa musculară, kilogramele tale o sa fie constante. Nu mânca îndată înainte și după sport dar așteaptă aproximativ 2 ore.

 

Evită stresul

Stresul ne face sa nu putem sa ne ținem în formă. Ne atacă zi de zi. Dacă încă crezi ca acesta afectează doar partea ta emoțională pai, NU!

Sistemul tău nervos este strâns legat cu fizicul. Fiecare emoție prin care treci, își lasă amprenta. Stresul ne face sa nu ne odihnim calitativ și ți se distorsionează regimul alimentar. Organismul nu are putere să își i-a substanțele nutritive de aceea se acumulează grăsimi. Meditează sau de ce nu, poți încerca să faci yoga. Odată ce stresul va dispărea din viața ta, nu o să mai ai motive sa îți faci griji atât de mari pentru kilogramele tale în plus.

 

Slăbește MAXIM un kilogram pe săptămână

Ca metode eficiente de slăbit mai sunt și kilogramele care sunt date jos lent. Organismul nostru este supus unui pericol când se pierd kilogramele rapid. Riști foarte mult sa devii adept al efectului Yoyo. Asta înseamnă că o să adaugi mult mai multe kilograme înapoi. Când slăbești mai mult de 1 kilogram pe săptămână, grăsimile nu pleacă nicăieri. Corpul tău rămâne fără substanțe nutritive. Efectul Yoyo este cel care te face la nesfârșit, oricât de mult nu ai slăbi, să revii la vechile kilograme și niciodată nu o să ai parte de stabilitate.

 

 

Acum ca ai înțeles niște factori importanți, ar trebui sa ii combini între ei. Alimentația și sportul sunt cele mai importante. Mișcarea ar trebui sa fie cea care îți scade și stresul. Pentru că toate sunt strâns legate între ele, nu uita ca motivația îți poate schimba viața.

Nu mai cauta metode care se bazează pe mituri. Devino ceea ce poți. Pana la urma, 80% din cei care doresc sa slăbească, nu o fac din insuficiență de motivație. Încrederea și efortul sunt prietenii tăi.