Blog Fitnessmama.ro

Cum să slăbești după naștere? Află secretul Elenei Timofti!

Când îți dorești ceva cu adevărat, Universul întreg conspiră în favoarea ta! De acest lucru este convinsă Elena Timofti, o nouă campioană a proiectului Fitness Mama, care ne uimește cu povestea ei. 

Acum un an, Elena era stoarsă de puteri, nu avea încredere în ea și refuza să urce pe cântar. Din pură întâmplare a intrat pe profilul Inei Kishlaru și a îndrăgit-o din prima. A ales să parcurgă un Sprint GRATUIT de 5 zile și așa s-a convins că Fitness Mama este alegerea perfectă! 

Citește articolul de mai jos și vezi ce programe a urmat Elena și câte kilograme a reușit să dea jos!

 

Istoria Elenei Timofti

 

elena

 

Elena Timofti are 29 de ani și este originară din Republica Moldova. Acum 4 ani s-a mutat cu traiul în Italia și a născut un băiețel. Eroina noastră ne-a povestit că după sarcină a avut câteva încercări de a slăbi, însă toate au fost prin înfometare, iar acest lucru o descuraja enorm. Își dorea să slăbească sănătos, să-și tonifieze tot corpul și să arate bine.

Și pentru că toate visele devin reale, Elena a văzut primul rezultat frumos după doar 5 zile de Sprint GRATUIT și a ales să urmeze unul dintre Maratoanele din Fitness Mama. 

 

Cum a slăbit cu Maratonul Recuperare după Naștere

Primul Maraton recomandat pentru toate fetele noi din Fitness Mama este Recuperare după Naștere. Acesta implică un complex de exerciții pentru toate grupele de mușchi. Cu acest Maraton a început și Elena, iar rezultatele au fost uimitoare. În doar 21 de zile a reușit să scape de 5 kilograme și mulți centimetri din tot corpul.

”Mă gândeam că nu o să pot, că eu alăptam și eram puțin sceptică. Mă alimentam după meniu și pentru mine era un șoc total. Soțului nu-i venea să creadă că eu mănânc atât de mult și slăbesc. Am slăbit cu 5 kilograme, iar în centimetri a fost ceva super. Sunt sigură că a fost peste 15 centimetri de peste tot”, a spus Elena.

 

elena

 

Eroina noastră ne-a povestit că avea dureri enorme de spate înainte de a începe Maratonul Recuperare după Naștere, iar o dată cu kilogramele, au dispărut și acele dureri. A rămas uimită de rezultat și voia să continue, pentru că anume atunci a înțeles că nimic nu este imposibil. 

Mai mult ca atât, Elena a obținut și locul 2 în urma Maratonului Recuperare după Naștere. A primit și mai multă încredere în forțele proprii, a început să discute zi de zi cu alte participante într-un grup privat pe Telegram și așa a decis să continue alături de Fitness Mama. 

 

Experiența din programul Metabolic Reset

”Corpul s-a modelat de parcă ai lua o plastilină și ai lucra cu ea” – așa își descrie Elena cele 60 de zile din programul Metabolic Reset. Deși credea că procesul de slăbire va fi îndelungat, eroina recunoaște că nici nu a observat cum de pe cântar dispăreau cifrele și ea devenea tot mai fericită și plină de viață. 

”La mine corpul foarte mult s-a schimbat, eu mă gândeam că după 2 Maratoane parcurse va fi greu. Corpul meu atât de frumos se modela și cel mai vizibil era când îmbrăcam o haină”, a povestit Elena. 

 

elena

 

Pozele de început și final de Maraton au uimit-o pe eroina noastră. Nu putea crede că a reușit să obțină un rezultat atât de frumos și iarăși să se numere printre câștigătoarele cu cele mai vizibile rezultate. 

”Meniul a fost foarte bun, totul foarte bine calculat și tare mult mi-a plăcut că mi-am putut hrăni și copilul cu unele produse de acolo. Atunci am reușit să dau jos aproape kilograme și parcă te gândești că nu sunt multe după număr, dar era o diferență enormă”, a spus Elena.

A fost mereu încurajată de soțul ei și spune că fără suportul lui nu ar fi trecut așa ușor prin această etapă. Maratoanele din Fitness Mama au motivat-o pe Elena să adopte un regim de viață sănătos și foarte plăcut. 

 

Alte schimbări obținute cu ajutorul proiectului Fitness Mama

După primele 5 kilograme pierdute în Maratonul Recuperare după Naștere, Elena a fost nevoită să-și schimbe toată garderoba și era cea mai fericită. A mers cu soțul la cumpărături și a ales hainele la care visa de mult timp, dar nu le putea îmbrăca. 

”Toate hainele de după sarcină le-am donat, am zis că nu mă întorc pentru nimic să le mai văd, vreau să cred că așa am fost mereu. Iată aceasta este motivația adevărată și mă bucur că am avut ocazia să o simt pe pielea mea”, a spus eroina.

 

elena

Nu-și poate imagina o zi fără antrenamentul făcut alături de Ina Kishlaru. Vorbele Inei, motivația, suportul, grija ei o fac pe Elena să se simtă la sala de forță alături de Ina Fitness Mama. Spune că dacă nu ar fi Ina, nu ar putea face niciun antrenament și este fericită că deși o vede în fața camerei, totuși toată căldura este transmisă.

”Ina te încurajează să nu lași mâine jos. Eu am încercat și singură și nu este deloc ce facem împreună cu Ina. Eu dacă mă obosesc renunț, dar Ina mereu are o vorbă la ea și știe cum să te facă să mergi mai departe. Ea îți aduce aminte de respirație, de abdomenul încordat, de tehnica corectă – oare nu asta este cheia succesului?”, spune Elena.

 

Oricine poate obține o schimbare

Elena Timofti a reușit să-și schimbe viața la 360 de grade. Povestea ei a început cu un Maraton și continuă zi de zi în familia Fitness Mama. Eroina este sigură că fiecare femeie poate obține schimbarea la care de mult visează, trebuie doar să creadă în forțele proprii și să nu lase mâinile jos.