Blog Fitnessmama.ro

Cum să slăbești în trei luni cu 12 kilograme. Istoria de succes a Laurei Olah

Și-a dorit extrem de mult să slăbească și a depus tot efortul pentru acest lucru. Vorbim despre Laura Olah – o eroină adevărată a proiectului Fitness Mama. Până a se înscrie la un Sprint gratuit de 5 zile, Laura deja era o iubitoare a modului sănătos de viață. Cu toate acestea, nu-și imagina că datorită unui program online ar putea să-și sculpteze corpul atât de frumos. Ți-am pregătit un articol minunat despre o campioană fantastică. Citește articolul și vezi cât de frumos a slăbit Laura și cum se simte acum.

Istoria Laurei Olah

Laura Olah este originară din România, dar locuiește cu familia deja de mai bine de 7 ani în Germania. Despre Fitness Mama a auzit de la o prietenă și imediat și-a dorit să încerce un program. Mare i-a fost surprinderea când după cele cinci zile de Sprint a văzut rezultate frumoase. Iată în acel moment, Laura a înțeles că vrea să-și continue transformarea alături de Ina Fitness Mama.

“Mi-am luat din septembrie un abonament de 6 luni, după care pe un an și tot așa. Eu cu vreo trei ani în urmă aveam 80 de kilograme și am început să slăbesc acasă. Oricum, fără un antrenor mi se păruse extrem de complicat”, a spus Laura.

Laura

Primul maraton al Laurei

Primul maraton parcurs a fost Siluetă de invidiat. Datorită acestor antrenamente, Laura a observat schimbări vizibile atât pe cântar, cât și în oglindă. Ambițioasă de felul ei, Laura s-a antrenat zilnic și a primit plăcere de la fiecare exercițiu în parte. Și așa cum rezultatele mereu apar dacă depui efort, în doar trei luni, Laura a slăbit cu 12 kilograme.

“Îmi plac foarte mult programele, pentru că cele care au o durată mai scurtă îmi permit să fac și două antrenamente, de obicei îmi iau două maratoane concomitent și îmi place că nu mă obosesc. Eu mă gândeam că, corpul trebuie să transpire, să fie obosit pentru a funcționa ceva, dar de când fac cu Ina, totul este făcut cu plăcere”, a povestit Laura.

Complexele de care a scăpat

Din cauza unor kilograme în plus, multe femeie se simt complexate de anumite părți ale corpului. Laura nu-și permitea să poarte maiouri pe bretele, întrucât se simțea incomod. După ce a intrat în marea familie Fitness Mama și se antrenează alături de Ina Kishlaru, Laura a uitat de complexe și frici. Pe lângă transformările vizibile, proiectul Fitness Mama a contribuit și la schimbările ei interioare de care este foarte mândră.

“Am reînceput să port niște haine mai mulate. Îmi cumpăr haine mărimea 36, iar celelalte pe care le am îmi vine să înnebunesc, pentru că nu pot să le mai îmbrac, îmi intră două mâine la pantaloni sau tricourile îmi sunt largi”, a spus Laura.

Importanța motivației din partea Inei Kishlaru

S-a antrenat și cu alți instructori de fitness, însă spune că nici unul nu se compară cu motivația Inei Kishlaru. Datorită Inei, Laura a început să creadă în forțele proprii și să-și iubească trupul zi de zi. Știind că maratoanele aduc rezultate, ea a recomandat proiectul mai multor prietene și se bucură împreună cu ele de fiecare rezultat.

“Ina îți dă așa o energie pozitivă. Chiar mă gândeam zilele astea că voiam să stau cu abdomenul relaxat și nu mai știu cum să fac asta. Pentru că mereu îl țin încordat. Cât de mult m-a schimbat Ina”, ne-a povestit Laura.

Laura ne-a mărturisit că se simte la 40 de ani mai bine decât la 20 și asta datorită proiectului și Inei Fitness Mama. Fericirea ei este de nedescris și este sigură că dacă ea este fericită, atunci și familia ei este bine.

Dacă și tu îți dorești un rezultat atât de frumos precum cel al Laurei, atunci te invităm să parcurgi un test care te va redirecționa spre un sprint gratuit de 5 zile. Îți garantăm, rezultatele vor apărea imediat și nu vei dori să renunți așa ușor. Hai, apasă pe buton și primește provocarea de 5 zile alături de Ina Fitness Mama.


Apasă aici