Blog Fitnessmama.ro

Cum să slăbești rapid și mult

În sfârșit îți poți scoate garderoba de primăvară, dar hainele tale sunt puțin prea strâmte… Cum să slăbești rapid și mult fără o dietă drastică?

  1. Bea apă suficient

Bea un pahar cu apă înainte de masă. Apa îți umple stomacul și trimite un semnal de sațietate creierului… și astfel mănânci mai puțin. În plus, mulți oameni confundă semnalul foamei cu cel al setei; a bea suficient te ajută, prin urmare, să reduci aportul de calorii. În așa mod vei vedea cum să slăbești rapid și eficient datorită respectării unei reguli simple și sănătoase.

  1. Nu uita niciodată de micul dejun

Nu ți-e foame și sari peste micul dejun … îți economisește calorii, nu? Nu chiar! Deoarece micul dejun oferă metabolismului metoda de a accelera arderea caloriilor și de a-ți oferi energie pe tot parcursul zilei. O idee bună: începe ziua cu un shake proteic cu conținut scăzut de carbohidrați. Acest lucru oferă corpului tău tot ce are nevoie pentru a preveni risipa musculară, în timp ce arde grăsimile mai repede.

  1. Mănâncă regulat

Începi ziua cu bună dispoziție, mănânci prea puțin și apoi brusc … ți-e atât de foame, încât regimul tău merge pe lângă drum. Șiai că ? Să te înfometezi nu te ajută să slăbești, mai bine controlează porțiunile tale. Mănâncă regulat și în porții mici. Între mese, optează pentru gustări sănătoase. Acest lucru îți ajută corpul să ardă mai bine caloriile, ca un motor care este alimentat în mod regulat.

  1. Mănâncă mai puțină pâine

Nu știi cum să slăbești simplu și rapid? O modalitate eficientă de a pierde rapid câteva kilograme este să limitezi aportul de carbohidrați. Mănâncă mai puțină pâine, paste și orez și evită orice conține zahăr, cum ar fi fursecuri, ciocolată, bomboane … Înlocuiește-le cât mai mult cu legume și (porții mici) de nuci.

  1. Evită alimentele procesate

Vrei să știi cum să slăbești ușor și rapid? Alege alimente cât mai puțin procesate posibil. Uită de mesele gata preparate, alege ingredientele potrivite și gătește-le singură pentru a obține toți nutrienții necesari, arome adăugate și alte produse de îngrășare. Dacă dorești  să crești în continuare valoarea nutrițională a meselor pentru o creștere a energiei și a vitalității, îmbogățește-le cu superalimente precum fructe de goji, semințe de chia, boabe de cacao, moringa, mure …

  1. Dormi suficient

S-ar putea să sune ciudat, dar este adevărat: a nu dormi suficient te îngrașă! Lipsa somnului perturbă de fapt echilibrul dintre doi hormoni: corpul tău produce mai multă grelină, care stimulează pofta de mâncare, și mai puțină leptină, ceea ce te face să te simți sătulă după masă. Dacă ai probleme cu somnul, o infuzie te poate ajuta să dormi bine, cum ar fi ceaiul de plante.

  1. Evită dietele drastice

Dacă dorești să slăbești, nu coborâ sub 1400-1600 kcal pe zi. Dacă mănânci mai puțin, vei slăbi rapid, dar încetinește și arderea grăsimilor din corp. Prin urmare, veți recâștiga imediat kilogramele imediat ce te oprești și vor fi și mai greu de pierdut după aceea.

  1. Teaparty!

Cum să slăbești rapid și ușor? Cu băutura ta preferată! Ceai! Ceaiul este bogat în antioxidanți și ajută corpul să se detoxifice și să ardă grăsimile. Mai ales ceaiul verde.

Nu confunda pierderea în greutate cu pierderea de grăsime!

Există o diferență între a pierde în greutate și a pierde grăsime. Mulți oameni caută să scadă kilograme în plus. Cu toate acestea, cel mai important lucru nu este atât greutatea, cât procentul de grăsime corporală. Într-adevăr, excesul de grăsimi trebuie eliminat (ele fac parte din ceea ce se numește masa grasă), păstrând sau chiar dezvoltând mușchii (masa slabă). Dacă câștigi ceva greutate în timp ce construiești mușchi în timp ce pierzi grăsime, ești pe drumul cel bun. Astfel vei înțelege cum să slăbești rapid și sănătos.

Într-adevăr, nu este vorba despre pierderea mușchilor. Unele diete concepute pentru a pierde rapid în greutate te pot duce la acest lucru și sunt periculoase pentru sănătatea ta. Pentru a rămâne sănătoasă, ai nevoie de echilibrul potrivit. IMC este un indicator care ăți permite să știi unde te afli. Solicită întotdeauna sfatul unui specialist care te va putea îndruma în funcție de situația ta specifică.

Dacă vrei să afli cum să slăbești rapid 5 kg vino în clubul nostru alături de alte mii de femei care vor să slăbească și te vom ajuta să-ți atingi scopul mult mai ușor decât crezi! Urmărește-ne și pe Youtube pentru mai multe exerciții de slăbit.

Citește și articolul: Exerciții de slăbit acasă

Dacă ți-a plăcut acest articol distribuie să citească și prietenii tăi!