Blog Fitnessmama.ro

Exerciții de slăbit acasă

Odată cu sărbătorile au apărut kilograme în plus. Descoperă exerciții de slăbit acasă care îți vor permite să arzi rapid calorii.

De câteva luni încoace, am observat cu toții că din cauza pandemiei, lucrul de acasă nu a fost foarte benefic pentru corpul nostru. Și pe măsură ce suntem în perioada sărbătorilor pascale, va trebui să salutăm o grămadă de feluri de mâncare, cu siguranță delicioase, dar mai presus de toate sățioase și calorice. Hai să ardem caloriile cu exerciții de slăbit rapid acasă!

Nu este nevoie să petreci ore la sală pentru a avea o siluetă fermă și tonifiată. Iată o selecție a celor mai bune exerciții pentru acasă de slăbit foarte simplu. Combină-le și exersează-le de două sau trei ori pe săptămână – în îmbrăcăminte sport sau chiar în pijamale, dimineața înainte de a decola la duș!

Soluția pentru a pierde din greutate

Marea întrebare este: cum pierzi acele kilograme în plus după ce te-ai distrat bine? Prima soluție este alimentația. Evident, te poți răsfăța cu mese bune de sărbători, dar pentru celelalte zile ale anului ar trebui să favorizezi un regim alimentar sănătos și echilibrat. Nu poți avea un corp minunat mâncând grăsimi în fiecare zi!

A doua soluție, sport! Și nu este nevoie să ai echipamente grele sau să fii membru de sală; un covor sport și un spațiu mic vor merge bine.

Pentru că da, alimentația corectă îți permite să ai un corp minunat, dar sportul îți permite să te menții în formă pe tot parcursul anului. Da, datorită sportului pe care îl exersezi, care este foarte eficient pentru moral poți pierde și kilogramele care te deranjează și poți modela corpul după cum consideri potrivit.

Și dacă nu ai chef să te antrenezi ore în șir pentru a pierde niște calorii, aceste exerciții de slăbit acasă repede îți vor fi de mare ajutor!

Mai jos vei descoperi exerciții de slăbit acasă imagini pe care le vei putea efectua foarte ușor.

Exerciții de slăbit acasă

  1. Genuflexiuni: topul pentru remodelarea corpului!

Acest exercițiu este excelent pentru a pierde în greutate și pentru a vă construi fesele, picioarele, abdomenul și spatele.

Stai cu picioarele în linie cu umerii și cu spatele drept. Îndoaie genunchii – nu ar trebui să treacă niciodată de-a lungul degetelor de la picioare!) Și coboară fesele, ca și când ar fi să te așezi. Greutatea corporală ar trebui să rămână pe călcâie. Odată ce coapsele sunt paralele cu podeaua, revenă încet. Faci trei seturi de 20 de mișcări. Îți garantăm că este unul dintre exerciții acasă de slăbit foarte eficiente.

Ai dureri de spate? Așează-ți mâinile la ceafă pentru a te forța să rămâi în poziție verticală.

  1. Planșa: slăbește și câștigă postură de invidiat!

Planșa este exercițiul ideal de culturism pentru a slăbi burta, dar și pentru a-ți tonifica brațele! Este unul dintre exerciții de slăbit acasă femei datorită căruia vei obține rezultate extraordinare dacă îl faci corect și regulat.

Stai pe degetele de la picioare și strânge abdomenele și fesierele pentru a forma o linie dreaptă. Încearcă să ții spatele drept. Începe ținând poziția timp de 20 de secunde, apoi crește pe măsură ce te antrenezi.

  1. Ridicarea trunchiului: abdomen beton garantat!

Întinde-te pe spate, cu genunchii îndoiți și cu picioarele pe podea. Ridică partea din față a corpului până când ești în poziție așezată. Așează mâinile pe tâmple și privește drept înainte. Fă 3 repetări a câte 10 ridicări.

  1. Planșa laterală: slăbește și tonifiază talia!

Această variantă a planșei este, de asemenea, un exercițiu excelent pentru a pierde în greutate, deoarece stimulează mușchii adânci ai abdomenului: oblicurile.

Întinde-te pe podea lateral, cu picioarele una peste alta. Ridică-te de la podea folosind brațul și cotul. Poți face exercițiul și mai dificil ridicând celălalt braț la unghi drept deasupra capului. Păstrează glutele strânse și corpul aliniat. Încearcă să ții poziția timp de 20 de secunde pe fiecare parte, apoi crește treptat timpul.

Avem pentru tine un  Program de slăbit GRATUIT!

Privește video ca să afli despre ce e vorba

Efectuează regulat un set de exerciții pentru slăbit acasă și garantat vei obține retultatele dorite!

Citește și articolul: Exerciții umeri

Dacă ți-a plăcut articolul distribuie să vadă și prietenii tăi!